Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już pewnie niedługo Igorek bedzie chciał wyjść.:-)
U nas wiekszy wybor domow i ceny o wiele nizsze niz w Shannon.Domy maja paskudne i placa jak za zboze:-) Zanudzisz sie w Shannon bo tam nic oprocz lotniska, dunnsa i lidla nie ma nic.Dotaliśmy dziś MC dla całej czwórki:-):-):-):-):-)Na 2 lata:-):-):-):-)
Jeszcze ten nieszczęsny FISA jeśli nam przyznają to i tak pewno już nie zdążę złożyć podania o Back to School
W zeszłym roku przepadło,w tym pewno zaś i kurczę po 200E
Akurat na książki,plecak,jakieś dresiki by było
![]()
dzieki...Ewelcia do końca września
Nic się chyba nie dołącza a forma najprostsza do wypełnienia jaką tu widziałam![]()

Ja nie składałam aplkacji o przyznanie tylko o przedłużenie ważnościTichonek, a kiedy skladalas forme na to MC? Ja zlozylam jakies 7 tyg temu i nadal zero odzewu. Tak dlugo sie teraz czeka??

Dziś przyszły karty:-)
Ale to w każdym rejonie Irlandii inaczej

Nadal smaży niemiłosiernie,chłopaki na plaży a ja z młodszym kiblujemy w domu

ciagle coś
buzka
Ja nie składałam aplkacji o przyznanie tylko o przedłużenie ważności
Wysłałam 11 lipca,22 lipca dostałam list od nich,że forma wpłynęła 13 lipca,rozpatrują i nadają mi numer referencyjny,żebym mogła sobie sprawdzić w necie na jakim etapie jest aplikacjaDziś przyszły karty:-)
A jeśli chodzi o składanie pierwszej aplikacji o przyznanie kart to słyszałam,że na rozpatrzenie trzeba czekać nawet do 6 miesięcyAle to w każdym rejonie Irlandii inaczej
gabrysi1 witaj wśród nas i gratuluję Fasolki:-)Mnie też nikt krwi nie badał pod kątem potwierdzenia ciąży,GP tylko spytała skąd wiem czy z testu i tyle![]()