reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku maz czuje sie lepiej acczkolwiek plecy wciaz bola w przyszlym tyg ma rezonans,i musi go koniecznie zrobic bo pare lat temu mial paraliz polowy twarzy i myslelismy ze go przewialo ze cos z nerwami a okazoalo sie ze to cos z kregoslupem,po rehabilitacji mu oczywiscie przeszlo ale jednak kregoslup to nie przelewki wiec konieczny jest rezonans,a pozatym ma ok miesiaca zwolnienia i teraz siedzi sam w domu wiec odpoczywa,i niech odpoczywa bo ja wracam w sobote i weekend jest moj:))))a co musze go troszke wykorzystac puki w domku jest:-D
Lubiczanko małą fotke wklej kruszynki:-)

reklama
No wpadłam migusiem,bo właśnie o jakiejś foteczce sobie pomyślałam:))) 24072011111.jpg24072011117.jpg-póki co mam te z J telefonu...ale sesja bedzie to i lepsze zdjątka...lecę-do miłego

ello
Lubiczanko ale fajna niespodziane mamcia Ci zrobila, na dodatek dzieciaczki na wakcje zabierze.A corcia przeslodka taka tyci tyci maluska jak laleczka( ja tez chce taká;-)).jeszcze raz gratuluje.
Tichonku az sie poryczalam gdy przeczytalam Twa opowiesc. Rany ale mialas przezycia, jest co wspominac:-)W porownaniu do Twojego moj poród byl latwy i przyjemny i mozna go opisac w 5 zdanaich., moj M twierdzi ze ciagle sie smialam.

Moja Oliva nadal ma tylko 10 kropek az nie moge uwierzyc ze to ospa:szok: Wczoraj sie wkurzylam bo popoludniu piekne slonce wyszlo a my w domku uwiezione. Dzis sie ucieszylam ze pada, bo latwiej jest Olivie wytlumaczyc ze nie mozemy isc na spacer a ona co chwilke sie pyta czy idziemy na dwor.

ja tak migusiem, lecimy na plaże, szkoda dnia by siedzieć na dupce :))

Lubiczanka, śliczna kruszynka, idealna :)

Wiecie coooo, dostałam dziś info że od jesieni w tym airtricity, czy jak to się tam zowie, mają podnieść ceny.. Czy Wy coś o tym wiecie? Czy można to jakoś sprawdzić?
W sumie to byłoby normalne posunięcie, jeśli esb podnosi...
Boszzz nie wiem co zrobić :/

Witam:-)

U nas tez pogoda sliczna, sloneczko pieknie swieci, prawdziwe lato normalnie, jupiiiii!!!:happy2:
Asienko-pranko tez mnie czeka;-)
gastone-przykro mi, ze u Was slonka brak:-(:-(:-(
tichonek-pamietasz ze szczegolami, niezla jestes!
lubiczanko-fajnie, ze juz jestes, kruszynka jest przeslodka:tak:
barmanko,anineczko-ale mi smaka na jagody zrobilyscie, dajcie jakies wskazowki gdzie jest ich najwiecej, please!!

Bry:-)
P z Radkiem się na plażę wybierają,słonko praży a my z Mattem nadal,ja- kanapa,on-leżaczek:dry:Bladzi jesteśmy jak doopy:sorry2:
Kasiuleczko super,że Olivcia tak leciutko przechodzi ospę,Radek też tak miał,ale Matt "nadrobił" za całą rodzinę:sorry2:
Lubiczanko jaka laleczka śliczna:-)Okruszek taki:tak:Piękna jest,jeszcze raz gratulki:-)...Może zostanie moją synową:blink::rolleyes2::-D:-D:-D
A niespodzianki to chyba większej mieć nie mogłaś:tak:Kochana mamcia,jednak dwoje dzieciaków to nie czworo,choć przez kilka pierwszych,najtrudniejszych tygodni:-)
Biola
masz rację,z kręgosłupem nie ma żartów,zdrówka dla szanownego:tak:
Dziękuję wszystkim za recenzję mojej opowieści:-DSama się cieszę,że ją opisałam,jak za jakiś czas zapomnę jak to było,mogę sobie jej tu poszukać i odświeżyć pamięć:-)

Ostatnia edycja:
Witam

Lubiczanko śliczności córeczka,już się nie mogę doczekac aż w sobotę ją wyściskam.No i Ciebie też ;-):tak::tak:

Kasiuleczka a wiesz,że jak przy ospie nie ma temp. i świeci słońce,nie jest wietrznie to można wyjśc z dzieckiem na dwór :tak: Tylko nie do słońca (cień) i mówię,tak by nie przeziębic ospy,czyli nie na wiatr.Ja z Antkiem wychodziłam bo on załapał jak było bardzo ciepło i nie miałam sumienia go trzymac w domu.Oczywiście na dworze bez żadnych szaleństw,biegania,ale krótki spacerek nie zaszkodzi :tak::tak:

Gastone nie mogę uwierzyc,że u Was pada.U nas gorąc i mega ładne słońce.
Zaraz pościel popiorę :tak:

Renni moja miejscówka denna,mówię Ci.Mało owoców miały krzaki i jak mówię,podmokły teren był :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Lubiczanko sliczna kruszynka
Anineczko,Tichonku wynik z moczu wyszedl zly ,wczoraj ponownie odwiedzilam swoja ginegolozke przepisala leki mowila ze leczenie bedzie dlugie,jestem zalamana moj organizm nie wiem kiedy sie zregeneruje po tym wszystkim.
Gliwa to czekamy na Igorka :)
Madbebe kiedy wracacie do Irl?
Ewelcia gratuluje chatki :-)
Dzis znowu do dentysty z Nacia i jeszcze jutro.
Pogoda kiepska,pada normalnie szlak by trafil :wściekła/y:Siostra jeszcze w szpitalu lezy i nie wiadomo kiedy wyjdzie....
Cos jeszcze mialam pisac ale nie pamietam takze wybaczcie

Zajrze wieczorkiem
Milego dnia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry