Kasiek1983
Fanka BB :)
A ja właśnie sprzedałam stolik fisher prica i jestem HAPPY  młody się bawił nim, może z 2 godziny łącznie... a ma go ponad pół roku
 młody się bawił nim, może z 2 godziny łącznie... a ma go ponad pół roku  Korianderku - kup coś innego!!!
 Korianderku - kup coś innego!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Co do drewnianych puzli potwierdzam, Lila je uwielbia mamy ze zwierzatkami z farmy i dzieki nim nauczyla sie nasladowac glosy zwierzat i rozrozniac krowe, konia, kaczke itp. Na razie nie potrafi ich wcelowac we wlasciwe miejsce ale ma przy nich duzy ubaw
 Co do drewnianych puzli potwierdzam, Lila je uwielbia mamy ze zwierzatkami z farmy i dzieki nim nauczyla sie nasladowac glosy zwierzat i rozrozniac krowe, konia, kaczke itp. Na razie nie potrafi ich wcelowac we wlasciwe miejsce ale ma przy nich duzy ubaw 
zdecydowanie buty!!!!!!!!!!!!!!zabawek za pewne ma ful, a buty to buty
hehe
tymbardziej ze za dwa mc bedzie musial miec nowe;/u nas klocki sa glownie wrzucane do nocnika albo rozwlekane po calym pokoju, chyba jeszcze kilka miesiecy minie zanim zacznie cos z nich ukladac ;-)
cobra pewnie ze buty waznejsze, Kuba sie w tym wieku moze bawic wszystkim, nawet stara gazeta ;-)
 Bo inne dzieci w przedszkolu czy szkole maja..
 Bo inne dzieci w przedszkolu czy szkole maja..A ja nadal nie wiem co kupić Gai