reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wpadam tylko na chwilę, dla Marcela kupiłam jakieś witaminki (calcium plus wit D) w postaci żelków do jedzenia. Sąsiadka użyczyła mi mi clacium w postaci tabletek do rozpuszczenia w wodzie, ale glutek nie chce tego tknąć..
Aaaa i muszę się "pochwalić"... jogurty z koziego mleko d-e-f-i-n-i-t-y-w-n-i-e u nas nie przejdą.. Marcel po dwóch łyżeczkach miał odruch wymiotny, biedny zakrywał sobie rączką usteczka bo nie wiedział co się dzieje :-( z mlekiem nie będę już próbować. Trudno. Dobrze że choć mleczko ryżowe przechodzi :tak:
I dziś robiłam pomidorówkę z mlekiem kokosowym, dla mnie pychotka :-) choć mojemu mężowi nie podeszło :confused:

Asienka, dzięki za linka, dodałam do ulubionych bo dziś nie mam siły by nad tym siedzieć :-(

Ide sobie bo dziś mam dołka psycholka, wielkiego jak murzyński ...:baffled: eeee nie dokończę bo jeszcze mnie która o rasizm oskarży :-p:oo2:
sajonara

Hej dziewczynki:-)Pogoda superrrrrrrrrrrrrr,że aż człowiek ma dobry humorek.Śniadanko zjedzone,pranie sie kręci.Dzwoniłam dziś do przychodni,żeby sie umówić do GP,niema niby miejsca na 2sierpnia.Zawsze robia jakiś problem z tymi wizytami..Mąż zaraz ma zadzwonic tam,zobaczymy co mu powiedzą.:szok:Wolne są jedynie na 8 lub 11.Ale akurat mi nie pasuje bo 9 mam do szpitala,to bez sensu abym jechała do GP 8.Jeszcze mamy dzwonic,może sie miejsce zwolni na 2.
Miłego Dzionka;-)

Ostatnia edycja:
Witam(wreszcie)Dziekujemy Wam wszystkim za gratulacje i zyczenia:)Jesteśmy od wczoraj w domku.
Anineczko,Kamciu,Ewelciu(i wszystkie Panie,którejakoś przeoczyłam)-ZDRÓWKA!
Anineczko,Aaniu-tudzież pozostałe Anny-wszystkiego NAJ z okazji wczorajszych imienin:)
Pauletta-Tobie tego wszystkiego co najlepsze i najwspanialsze-bo zasługujesz na to:)
Przepraszam,że nie popiszę,nie pokomentuję,ale oprócz DOMINICZKI(tak własnie Misiu;))cieszę się Mamusia,która zrobiła nam niespodziankę i przyleciała w poniedziałek:)A w piatek juz wraca i zabiera Dawidka i Dadzię...Tak więc jeśli o opisówe chodzi to ciutkę pózniej,dobrze?Ale jestem myślami z Wami(jak zawsze)Niech moc bedzie z Wami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry