reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
i duuuuupa.....nie dopinam sie w rozowej:( wiec zostaje mi tamta ...moj M wogole nie lubi tej rozowej wiec chociaz jemu sie da druga podoba ale jestem zla.......ehhhhhhh

Pinus- posprzataj sobie skrzynke bo Ci pw nie moge wysłac!!!!!!!!!!!:-D:-D

Ewe- owocnego sprzatania- ja to dzisiaj robie na raty bo teraz znowu moje Myszki pały przez to choróbsko wiec cisza obowiązkowa zeby sie spokojnie wyspały. Za to właczam za chwilke 3 pranie:) po wizycie gosci pomału sie odkopuje z niego:)

ok Miluś czyszczę;-)
Barbra- nie widziałam bo nikitka mnie do łazienki zawolała
Julka- no i dobrze bo ta różowa jeszcze by ci pękła na weselu ha ha

Ostatnia edycja:
Pinka no własnie pasemka miały być koloru jasnobrązowego,a na razie w słońcu wyglądają na rudawe:confused: Może jak się kolor będzie zmywał to zrobi się jaśniejszy brąz:happy2: Ale i tak jestem zadowolona ,bo nie mam "siwków":-D:-D

Witam

Ostatnio malo bywam na bb bo jestesmy ciagle w rozjazdach. Z jednej strony to bardzo dobrze bo dluga zima przed nami a co za tym idzie siedzenie w domu:shocked2:
Tylko ze Gabrys strasznie przyzwyczail sie do noszenia i teraz mam jazde na calego, cale moje starania poszly na marne zeby dziecko nie bylo noszone. Jakos 1000-iac razy mozna powtarzac, nie bierzcie na rece dziecka ktore nie placze, i nikt tego nie rozumie:angry:Wczoraj byla histeria wszedzie w wozku, w lozeczku,bujaczku....
No nic ale musze odzwyczajac bo dlugo tak nie dam rady

Spring bardzo ladna fryzurka i kolor

Julia super zabawy na weselichu

Pinka i co wypatrzylas:-Dja to tez zadnej sukience slubnej nie przepuszcze

Zastanawiam sie czy skorzystac z zaproszenia tesciowej i pojechac z nia na tydzien do Wroclawia. W domu i tak siedze prawie sama, a tak to bym sie do fryzjera wybrala troche po sklepach polazila. Tyle ze to wszyscy obcy ludzie, i czy ja przezyje to sama jak mi kazdy bedzie dawal sto rad jak mam sie Gabrysiem zajmowac:zawstydzona/y:
A ja dzis dostalam@ pierwsza po porodzie, nie powiem zebym tesknila:no:

Moze pozniej cos jescze skrobne:-)

reklama
Do góry