Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
boszzzzzzzzzzzzzzz, gdzie dawny bb-ruch?!?!?! wlezę wam na ambicję: nie stanowicie aktualnie większego wyzwania wydolniczo-intelektualnego dla Idulcowego łeba i (włażąc w tym miejscu na wasze sumienia
nie jest to pozytywne, oj nie jest, bo Idulec cofa się w rosfojó
po drugie boszzzzzzzzzz, kiedy ja będę znów miała okazyje produkować takie epopeje tudzież epistoły jak towarzyszka maqc i jej równe?:-(
ale, ale przynoszę wieści z remontowego placa bojó;P szpachlowanie dziś zakończone, jutro "to co tak kocham" i nie mogę się wręcz doczekać sprzątania po "tym co tak kocham" ale patrząc przez różowiaste okólary: bliżej końca już bendzie
i jeszcze tylko:
- wybór kolorów
- malowanie
- karnisz
- panele
- płyta pod kominek
- kominek i jego montaż
- wykończenie ściany przykominkowej
- montaż sófanych drzwiów
- i pewnie o czymś jeszcze zapomniałam ale jak przeżyję jutrzejszy dzień to przeżyję już wszystko
wiecie ile Miska z drugiej butli wczoraj jeszcze pociungła??? 90ml!!!! w sumie wyszło na to że wypiła ze 330ml jak nic!!!!!!!!!!!
cdn

po drugie boszzzzzzzzzz, kiedy ja będę znów miała okazyje produkować takie epopeje tudzież epistoły jak towarzyszka maqc i jej równe?:-(
ale, ale przynoszę wieści z remontowego placa bojó;P szpachlowanie dziś zakończone, jutro "to co tak kocham" i nie mogę się wręcz doczekać sprzątania po "tym co tak kocham" ale patrząc przez różowiaste okólary: bliżej końca już bendzie

- wybór kolorów
- malowanie
- karnisz
- panele
- płyta pod kominek
- kominek i jego montaż
- wykończenie ściany przykominkowej
- montaż sófanych drzwiów
- i pewnie o czymś jeszcze zapomniałam ale jak przeżyję jutrzejszy dzień to przeżyję już wszystko

wiecie ile Miska z drugiej butli wczoraj jeszcze pociungła??? 90ml!!!! w sumie wyszło na to że wypiła ze 330ml jak nic!!!!!!!!!!!
cdn