reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

no ladnie czy wszystkim leca czekam na Wasze wiesci dziewczyny:-)
Szuszu sliczna masz córeczke;-)
Malgoo jeszcze sie kulam;-)
Flower dziekuje za cieple slowa;-) a co u Cia???
Marcelina wierze ze musisz byc niezle wqrzona....;/
Karolinkaz w Lublincu rodze ...
Akutan ale masz aktywny dzionek no no ;-) smacznej szarlotki zyczem:-)
nie wiem komu jeszzce mialam odpisac;/
ja wlasnie jem obiadek cwiartki ziemniaczane i nugetsy z kury <mniam>;-)
I Mlodam nam sie rozsypala super:-)

reklama
Anulek ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!jak sie czujesz jak porod no i jak maly??????? ale mialas szczescie z tym rodzeniem do wtorku:p:p:p
Malgosia to zaszalalas z porzadkami:-)

ja też dzisiaj podobnie jak akutan bo korzystam z naszej podkrakowskiej pięknej pogody i powera lekkiego dostałam - 2 pralki już rozwieszone oprócz tego pranie ręczne nowych nabytków malusiej, po spacerku na działce, po gotowaniu i obiadku, jeszcze na zakupy do wsi bym skoczyła ale teściu wziął moje autko.
teraz bycze sie na balkoniku z laptopikiem na stoliczku (balkonik też wymyłam co by w czytsości siedzieć) i słucham radyjka. może jeszcze pózniej łazienkę troszkę ogarnę i poprasuje ciuszki małej i koszule m - jak ja nienawidze prasowania....!

hahhaha:-D ale się uśmiałam włąsnie dostałam sms od siostry że jedzie autobusem do skepu a jakiś gościu jej miejsca ustąpił bo myślał że w ciązy jest:-D cholewcia moze mi ktos tez kiedys ustapi miejsca dopiero w pologu bo w ciazy mi sie nie zdazylo ani razu jeszcze pzrede mnie np w kolejce sie ludzie pchaja;-)

pochwalę się jeszcze że u sis już sytuacja się w miarę unormowała - ona się czuje dobrze psychicznie już, laktacja się rozkręca, bóle głowy po zzo ustąpiły, malutki Jasiu jest zdrowiuteńki ładnie pzrybiera na wadze (miał dzisiaj kontrolę u pediatry), troszkę już mniej płacze - podobno ma lekką pzrepuklinkę ale się sama zaleczy (tak twierdzi lekarka):-)

Jesoooo :szok: za duzo pisuje z Muchą :-D Jak zasnęłam o 13,30 to wstałam o 16 :szok: Ciekawe co ja w nocy bede robic
Szuszu, sliczna ta Twoja baletnica :-)
Anulek, super, ze juz w domku, opowiadaj co i jak na odpowiednich watkach :-) Jesli masz sile, czas i oczywiscie ochote.
Sagaa, Ty jeszcze nie urodziłas ?? :-)
a mojej kolezanki syn rozciąl sobie na jakims haku od ciagnika tyłek :szok: szyte pół zada ma biedaczek :-(

Jesoooo :szok: za duzo pisuje z Muchą :-D Jak zasnęłam o 13,30 to wstałam o 16 :szok: Ciekawe co ja w nocy bede robic
Szuszu, sliczna ta Twoja baletnica :-)
Anulek, super, ze juz w domku, opowiadaj co i jak na odpowiednich watkach :-) Jesli masz sile, czas i oczywiscie ochote.
Sagaa, Ty jeszcze nie urodziłas ?? :-)
a mojej kolezanki syn rozciąl sobie na jakims haku od ciagnika tyłek :szok: szyte pół zada ma biedaczek :-(
Bishopka no widzisz ciezko sie mnie pozbyc jestem jak wrzod na Tylku :-D
No w nocy bedziesz siedziec na BB;P
kurde biedne dziecko auuuuuuuuuuuccccccccc;/

Bishopka no widzisz ciezko sie mnie pozbyc jestem jak wrzod na Tylku :-D
No w nocy bedziesz siedziec na BB;P
kurde biedne dziecko auuuuuuuuuuuccccccccc;/
To Ty powiedziałas :-D o tym wrzodzie (zeby nie bylo), a tak w ogole to ja nie chce sie nikogo pozbyc, bo mnie wtedy zazdrość zżera, że ktoś już po a ja jeszcze nie :-D A nocami nie moge siedziec, bo mojemu synowi przeszkadza klikanie :wściekła/y: a laptop jest (jak juz wczesniej pisalam) wrosniety w rece mojej nastolatki, ktora pol nocy siedzi na skypie :-D w dzien odsypia.

reklama
Do góry