reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam wczasowo od Mili.
Dziewczyny jeszcze raz dzięki za super spotkanie i możliwość poznania Was.
Dziewczyny jeszcze raz dzięki za super spotkanie i możliwość poznania Was.
madzikm
Mamy lutowe'07
Dziękuję za spotkanie drogie koleżanki:-)
Było tak sympatycznie! bez skrępowania, że widzimy się pierwszy raz, pożartowałyśmy, pośmiałyśmy się:-) faceci też złapali wspólny język, dzieciaki wpatrywały się w siebie z rozdziawionymi dziubkami
Jakbyśmy się znali od lat, prawda?:-)
marta - chlebuś pyszny, dziękuję
Było tak sympatycznie! bez skrępowania, że widzimy się pierwszy raz, pożartowałyśmy, pośmiałyśmy się:-) faceci też złapali wspólny język, dzieciaki wpatrywały się w siebie z rozdziawionymi dziubkami

Jakbyśmy się znali od lat, prawda?:-)
marta - chlebuś pyszny, dziękuję

magdzior1985
Fanka BB :)
Super, że spotkanie się udało
I że pogoda dopisała
Bardzo żałuję, że termin mi nie spasował i nie mogłam na nim być:-( A miny przechodniów przyglądających się takiej dzieciatej ekipie musiały być bezcenne
I że pogoda dopisała
Bardzo żałuję, że termin mi nie spasował i nie mogłam na nim być:-( A miny przechodniów przyglądających się takiej dzieciatej ekipie musiały być bezcenne
witam
u nas dzis pada bardoz mocno od rana takze pogoda nam sie wczoraj wyjatkowo udala
dzieciaczki superowe mamusie tez tatusiowie znalezli dosc szybko wspolne tematy
Pawelek Marty to przegrzeczne dzieciatko kochany klocuszek
Natka Katjuszy ma sliczne czarne oczeta i ciemne wloski lasecczka z niej
Zosia Madzikm dosc szybko znalazla wspolny jezyk z Piotrusiem Scarletki
Helenka Madzikm miala cudna czapeczke
wreszcie poznalam mojego przyszlego ziecia czyli Bartusia Scarletki nawet niesmialo sie sobie przygladali z Emilka
najlepsze wejscie mialy ksiezniczki Milutka ktore lekko sie spoznily bardzo grzecznie lezaly w gondolkach
jednym slowem super sie wszystko udalo
u nas dzis pada bardoz mocno od rana takze pogoda nam sie wczoraj wyjatkowo udala

dzieciaczki superowe mamusie tez tatusiowie znalezli dosc szybko wspolne tematy
Pawelek Marty to przegrzeczne dzieciatko kochany klocuszek

Natka Katjuszy ma sliczne czarne oczeta i ciemne wloski lasecczka z niej
Zosia Madzikm dosc szybko znalazla wspolny jezyk z Piotrusiem Scarletki
Helenka Madzikm miala cudna czapeczke
wreszcie poznalam mojego przyszlego ziecia czyli Bartusia Scarletki nawet niesmialo sie sobie przygladali z Emilka
najlepsze wejscie mialy ksiezniczki Milutka ktore lekko sie spoznily bardzo grzecznie lezaly w gondolkach
jednym slowem super sie wszystko udalo
K
koncia
Gość
hej hej
Wczoraj cały dzień spędziliśmy u dziadków, młody miał dzień śpiocha-marudy, czyli godzina marudzenia, pół godziny usypiania z marudzeniem i pół godziny spania
zwykle robi sobie drzemki co 2.5h
Dziś znacznie gorzej, dzień marudy bez spania, czyli wszystko na NIE! Nawet karuzelka go nie cieszy, była tylko 1 krótka drzemka z awanturą przed
Już wysiadam. Rozregulowało mi się dziecko, chyba przez 2 kąpiele u dziadków, bo potem go pakowaliśmy do samochodu o 22 i niby spał, ale pewnie to i tak miało wpływ... Przez to zajada od 3 dni 1 posiłek więcej w nocy mniej jedząc w dzień i budzi się 6 razy, masakra!
No i dziś nie chce jeść prawie wcale i już nie wiem o co mu chodzi :-(
Zamiast sobie odpocząć z M, to zabawiamy marudę. M poszedł z nim na spacer, a ja dopiero teraz wezmę sobie prysznic i chwilę odpocznę.
Do tego coś mi w gardle siedzi, zajadam miód, może pomoże.
Wczoraj cały dzień spędziliśmy u dziadków, młody miał dzień śpiocha-marudy, czyli godzina marudzenia, pół godziny usypiania z marudzeniem i pół godziny spania
zwykle robi sobie drzemki co 2.5hDziś znacznie gorzej, dzień marudy bez spania, czyli wszystko na NIE! Nawet karuzelka go nie cieszy, była tylko 1 krótka drzemka z awanturą przed

Już wysiadam. Rozregulowało mi się dziecko, chyba przez 2 kąpiele u dziadków, bo potem go pakowaliśmy do samochodu o 22 i niby spał, ale pewnie to i tak miało wpływ... Przez to zajada od 3 dni 1 posiłek więcej w nocy mniej jedząc w dzień i budzi się 6 razy, masakra!
No i dziś nie chce jeść prawie wcale i już nie wiem o co mu chodzi :-(
Zamiast sobie odpocząć z M, to zabawiamy marudę. M poszedł z nim na spacer, a ja dopiero teraz wezmę sobie prysznic i chwilę odpocznę.
Do tego coś mi w gardle siedzi, zajadam miód, może pomoże.

papcia
Mamunia Lenuśki
Widze że niestey nie tylko u nas dzień marudy właśnie wsadziła ją na mate i już mruczy
Marta widze wszystkie obdarowała chlebusie napewno niezwykle pysznym mmmmm też bym sobie zjadła
ja miałam dzisiejszy dzień zaplanowany na wizyte z Lenką u babci ale niestety babcia w szpitalu i plany poszły odupsko roszczaś mam nadzieje że szybko ją wypuszcza bo osiwieje w tej chacie z nią
Marta widze wszystkie obdarowała chlebusie napewno niezwykle pysznym mmmmm też bym sobie zjadła
ja miałam dzisiejszy dzień zaplanowany na wizyte z Lenką u babci ale niestety babcia w szpitalu i plany poszły odupsko roszczaś mam nadzieje że szybko ją wypuszcza bo osiwieje w tej chacie z nią
koncia- myslę, że przeceniasz troszke wpływu wizyty u dziadków na Maxa, może mu bardziej dziś zęby dokuczają, alebo pogoda (mie wiem jak u was ale unas szaro, buro i mrzy co chwilę). Co do spadku apetytu - to dzieci czasami tak mają, moja nie ruszyła sloiczków przez 3 dni a dziś zjadła cały (!) słoik marchew+ziemniak co jej się jeszcze nie zdarzyło w zyciu. Dzieci niestety nie zawsze funkcjonuja tak, jakbyśmy sobie tego my-rodzice życzyli i nie zawsze da sie to zrozumieć
koncia- myslę, że przeceniasz troszke wpływu wizyty u dziadków na Maxa, może mu bardziej dziś zęby dokuczają, alebo pogoda (mie wiem jak u was ale unas szaro, buro i mrzy co chwilę). Co do spadku apetytu - to dzieci czasami tak mają, moja nie ruszyła sloiczków przez 3 dni a dziś zjadła cały (!) słoik marchew+ziemniak co jej się jeszcze nie zdarzyło w zyciu. Dzieci niestety nie zawsze funkcjonuja tak, jakbyśmy sobie tego my-rodzice życzyli i nie zawsze da sie to zrozumieć
zgadzam sie z tym dzieci sa nieprzewidywalne moja powinna miec dzis juz 2 drzemke a nie miala jeszcze ani jednej i nie widze zeby byla senna lub marudna
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a u mnie i Natka i mąż ucieli sobie drzemę a ja mebluje wirtualnie mieszkanko, brrrrr jak zimno!