reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

boszzzzzzzzzzzzzzz, gdzie dawny bb-ruch?!?!?! wlezę wam na ambicję: nie stanowicie aktualnie większego wyzwania wydolniczo-intelektualnego dla Idulcowego łeba i (włażąc w tym miejscu na wasze sumienia:) nie jest to pozytywne, oj nie jest, bo Idulec cofa się w rosfojó:rofl2:

po drugie boszzzzzzzzzz, kiedy ja będę znów miała okazyje produkować takie epopeje tudzież epistoły jak towarzyszka maqc i jej równe?:-(

ale, ale przynoszę wieści z remontowego placa bojó;P szpachlowanie dziś zakończone, jutro "to co tak kocham" i nie mogę się wręcz doczekać sprzątania po "tym co tak kocham" ale patrząc przez różowiaste okólary: bliżej końca już bendzie:-D i jeszcze tylko:
- wybór kolorów
- malowanie
- karnisz
- panele
- płyta pod kominek
- kominek i jego montaż
- wykończenie ściany przykominkowej
- montaż sófanych drzwiów
- i pewnie o czymś jeszcze zapomniałam ale jak przeżyję jutrzejszy dzień to przeżyję już wszystko:rofl2:

wiecie ile Miska z drugiej butli wczoraj jeszcze pociungła??? 90ml!!!! w sumie wyszło na to że wypiła ze 330ml jak nic!!!!!!!!!!!
cdn

reklama
E-lona oby było tak jak mówisz, bo już od dłuższego czasu mówią, że będą upały a tu dalej deszcze i zimno.....

Puściutko tu dziś:eek: w takim razie uciekam do łóżeczka......dobrej nocki życzę:-)

sarisa, rysia, czarodziejka ale fajnie, że się jutro spotykacie w takim razie miłego spotkanka Wam życzę....

Ostatnia edycja:
Miałam coś wam poodpisywać, ale ryczeć mi się chce :((( Z mężem wcale nie lepiej a wręcz gorzej, nie znosze kiedy się na siebie gniewamy a najgorsze jest to że jak się tak zawezme w sobie to nie potrafie potem się otworzyć i nawet jak z jego strony są próby porozumienia to mnie złość od środka roznosi :(((
Sory że wam smęce, mam nadzieje, że obudze się w lepszym nastroju i jutro wszystko nadrobie, buziole :*

Roxi :* jak sa oznaki/ checi porozumienia to chyba dobrze
ika tak jak pisalam, rowerek super, bardzoooo sie mlodemu poodobaaa, chielismy kupic jezdzik, ale w sklepie wogole jezdzik mu sie nie podobal, za to w rowerku byl przeszczesliwy, wiec podjelismy deyzje, ze zamiast jedzika rowerek. moze podjedz do jakiegos skelpu i przymierz, czy dziecko bedzie zainteresowane

no ale jakas przyczyna pewnie jest?

dziewczyny ktore byly wczoraj w lidlu mam pytanie czy sa zabezpieczenia na rogi np stołu? widzialam fajne w ofercie ikei ale narazie nie planuje wypadu do krakowa
ja kupilam wlasnie to na stol bo mam szklany, na gniazdka (na kluczyk) i na drzwi zeby palucow nie przytrzasnela marki SAFETY i dalam 3 euro za 1 paczuszke.
E-lona aż powiało :-D

a właśnie odnośnie rozstania ze smokiem macie może jakieś doświadczenie? moja Iś używa smoka do spania, bez niego po prostu nie uśnie i nie mam kompletnie pojęcia jak ją odzwyczaić :-( w ciągu dnia ciumka nie ma, ale jak zaczyna trzeć oczka, to musi dostac bo inaczej nie zasnie

moja Leane ma go zawsze przy sobie w nocy ale bardziej tlamsi zyrafke niz doi smoka, a w dzien to mi wsadza do buzi bo sie wydurnia.ma ze soba przy usypianiu ale w nocy widze ze go nie doi, zyrafka musi byc i juz do miziania.

witam wieczornie.

STRIP przywolalam cie myslami chyba:)))

MAKUC milo cie widziec spowrotem

IDA masz racje- produktywnosc bb spadla:)

ALICJA meza chcesz pizdnac encyklopedia???? a nie masz patelni 28cm????????????

NATOLIN wez cos napisz bo martwi mnie twoj humor....

poza tym rocznice spedzilismy w basenie z Leane (fotki na galerii), potem maz pojechal do domu, ja zostalam. jak rocilam to pojechalam se do centrum handlowego na zakupy nieplanowane i wyszlam z czym??? dwie koszulki z krotkim, dwie z dlugim, dwa body, dwa zestawy spineczek.... oczywiscice to wszystko dla mlodej. a sobie kupilam tylko bransoletke na kostke.
jak wrocilam to po drodze spotkalam meza z Leane w... barze na zewnatrz.... Leane na kolanach jakiegos faceta zagaduje, pieje do jego psa normalnie pol ulicy podziwialo jej glos:)no i przy okazji naszej rocznicy wieczorem maz zajal sie Leane a ja skoczylam po pizze:)))

Czy ktoś ma tak jeszcze, powiedzcie?! Czy tylko Wojtek daje tak czadu? Wiercił się całą noc jadł mleko dwa azy:| z 4 azy pił ok 7 razy się budził, co godzinę prawie. JAk mnei to wkuw.... Tzn nie on, tylko niewyspnie bo od 6 się już bawimy i mleko już zjadł:| Ja chcę się wyspać, czemu tylko moje dziecko nie śpi w nocy jakoś sensowniej,. żeby ze 2 razy wstałto bym przeżyła, ale 7? standard to 4,5 razy w nocy. Ja oszaleję niedługo :(:nerd:

reklama
ale tu cisza.
nastrój u mnie niestety na razie prawie bez zmian :-/
dzięki, że jesteście.

STRIP współczuję, nie umiem sobie tego nawet wyobrazić, mimo iż jak na nas to u nas też jest ostatnio gorzej.

Do góry