• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Pinus- posprzataj sobie skrzynke bo Ci pw nie moge wysłac!!!!!!!!!!!:-D:-D

Ewe- owocnego sprzatania- ja to dzisiaj robie na raty bo teraz znowu moje Myszki pały przez to choróbsko wiec cisza obowiązkowa zeby sie spokojnie wyspały. Za to właczam za chwilke 3 pranie:) po wizycie gosci pomału sie odkopuje z niego:)

Pinka no własnie pasemka miały być koloru jasnobrązowego,a na razie w słońcu wyglądają na rudawe:confused: Może jak się kolor będzie zmywał to zrobi się jaśniejszy brąz:happy2: Ale i tak jestem zadowolona ,bo nie mam "siwków":-D:-D

Witam

Ostatnio malo bywam na bb bo jestesmy ciagle w rozjazdach. Z jednej strony to bardzo dobrze bo dluga zima przed nami a co za tym idzie siedzenie w domu:shocked2:
Tylko ze Gabrys strasznie przyzwyczail sie do noszenia i teraz mam jazde na calego, cale moje starania poszly na marne zeby dziecko nie bylo noszone. Jakos 1000-iac razy mozna powtarzac, nie bierzcie na rece dziecka ktore nie placze, i nikt tego nie rozumie:angry:Wczoraj byla histeria wszedzie w wozku, w lozeczku,bujaczku....
No nic ale musze odzwyczajac bo dlugo tak nie dam rady

Spring bardzo ladna fryzurka i kolor

Julia super zabawy na weselichu

Pinka i co wypatrzylas:-Dja to tez zadnej sukience slubnej nie przepuszcze

Zastanawiam sie czy skorzystac z zaproszenia tesciowej i pojechac z nia na tydzien do Wroclawia. W domu i tak siedze prawie sama, a tak to bym sie do fryzjera wybrala troche po sklepach polazila. Tyle ze to wszyscy obcy ludzie, i czy ja przezyje to sama jak mi kazdy bedzie dawal sto rad jak mam sie Gabrysiem zajmowac:zawstydzona/y:
A ja dzis dostalam@ pierwsza po porodzie, nie powiem zebym tesknila:no:

Moze pozniej cos jescze skrobne:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry