reklama
ja się dogadywałąm poza aukcją. Mąż zaczął nażekać trochę na ten wózek, że używany mi tez jakos nie do końca się podobał. Doszliśmy jednak do wniosku że kupimy nowego tego el-jota pojedziemy jeszcze raz go obejrzeć i zdecydujemy.
miki_czchow
Fanka BB :)
Bluetooth a gdzie kupiłaś ten przewijak?
miki w Mäc Geizu kupilam ponad miesiac temu. Byl tylko taki rozowy z kubusiem puchatkiem na rzeczach dla dzieci. Niestety nie mam juz opakowania od niego i w necie tez nie moge takiego znalezc. Zrobilam zdjecia bo nie da sie chyba opisa jak wyglada.1. Zlozony, 2 rozlozony, na dole polozylam linijke 20cm zeby miec orientacje jakich jest rozmiarow.
Pochwale sie przy okazji sweterkiem ktory tydzien temu kupilam. Welniany i przesliczny
Pochwale sie przy okazji sweterkiem ktory tydzien temu kupilam. Welniany i przesliczny

Załączniki
Anisen
kochamy Cię mocno
Sweterek boski
Aż zachciało mi sie wyciągnąć druty
tyle ze czasu brak 
mojej koleżance nie odpowiadały elektryczne bo sie przy nich stresowała a ręcznym odciągała całkiem nieźle - tyle ze ona sporadycznie, kilka razy w miesiącu. Jeśli któraś planuje szybki powrót do pracy ale bez przestania karmienia piersią to na dłuższą metę moim zdaniem ręcznym sie zajedzie. Ale to moje zdanie.
mojej koleżance nie odpowiadały elektryczne bo sie przy nich stresowała a ręcznym odciągała całkiem nieźle - tyle ze ona sporadycznie, kilka razy w miesiącu. Jeśli któraś planuje szybki powrót do pracy ale bez przestania karmienia piersią to na dłuższą metę moim zdaniem ręcznym sie zajedzie. Ale to moje zdanie.
miki_czchow
Super ten przewijaczek. U nas niestety nie ma tego sklepu
A ostatnio w Kiku jak byłam to przeceny są i był kocyk polarowy tylko że też różowy za 1E
A ja taki sweterek ostatnio kupiłam i jeszcze paputki ze słonikiem :-)

A ja taki sweterek ostatnio kupiłam i jeszcze paputki ze słonikiem :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Mi też udało się jeszcze załapać na pieluszki Dada w biedronce, kupilismy paczkę 1 i 2. Porównałam je i zbytnio wielkością się nie różnią moim zdaniem.
Nad kupnem laktatora też się zastanawiam,ale też wstrzymam się chyba do porodu i zobaczę czy się przyda, a jeśli kupię to aventa.
Czy wsad kołderki też pierzecie dziewczyny??
Nad kupnem laktatora też się zastanawiam,ale też wstrzymam się chyba do porodu i zobaczę czy się przyda, a jeśli kupię to aventa.
Czy wsad kołderki też pierzecie dziewczyny??
sylwia8708
Igocencja ja wsadu nie prałam.
Ja nie mam jeszcze nic do szpitala ani dla dziecinki. Muszę wyprać ubranka po synku i wybrać które rzeczy się nadają.
Ja nie mam jeszcze nic do szpitala ani dla dziecinki. Muszę wyprać ubranka po synku i wybrać które rzeczy się nadają.
asia a czemu to nie możesz kołyski postawić, jak Ci to sprawi przyjemność....u mnie już łóżeczko stoi i misie w nim, teraz mam kupić pościele, zagłówek i przybornik i jak upiorę to wszystko daje juz na gotowo...niech oko cieszy
a właśnie ja tez się miałam pytać czy kołederkę tez prać czy wystarczy przewietrzyć?
a właśnie ja tez się miałam pytać czy kołederkę tez prać czy wystarczy przewietrzyć?
reklama
S
sińka
Gość
Kołderki nie ma potrzeby prać bo i tak w poszwie będzie.
A ja mam pytanie odnośnie butelek...planuje karmić na przemian piersią i butelką ale nie mam w butelkach doświadczenia bo moja Ewa nigdy z nich pić nie chciała. Moze Wy kochane możecie jakies polecić dobre, najlepiej takie których smoczek sutka przypomina? znalazłam jedną firmę teraz nie pamiętam, ale one są bardzo szerokie i do podgrzewacza który mam Aventa nie wejdą.
A ja mam pytanie odnośnie butelek...planuje karmić na przemian piersią i butelką ale nie mam w butelkach doświadczenia bo moja Ewa nigdy z nich pić nie chciała. Moze Wy kochane możecie jakies polecić dobre, najlepiej takie których smoczek sutka przypomina? znalazłam jedną firmę teraz nie pamiętam, ale one są bardzo szerokie i do podgrzewacza który mam Aventa nie wejdą.