kamcia*
piękna bestyja :)
Lubiczanko kochana witaj wśród nas, śliczności te twoje czwarte D
))
Ja też dostałam list o przedłużeniu karty, i mogę to zrobić online(co jest dla mnie nowościa
, ciekawe czy i na ile mi przyznadzą..
Małgorzato prześlij trochę słońca bo w Galway pochmurnie:/
Tichonek a spróbuj złożyć o Back to school, mi sie FIS kończył w czerwcu i mimo wszystko sami na konto mi przelali.. Teraz czekam na odp z FIS-już kilka tygodni:/
W końcu mam OFF po 8 dniach pracy
Ja też dostałam list o przedłużeniu karty, i mogę to zrobić online(co jest dla mnie nowościa
Małgorzato prześlij trochę słońca bo w Galway pochmurnie:/
Tichonek a spróbuj złożyć o Back to school, mi sie FIS kończył w czerwcu i mimo wszystko sami na konto mi przelali.. Teraz czekam na odp z FIS-już kilka tygodni:/
W końcu mam OFF po 8 dniach pracy

Zrobiła się tak niegrzeczna,że wysiadam.Nie skutkuje nic,ani prośba,ani krzyk,nic normalnie.Rozrabia jak chłopak.Wszystkiego musi dotknąć (i zaraz tym rzuca),wszędzie wejść.Babcie prosi żeby wzięła ja na ręce,za chwilę drapie ją lub gryzie.Prosiłam mamę tyyyle razy, żeby na nią krzyknęła,to zaczęła dopiero teraz, jak już ma całą szyję porytą normalnie i potłuczonych kilka rzeczy w domu
:-(Jest straszliwie mądra,wygadana,inteligentna i chytra po cho**rze i tak niedobra,że ręce opadają
normalnie uprosiłam mężowego co by dziś odpuścił sobie domową siłownię i pojechaliśmy nad morze
wygrzałam swe stare kości aż miło. I się nieźle opaliłam, czuje jak pieką mnie plecki
no w szoku byłam, bo na GP card w skrytości liczyłam, ale MC to nie