reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Idziemy na zakupy :)

A ja właśnie sprzedałam stolik fisher prica i jestem HAPPY :) młody się bawił nim, może z 2 godziny łącznie... a ma go ponad pół roku ;) Korianderku - kup coś innego!!!

reklama
U nas poza gabarytowymi stoliczkiem edukacyjnym i krzesełkiem uczydełkiem największym hitem jest domek teletubisiów DUŻY PIĘTROWY DOMEK TELETUBISIÓW (1718859323) - Aukcje internetowe Allegro, ( a w wannie wyspa teletubisów Pływająca wyspa: znajdź pływająca wyspa na Twenga.pl ) i domek elfów ELC- domek elfów- muchomorki, figurki, zwierzaki (1729405327) - Aukcje internetowe Allegro.
Poza tym polecam drewniane puzzle- Piotrek sobie z nimi świetnie radził już w wieku 15 miesięcy, Gosia jeszcze nie umie, ale bardzo lubi próbować....

Kajdusia nie ma to jK duzy dom ktory to wszystko pomiesci :-D Co do drewnianych puzli potwierdzam, Lila je uwielbia mamy ze zwierzatkami z farmy i dzieki nim nauczyla sie nasladowac glosy zwierzat i rozrozniac krowe, konia, kaczke itp. Na razie nie potrafi ich wcelowac we wlasciwe miejsce ale ma przy nich duzy ubaw :tak:

zdecydowanie buty!!!!!!!!!!!!!!zabawek za pewne ma ful, a buty to buty:p :D hehe

u nas klocki sa glownie wrzucane do nocnika albo rozwlekane po calym pokoju, chyba jeszcze kilka miesiecy minie zanim zacznie cos z nich ukladac ;-)
cobra pewnie ze buty waznejsze, Kuba sie w tym wieku moze bawic wszystkim, nawet stara gazeta ;-)
tymbardziej ze za dwa mc bedzie musial miec nowe;/

Pisałyście o zabawkach więc wolną chwilą dziele się swoimi spostrzeżeniami.... Mój Krzysiekk to samochodziaż i hitem jest siedzenie za kierownicą w rodziców samochodzie, może się tam bawić godzinami i się nie nudzi, a dalej to głównie samochody, na pierwszym miejscu laweta którą już kiedyś pokazywałam i duże samochody wadera ciężarówka i traktor, dalej resoraki które nosimy ze sobą zawsze i wszędzie (nie tylko samochody ale też ciągniki-a teraz w planie motor) potem wszystkie pomniejsze traktory i samochody, potem mamy książeczki i tu hitem są te z kotami bo cici to ulubiony kolega (na żywo uwielbi koty za to za psami średnio przepada) na końcu sporadycznie lubi się przytulić do jakiejś maskotki, czasami ułożymy piramidkę z kółek, ale samochody są na 1 miejscu resoraków mamy już pokaźną kolekcję bo są niedrogie i każdy wie że Krzysiek lubi samochodyy więc kupuje mu model. A i ostatnio bardzo lubi jeździć swoim samochodem na napęd (tzn takim z pilotem ja nim steruje)

reklama
Do góry