reklama
juliaidaro
Fanka BB :)
i duuuuupa.....nie dopinam sie w rozowej
wiec zostaje mi tamta ...moj M wogole nie lubi tej rozowej wiec chociaz jemu sie da druga podoba ale jestem zla.......ehhhhhhh
Pinus- posprzataj sobie skrzynke bo Ci pw nie moge wysłac!!!!!!!!!!!

Ewe- owocnego sprzatania- ja to dzisiaj robie na raty bo teraz znowu moje Myszki pały przez to choróbsko wiec cisza obowiązkowa zeby sie spokojnie wyspały. Za to właczam za chwilke 3 pranie
po wizycie gosci pomału sie odkopuje z niego

Ewe- owocnego sprzatania- ja to dzisiaj robie na raty bo teraz znowu moje Myszki pały przez to choróbsko wiec cisza obowiązkowa zeby sie spokojnie wyspały. Za to właczam za chwilke 3 pranie
patik80
ach te siwkiPinka no własnie pasemka miały być koloru jasnobrązowego,a na razie w słońcu wyglądają na rudaweMoże jak się kolor będzie zmywał to zrobi się jaśniejszy brąz
Ale i tak jestem zadowolona ,bo nie mam "siwków"
![]()
mam ten sam problem
spring
Szczęścia dwa :)
ach te siwkimam ten sam problem
![]()
Ja ich miałam już tyle,że szok!

juliaidaro
spadam dziewczynki do juterka
izabela 1982
Witam
Ostatnio malo bywam na bb bo jestesmy ciagle w rozjazdach. Z jednej strony to bardzo dobrze bo dluga zima przed nami a co za tym idzie siedzenie w domu
Tylko ze Gabrys strasznie przyzwyczail sie do noszenia i teraz mam jazde na calego, cale moje starania poszly na marne zeby dziecko nie bylo noszone. Jakos 1000-iac razy mozna powtarzac, nie bierzcie na rece dziecka ktore nie placze, i nikt tego nie rozumie
Wczoraj byla histeria wszedzie w wozku, w lozeczku,bujaczku....
No nic ale musze odzwyczajac bo dlugo tak nie dam rady
Spring bardzo ladna fryzurka i kolor
Julia super zabawy na weselichu
Pinka i co wypatrzylas
ja to tez zadnej sukience slubnej nie przepuszcze
Zastanawiam sie czy skorzystac z zaproszenia tesciowej i pojechac z nia na tydzien do Wroclawia. W domu i tak siedze prawie sama, a tak to bym sie do fryzjera wybrala troche po sklepach polazila. Tyle ze to wszyscy obcy ludzie, i czy ja przezyje to sama jak mi kazdy bedzie dawal sto rad jak mam sie Gabrysiem zajmowac
A ja dzis dostalam@ pierwsza po porodzie, nie powiem zebym tesknila
Moze pozniej cos jescze skrobne:-)
Ostatnio malo bywam na bb bo jestesmy ciagle w rozjazdach. Z jednej strony to bardzo dobrze bo dluga zima przed nami a co za tym idzie siedzenie w domu

Tylko ze Gabrys strasznie przyzwyczail sie do noszenia i teraz mam jazde na calego, cale moje starania poszly na marne zeby dziecko nie bylo noszone. Jakos 1000-iac razy mozna powtarzac, nie bierzcie na rece dziecka ktore nie placze, i nikt tego nie rozumie
Wczoraj byla histeria wszedzie w wozku, w lozeczku,bujaczku....No nic ale musze odzwyczajac bo dlugo tak nie dam rady
Spring bardzo ladna fryzurka i kolor
Julia super zabawy na weselichu
Pinka i co wypatrzylas
ja to tez zadnej sukience slubnej nie przepuszczeZastanawiam sie czy skorzystac z zaproszenia tesciowej i pojechac z nia na tydzien do Wroclawia. W domu i tak siedze prawie sama, a tak to bym sie do fryzjera wybrala troche po sklepach polazila. Tyle ze to wszyscy obcy ludzie, i czy ja przezyje to sama jak mi kazdy bedzie dawal sto rad jak mam sie Gabrysiem zajmowac

A ja dzis dostalam@ pierwsza po porodzie, nie powiem zebym tesknila

Moze pozniej cos jescze skrobne:-)
reklama