reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko kochana witaj wśród nas, śliczności te twoje czwarte D:)))
Ja też dostałam list o przedłużeniu karty, i mogę to zrobić online(co jest dla mnie nowościa:), ciekawe czy i na ile mi przyznadzą..
Małgorzato prześlij trochę słońca bo w Galway pochmurnie:/
Tichonek a spróbuj złożyć o Back to school, mi sie FIS kończył w czerwcu i mimo wszystko sami na konto mi przelali.. Teraz czekam na odp z FIS-już kilka tygodni:/
W końcu mam OFF po 8 dniach pracy:)

reklama
Tichonek - u nas było jeszcze wczoraj cały dzień słońce, dziś od rana było tez słonecznie, gorąco i duszno.... a potem sie zaczęła mżawka, a potem deszczyk. Nadal jest ciepło i bardzo przyjemnie, ale słońca juz nie ma.

lubiczanka - jeszcze raz wielkie GRATULACJE!!!!!! Dzidzia śliczna - zazdroszczę!!!!

U nas niestety mrzy....kiedy już szykowaliśmy się na duży plac zabaw zaczęło,tak więc odwiedziliśmy sklep z zabawkami,sklep zwierzęcy itp. by dzieciaki sobie popatrzyły :-p:tak:

Tichonku ja juz w tym roku nawet nie planuję starac się o BTS,nie mamy szans,ale powodzenia dla Was. :tak:

ewelcia zapomniałam pogratulowac chatki.Wypowiedzieliście umowę w agencji?

Dobry :-)
Lubiczanko jeszcze raz ogromne gratulacje :-) Dominiczka sliczna i na tym drugim zdjeciu podobna do taty:tak: Zdrowka dla calej rodziny:-)

Ewelciu gratuluje chatki...poczekaj az sie urzadzisz dopiero bedzie super..bo wiadomo ze najlepiej po swojemu sobie wszystko urzadzic, a zapalu Ci pewnie nie brakuje co? A te kanapy w salonie te biale, to z materialu czy ze skory? Bo jakbym ja miala miec takie jasne przy mlodym to chyba wiecznie bylyby zakryte :p

Ja tez musze zlozyc o bts osobiscie, bo oczywiscie komu jak komu ale mi atomatycznie mieliby dac??? :rofl2:

Pogoda sie popsula, wiec Dublinianki korzystajcie z pogody na maxa, bo jutro pewnie te chmury przyjda do Was, czego oczywiscie nie zycze;-)
My wczoraj moczylismy sie w oceanie a dzis mlody z goraczka wstal i jakis niemrawy biedaczek....
milego dnia :-)

Madbebe my wracamy w sobote do Irl.
To sobie troszke posiedzicie w kraju jak mowisz ze przelom wrzesnia-pazdziernika dopiero wracacie,a bilety fakt drogie my wydalismy 1100 euro no ale kupywalsmy 4 dni przed wylotem bo niewiedzielismy czy paszport dla Lenki bedzie

Pogoda senna.
Bylismy wykupic recepty i 300 zl zostawialm w aptece.
Jutro odbieramy zdjecia z chrzcin od fotografa mialy byc dzis gotowe ale mowil ze ma duzo pracy i sie nie wyrobil.

dranissimo-z ta MC radze dzwonić i się dowiadywać,bo jak ich nie przyciśniesz,to sobie poczekasz..:sorry2:Jeśli miałaś ostatnio częste wizyty u lekarza,czy w szpitalu,to tym bardziej..My po takich telefonach właśnie dostaliśmy po kilku tygodniach i na 3lata z czego się ciesze ogromnie:-)Powodzenia!

..a ja już nie mogę z moja Wiktą:dry: Zrobiła się tak niegrzeczna,że wysiadam.Nie skutkuje nic,ani prośba,ani krzyk,nic normalnie.Rozrabia jak chłopak.Wszystkiego musi dotknąć (i zaraz tym rzuca),wszędzie wejść.Babcie prosi żeby wzięła ja na ręce,za chwilę drapie ją lub gryzie.Prosiłam mamę tyyyle razy, żeby na nią krzyknęła,to zaczęła dopiero teraz, jak już ma całą szyję porytą normalnie i potłuczonych kilka rzeczy w domu:baffled:
Nie wiem już co z nią robić i jak do niej dotrzeć:no::-(Jest straszliwie mądra,wygadana,inteligentna i chytra po cho**rze i tak niedobra,że ręce opadają:dry: Dokładnie wie,że źle robi i jeszcze potrafi się z tego perfidnie śmiać.Normalnie bomba!

Aniaa83-niee no coś Ty;-)Zapewne na pocz. września wrócę.Październik to już lekka przesada;-) Pisałam tylko,że wtedy są najtańsze bilety:blink:

reklama
Hejoo,
wow ale dziś była pogoda :szok: normalnie uprosiłam mężowego co by dziś odpuścił sobie domową siłownię i pojechaliśmy nad morze :-D wygrzałam swe stare kości aż miło. I się nieźle opaliłam, czuje jak pieką mnie plecki:tak:
Wogóle dzień pełen wrażeń.. przyszły nam karty, okazało się że dostaliśmy Medical Card:rolleyes2: no w szoku byłam, bo na GP card w skrytości liczyłam, ale MC to nie :sorry2: Teraz musze poczytać jakie mam uprawnienia z tym związane ;-)

Gastone, nie koniecznie to musi być alergia, może obtarła sobie buzię jakąs pieluszką czy podrażniła podusią.. Obserwuj czy ją to swędzi, czy się powiększa.

Madbebe yyyy Bord Gais powiadasz....:dry: być może i masz rację, moja pamięć ulotna jest, a nie jestem pewna na 100%, jutro poszukam tego artykułu. Jeśli to to co piszesz to sorki za wprowadzenie w błąd. :-(
Co do zachowania Viki, ja to zawsze mówię tak - wrócimy do domu (czyli do Irl) to biorę się za resocjalizację młodego :sorry2:

Tichonku, a to by otrzymać Back to School, trzeba mieć FIS? Bo wiesz co..moja sąsiadka nie ma FIS'u a ten BtS ma :tak: Doczytałam co napisali Ci w zeszłym roku.. Wiesz co, jeśli nie zdążysz z tym FIS w tym roku to spróbuj jeszcze raz z tym BtS :tak: pomolestuj ich trochę, a co :-p

AsienkaM, powodzenia na prawku.

Dranissimo, my składaliśmy wnioski na MC niecałe 3 tyg temu, dziś przyszły pocztą.

Agusiek, zdrówka dla synka.

Do góry