reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

julia i ja stawiam na róż, ale jak masz sie czuć źle to po prostu wybierz te w której Ci wygodniej:tak:
Pinka oby fervex pomógł:tak: może jeszcze jakieś domowe sposoby się sprawdzą, może na obiad zaserwuj coś z sosem czosnkowym:happy2:
malinkaa fajnie, że Jasiek tyle przespał, dla Ciebie to mega długo przy jego częstych pobudkach, ale zycze Ci żeby te godziny spania coraz dłuższe były:tak: a Ty cały czas mierzysz cukier Jaśka? w nocy też?
Ewe a co my zrobimy jak nasze marcjątka będą ponadprzeciętne?:-D

madzikm chyba julia z takimi przeróbkami to juz nie zdaży:-D co tam u Was? jak Helenka i Zosia?

Ostatnia edycja:
reklama
julia i ja stawiam na róż, ale jak masz sie czuć źle to po prostu wybierz te w której Ci wygodniej:tak:
Pinka oby fervex pomógł:tak: może jeszcze jakieś domowe sposoby się sprawdzą, może na obiad zaserwuj coś z sosem czosnkowym:happy2:
malinkaa fajnie, że Jasiek tyle przespał, dla Ciebie to mega długo przy jego częstych pobudkach, ale zycze Ci żeby te godziny spania coraz dłuższe były:tak: a Ty cały czas mierzysz cukier Jaśka? w nocy też?
Ewe a co my zrobimy jak nasze marcjątka będą ponadprzeciętne?:-D

madzikm chyba julia z takimi przeróbkami to juz nie zdaży:-D co tam u Was? jak Helenka i Zosia?

paticzku na pewno beda :-D bedzie kosmos

na przerobki czasu nie ma na schudniecie tez hahhahahahhahah ale jakos tym razem nie przywiazuje uwagi tak jak kiedys...nawet to fyca nie poszlam tylko mam ten baleyage a tak zawsze zwarta i gotowa ehhh chyba sioe starzeje hahahhaha ale albo wlosy poprotu wyprostuje albo lekki spiralki niczego innnego sama nie zrobie hhhahahhah

Patik, robię najprostsze ciasto na świecie, czyli biszkopt z owocami ;-) A jakbyś znała moją teściową to byś się nie dziwiła, że od rana latam i sprzątam.. Dobra kobieta, ale taka pedantka, że nawet krzywo przesunięta firanka jej przeszkadza :sorry2:

Malina, no no no, ale pospałaś! Obyś jak najszybciej mogła narzekać na takie nocki :-)

Julia, wg mnie różowa ale jak ledwo w niej oddychasz to może lepiej jednak wybrać tą luźniejszą..

Ewe, świetny demotywator :-D Już się "nie mogę doczekać" tego okresu.. A po komentarzu Patika, oplułam monitor :laugh2:

Dostałam wiadomość od szefowej, że w poniedziałek do mnie zadzwoni.. Czyli za 2 dni bedę już na 100% wiedzieć na czym stoję i czy mam dokąd wracać.. Aż mnie brzuch rozbolał z nerwów :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Hehe dzięki dziewczyny, oby oby ;)

Pati mierzę ten cukier po szczepieniu, albo jak Jasiek dziwnie się zachowuje, np. jak jest ospały albo zbyt ruchliwy, marudny i jak dotąd jest super!!

Ale skwar feeeeeeeeeeeeee Przed chwilą wylazłam spod prysznica, a już jestem cała mokra ;p

Emek zrobił mi piwo grzane z miodem- bleee kiedy ktos lubi piwo z lodówki. Z wyjscia wieczornego nici bo mamy mojej chwilowo nie ma a szwagierka idzie do pracy- za to obiecała jutro przyjsc ponianczyc wiec moze wyjdziemy na kolecje:)

Juli- proponuje sukienkę różową która z pewnościa Cie ożywi i podkreśli urodę:):-)

Ewi, Scarletka, Madzik- piszecie o tym zwiedzaniu...to co do Zakopca to ja sie dowiedziałam ze moją karocą wjade kolejką na Gubałówke- juz sie tego nie moge doczekac:) hi hi i to moja jedyna mozliowsc podrozy wozkiem reszta to chusty i nosidełka:)

paticzku- ja to czosnku nie nawidzę bleeeeeeee!!!! ale moze fervex i herbata z cytryna i miodem oraz neo-angin pomożę
Mila- tobą sie chociaż maż zajmuje a mój w robocie...

a ja włsnie gapię się przez okno bo sąsiedzi sie pobierają:-p polka za angola wychodzi i czekam jak wyjdzie bo musze jej kieckę zobaczyć ha ha ha taka jestem wścipska:cool2:

Emek zrobił mi piwo grzane z miodem- bleee kiedy ktos lubi piwo z lodówki. Z wyjscia wieczornego nici bo mamy mojej chwilowo nie ma a szwagierka idzie do pracy- za to obiecała jutro przyjsc ponianczyc wiec moze wyjdziemy na kolecje:)

Juli- proponuje sukienkę różową która z pewnościa Cie ożywi i podkreśli urodę:):-)

Ewi, Scarletka, Madzik- piszecie o tym zwiedzaniu...to co do Zakopca to ja sie dowiedziałam ze moją karocą wjade kolejką na Gubałówke- juz sie tego nie moge doczekac:) hi hi i to moja jedyna mozliowsc podrozy wozkiem reszta to chusty i nosidełka:)

dawno w Zakopcu nie bylam sie wybiore mam nadzieje niebawem

pinka oj tam oj tam od razu wscibska :-D

reklama
julia to ty byłaś przed chwilą na antenie Eski ROCK? :) Tamta Julia też idzie dziś na wesele, hehe! Ja wybrałabym różową; rób jak ja zawsze robię - wciągnij brzuch, uśmiechnij się i będzie dobrze :) Udanej zabawy!
pabella no coś ty, taka teściowa to "skarb" :p
pinka no i jak ta kiecka? znośna? ;)

My już po spacerze, udało się, bo już się zachmurzyło. W czasie spaceru półgodzinną drzemkę młoda zaliczyła, ale widocznie bylo za krótko, bo teraz znów zasnęła marudząc przepotwornie :/ Uff! Na obiad dziś zapiekanka z serem i jakimś sosem ale oczywiście skleroza nie kupiłam śmietanki 12% i musze czekać aż Marcin przywiezie jak będzie wracał z pracy. Ciekawe jaka pogoda jutro nas czeka, bo obiad u teściów więc fajnie by było posiedzieć w ogrodzie a nie tylko w chacie jak w Krk...

Do góry