reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
U Nas dziś piękna pogoda,wstawiłam 4 pranie.Na ogródeczku słoneczko świeci,wszystko ładnie mi wyschnie.A dzionek mija oki.znajoma zaszła na kawke z dziećmi troszke pogadałyśmy.Za niedługo ide do fryzjera grzyweczke podciąc,bo już mam za długa.
Kasiuleczko oby szybko przeszła ospa małej.
Aniaa83 dużo zdróweczka dla Ciebie i siostry.:tak:Już pewnie niedługo Igorek bedzie chciał wyjść.:-)
Tichonku współczuje że musicie siedzieć w domku w taka pogode,oby szybko Wam przeszło.
Gabrysi1 Witaj.:-)

Ostatnia edycja:
Witaj Gabrysi ja Z Ennis, przeprowadzaj sie tu:-D U nas wiekszy wybor domow i ceny o wiele nizsze niz w Shannon.Domy maja paskudne i placa jak za zboze:-) Zanudzisz sie w Shannon bo tam nic oprocz lotniska, dunnsa i lidla nie ma nic.
U nas przynajmniej jako takie miasto a i nad ocean blisko:-) 3 play h. dla dzieci:-)

Chlopaki pojechali do play h. A ja gotuje pomidorowke:-) Ale jeszcze bym cos sklecila..

Dotaliśmy dziś MC dla całej czwórki:-):-):-):-):-)Na 2 lata:-):-):-):-)
Jeszcze ten nieszczęsny FIS:dry:A jeśli nam przyznają to i tak pewno już nie zdążę złożyć podania o Back to School:sorry2:W zeszłym roku przepadło,w tym pewno zaś i kurczę po 200E:wściekła/y:Akurat na książki,plecak,jakieś dresiki by było:dry:

Tichonek, a kiedy skladalas forme na to MC? Ja zlozylam jakies 7 tyg temu i nadal zero odzewu. Tak dlugo sie teraz czeka??

Ewelcia do końca września:tak:
Nic się chyba nie dołącza a forma najprostsza do wypełnienia jaką tu widziałam:tak:
dzieki...
a ze forma prosta to wiem....tylko sama wiesz jak czasami sie chce |"zebrac" do jej wypelnienia...ja ciagle zapominam...
ale jak do konca wrzesnia to spoko...mam nadzieje ze zdarze:-D:-D:-D

No to by było na tyle jeśli chodzi o piękną, słoneczna pogodę..... teraz pada - chyba słoneczko teraz przemieściło sie w kierunku Dublina.

Tichonek, a kiedy skladalas forme na to MC? Ja zlozylam jakies 7 tyg temu i nadal zero odzewu. Tak dlugo sie teraz czeka??
Ja nie składałam aplkacji o przyznanie tylko o przedłużenie ważności:tak:
Wysłałam 11 lipca,22 lipca dostałam list od nich,że forma wpłynęła 13 lipca,rozpatrują i nadają mi numer referencyjny,żebym mogła sobie sprawdzić w necie na jakim etapie jest aplikacja:tak:Dziś przyszły karty:-)
A jeśli chodzi o składanie pierwszej aplikacji o przyznanie kart to słyszałam,że na rozpatrzenie trzeba czekać nawet do 6 miesięcy:szok:Ale to w każdym rejonie Irlandii inaczej:sorry2:
gabrysi1 witaj wśród nas i gratuluję Fasolki:-)Mnie też nikt krwi nie badał pod kątem potwierdzenia ciąży,GP tylko spytała skąd wiem czy z testu i tyle:tak:
Ewelcia Ci przypomnę jeszcze:-D
katrina w Dublinie słonko jest od samego rańca:tak:Nadal smaży niemiłosiernie,chłopaki na plaży a ja z młodszym kiblujemy w domu:sorry2:

helloł

my wszyscy zalegamy na ogrodzie tez- sie trza przyjarac troszke bo...wiadomo:-D

Tichonkowa- i my dostalismy przedluzke MC na dwa lata -piona;-) a tak badełej- leca te dni jak szalone i ... nie wiem jak sie to tu mi pouklada,zeby Was nawiedzic:dry: ciagle coś

lubiczako księzniczka przesłodka- tycia jak calineczka:-) pozdrow mamcie ode mla a ona niech pozdrwoi tate :-D buzka

ide dalej zalegac - no zyc nie umierac:cool2:

Ja nie składałam aplkacji o przyznanie tylko o przedłużenie ważności:tak:
Wysłałam 11 lipca,22 lipca dostałam list od nich,że forma wpłynęła 13 lipca,rozpatrują i nadają mi numer referencyjny,żebym mogła sobie sprawdzić w necie na jakim etapie jest aplikacja:tak:Dziś przyszły karty:-)
A jeśli chodzi o składanie pierwszej aplikacji o przyznanie kart to słyszałam,że na rozpatrzenie trzeba czekać nawet do 6 miesięcy:szok:Ale to w każdym rejonie Irlandii inaczej:sorry2:
gabrysi1 witaj wśród nas i gratuluję Fasolki:-)Mnie też nikt krwi nie badał pod kątem potwierdzenia ciąży,GP tylko spytała skąd wiem czy z testu i tyle:tak:

Dzieki! :-) Fakt, to nasza pierwsza aplikacja, ale troche dziwi mnie fakt, ze zero odzewu do tej pory. Bo jak im brakowalo dokumentow, to po tygodniu odsylali forme, a teraz zero, nic. No ale czekam. Teraz ponoc procedura inna, bo wszytskie aplikacje chyba ida bezposrednio do Dublina, wiec moze tez i dlatego tak dlugo... Ciesze sie, ze dostaliscie na cala 4ke. Ja to chociaz na Mala chcialabym tylko dostac :-)

Co do potrwierdzenia ciazy u nas... to bylam u GP i tlyko nam pogadanke zrobil co i jak - jakbym niewiedziala. Tez zadnego badania nie mialam, ani krwii, ani cisnienia... Dziwne tu maja metody :-)

reklama
Do góry