reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

/Julisia też podgryzek mały- jak sie buntuje gdy ja biore za rączkę chcąc zaprowadzić gdzieś gdzi eona nie chce to tez próboje mnie ugrzyżć- /
chciałabym to zonaczyc :-)

Moj patyczak gryzie po rekach jak siedzi w sklepowym wozku, nie da sie pchac wozka bo ona tylko czycha smiejac sie przy tym zlowieszczo

reklama
Hahahahahahaha... skąd ja to znam ;-)
Ja się mojego pytam... B. masz qupke? A on sie usmiecha, klepie raczkami po pupie i mowi taaaak :-) Uroczo ;-)

a nasz mały leniuch w ogóle nie komunikuje... ale odkrył ostatnio co to siusiak... ciągle się po nim dotykał, aż po n-tym dniu pojął, że to z tego się siusia i sika w wannie jak tylko widzi siusiaka...:zawstydzona/y:

mój też nie komunikuje...czasami mu wyjdzie kupa ale dosłownie tak to brzmi to tak "kp" :-D i leci do łazienki ale czasami. Czasami wejdzie mi do kabiny i to też juz wiem ze trzeba myc dupsko bo usrany po pachy :-p
no i jak tylko jest rozebrany to też dotyka sie i kombinuje :-p a w kabinie dotyka i robi siku... a wtedy matka bije brawo...może tak go zachęcę do komunikowania...
z drugiej strony jak on ma komunikować jak gadać nie umie?? Jedyne co mówi to mama (i to żaaaadko), tata (to to mu wychodzi), baba, babiś i DA w każdej możliwej odmianie :-D

Agnieszka no mój ma zakaz wchodzenia do łazienki bo od razu w kiblu grzebie :eek: ale tak się nauczył, ze łazienka jest sio, że jak drzwi są otwarte to łapie nas za rękę i prowadzi do drzwi i je popycha aby je domknąć :-D kochany jest :-) a nasz to ciagle tylko tatatatatatata adadadada tata... mama to tylko jak przez pomyłkę mu się zdarzy :-D

reklama
Tośka mówi wszytko co usłyszy, komunkuje wszedzie i wszystko. Ostatnio ulubiona zabawa to gonimy gonie gonie gonie i lata z predkoscia swiatla i krzyczy gonimy.
Kupa oczywiście zakomunikowana i wtedy dopiero zwiewa
Zwierzatka to juz chyba wszystkie ale musze wam kiedys nagrac jak moje dziecie mowi kameleon uparla sie na niego siedzi na podlodze z ksiązeczka dla maluchow i kamenenon ;-) i hipopotam (popti), małpka (maka, makła różnie) i lew i koza ale to juz normalnie ubaw z niej popachy jest. Albo zejdz, idz, daj, wez, norma u mojej corki paszczak sie nie zamyka :-)

Do góry