reklama
K
koncia
Gość
witam,
ile mam nadrabiania :-) wpadam tylko na chwilę, bo M stęskniony za komputerem
poczytam co u Was na raty.
Mili, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!! :* i zdrówka dla Was
My dziś byliśmy na długim spacerku z M. Mały się bardzo cieszy jak tata jest w domu, a jak wychodzi z pokoju to go szuka i tak sobie jęczy śmiesznie. Lubi się z tatusiem bawić, bo ja nie mam siły klocuszka mojego kochanego podnosić do sufitu, trzymać, żeby sobie spacerował nóżkami po ziemi...
Ale za to ze mną mu się podoba zabawa w "A kuku", przeglądanie w lustrze, kulanki po łóżku,itp. no i mama nadrabia śpiewem
Wczoraj Maksiowi udało się po raz pierwszy uklęknąć i podeprzeć się na rączkach w pozycji do raczkowania. Wytrzymał 2 sekundy
Bez wątpienia młodemu służy mleko Bebilon, bo ma gładziutką skórę. Ale ile aptek wczoraj zwiedziłam, żeby 8 puszek na recepte kupić. Wszędzie mieli mniej. I jakiś super rabat mi dali, że puszka wyszła za 8zł
ile mam nadrabiania :-) wpadam tylko na chwilę, bo M stęskniony za komputerem
poczytam co u Was na raty.Mili, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!! :* i zdrówka dla Was
My dziś byliśmy na długim spacerku z M. Mały się bardzo cieszy jak tata jest w domu, a jak wychodzi z pokoju to go szuka i tak sobie jęczy śmiesznie. Lubi się z tatusiem bawić, bo ja nie mam siły klocuszka mojego kochanego podnosić do sufitu, trzymać, żeby sobie spacerował nóżkami po ziemi...
Ale za to ze mną mu się podoba zabawa w "A kuku", przeglądanie w lustrze, kulanki po łóżku,itp. no i mama nadrabia śpiewem

Wczoraj Maksiowi udało się po raz pierwszy uklęknąć i podeprzeć się na rączkach w pozycji do raczkowania. Wytrzymał 2 sekundy

Bez wątpienia młodemu służy mleko Bebilon, bo ma gładziutką skórę. Ale ile aptek wczoraj zwiedziłam, żeby 8 puszek na recepte kupić. Wszędzie mieli mniej. I jakiś super rabat mi dali, że puszka wyszła za 8zł

Hej, Kubietki,
widzę, że sporo Marcjanek i Dzieciaczków choruje. Dużo zdrówka dla Was!
Koncia, fajnie wyszło z tym bebilonem. Moja Mała przez ponad trzy miesiące musiała miec specjalne mleko dla wczesniaków. Nie mieli go nawet w hurtowniach farmaceutycznych, a na miesiąc wynosiło nas średnio 350 zl. Teraz może juź pic normalne, jesteśmy na NANie i ładnie Jej wchodzi.
Spring, bardzo ładne włoski i jakie gęste!
Milutek, mimo choróbska obchody chyba nie najgorsze? Moi Rodzice też dziś świętują, tyle że 45 lat.
Miłego wieczoru i do jutra.
widzę, że sporo Marcjanek i Dzieciaczków choruje. Dużo zdrówka dla Was!
Koncia, fajnie wyszło z tym bebilonem. Moja Mała przez ponad trzy miesiące musiała miec specjalne mleko dla wczesniaków. Nie mieli go nawet w hurtowniach farmaceutycznych, a na miesiąc wynosiło nas średnio 350 zl. Teraz może juź pic normalne, jesteśmy na NANie i ładnie Jej wchodzi.
Spring, bardzo ładne włoski i jakie gęste!
Milutek, mimo choróbska obchody chyba nie najgorsze? Moi Rodzice też dziś świętują, tyle że 45 lat.
Miłego wieczoru i do jutra.
Dziś moja Niunia zachowywała się jakby meteopatką była, bo zbierało się na burzę, a ona normalnie jakby ją głowa bolała ;-) i jakaś marudna była, a może niedospana..? ostatnio śpi z zegarkiem w ręku po 45 min., dziś przyszłam zanim się obudziła i jak tylko zaczęła się kręcić to wsadziłam jej smoka i spała dalej :-) miałyśmy iść na spacer pod wieczór jak będzie trochę chłodniej bo strasznie parno było, a tu się rozpadało i ze spaceru nici :-(
barbra my pierwszy raz mamy wodę w piwnicy, strażacy jak u nas byli raz wypompowywać to mówili że teraz to woda pojawia się tam gdzie jej nie było a nie ma tam gdzie zawsze była, to nas pocieszyli, ale sąsiedzi naprzeciwko mają wodę 2-3 razy do roku a my nigdy więc nie wiem jak to jest, a nasze kruszynki to po prostu dziewczyny i muszą trzymać linię ;-) a co do kąpieli to my od początku mydełko bambino i szampon hippa i odpukać na razie nic się nie dzieje
julia współczuję bólu, mnie ostatnio oprócz pleców jeszcze zaczynają nawalać kolana :/ to niedobrze bo lewe mam po operacji i mam nadzieję że coś mi się tam znowu nie popsuje :/ a to wszystko przez ciągłe kucanie z młodą na rękach po smoczek
baw się dobrze na weselu :-)
Milutek niekończącej się miłośći, niewygasającej namiętności i kolejnych udanych lat :-) no i udanego wieczoru ;-)
malina no no, Jasio szczodry był
pabella bez stresu, będzie dobrze &&&
pinka kuruj się, a na nos to sobie inhalacje zrób
koncia no to Maksio za niedługo będzie śmigał :-)
barbra my pierwszy raz mamy wodę w piwnicy, strażacy jak u nas byli raz wypompowywać to mówili że teraz to woda pojawia się tam gdzie jej nie było a nie ma tam gdzie zawsze była, to nas pocieszyli, ale sąsiedzi naprzeciwko mają wodę 2-3 razy do roku a my nigdy więc nie wiem jak to jest, a nasze kruszynki to po prostu dziewczyny i muszą trzymać linię ;-) a co do kąpieli to my od początku mydełko bambino i szampon hippa i odpukać na razie nic się nie dzieje
julia współczuję bólu, mnie ostatnio oprócz pleców jeszcze zaczynają nawalać kolana :/ to niedobrze bo lewe mam po operacji i mam nadzieję że coś mi się tam znowu nie popsuje :/ a to wszystko przez ciągłe kucanie z młodą na rękach po smoczek
baw się dobrze na weselu :-)Milutek niekończącej się miłośći, niewygasającej namiętności i kolejnych udanych lat :-) no i udanego wieczoru ;-)
malina no no, Jasio szczodry był
pabella bez stresu, będzie dobrze &&&
pinka kuruj się, a na nos to sobie inhalacje zrób
koncia no to Maksio za niedługo będzie śmigał :-)
A co to się dzieje?? Jaka produkcja
Zazwyczaj w weekendy to była może strona do poczytania, a tu tyyyyyle nadrabiania z samej soboty haha
Spring super włosy i jakie gęste ;O
Pinka, Mila zdrówka :*
Jasiek był dzisiaj boski, zresztą jak zwykle
A pospał 3x po 30min, byliśmy od 14ej u mojej mamy, bo eMka tata robi jej altanę i jak wracaliśmy do domu to prawie krzyczałam Jasiowi do ucha, żeby nam nie zasnął taki był padnięty, szybka kąpiel, butla i już śpi uff Ja też padam ;p
Spring super włosy i jakie gęste ;O
Pinka, Mila zdrówka :*
Jasiek był dzisiaj boski, zresztą jak zwykle
spring
Szczęścia dwa :)
A my po południu zaliczyliśmy spacerek i wizytę w parku linowym. Było fajnie i wyczerpująco. Ania już padła, Jasieczek też w łóżeczku gada do siebie:-)
Dziewczyny, a z tymi włosami to tak kolorowo nie jest-owszem-włosy gęste,ale to też problem. Na zdjęciu miałam je wyprostowane prostownicą,ale w rzeczywistości są ani kręcone ani proste. I przy takiej grubości po prostu się puszą. Tego najbardziej nienawidzę
Pinka robię fotki, ale rzadziej, bo dosłownie dłuższej chwili nie mogę znaleźć na odkrywanie wszystkich możliwości mojego aparatu;-) Nawet mam fajny program do obróbki zdjęć,ale nie mogę się za to zabrać, bo permanentnie brak czasu
Dziewczyny, a z tymi włosami to tak kolorowo nie jest-owszem-włosy gęste,ale to też problem. Na zdjęciu miałam je wyprostowane prostownicą,ale w rzeczywistości są ani kręcone ani proste. I przy takiej grubości po prostu się puszą. Tego najbardziej nienawidzę

Pinka robię fotki, ale rzadziej, bo dosłownie dłuższej chwili nie mogę znaleźć na odkrywanie wszystkich możliwości mojego aparatu;-) Nawet mam fajny program do obróbki zdjęć,ale nie mogę się za to zabrać, bo permanentnie brak czasu

Ostatnia edycja:
futrzakowa
yea! to ja!
dziewczyny! u mnie jakaś "masakra" nastała:-) od kad mały bez problemu umie przewracać się z plecków na brzuch nie ma mowy o normalnym zasypianiu! mimo że jest padnięty wywraca się na brzuch (a na brzuchu to tylko zabawa) i zadowolony! łomajgad:-)
Nadaję z wyra;-) wykąpana nafaszerowana lekami z ksiązkami obok i laptopem zostałam oddelegowana przez meza do góry żeby poleżeć i odpocząc
więc odpoczywam ucząc sie i siedząc na bb
Muszę sie wam pochwalic ze moje słoneczko same prawie siedziało już 10 min potem runoł ale fotki zrobiłam

Malinka-widzisz jak sie Jasiek dotlenił to moze i spac dłuzej bedzie
apistella- zrobiłam
ale mi się torta zachciało
więc odpoczywam ucząc sie i siedząc na bb
Muszę sie wam pochwalic ze moje słoneczko same prawie siedziało już 10 min potem runoł ale fotki zrobiłam

Malinka-widzisz jak sie Jasiek dotlenił to moze i spac dłuzej bedzie

apistella- zrobiłam

ale mi się torta zachciało

futrzakowa
yea! to ja!
pinka - no to teraz se chociaż troszkę odpoczniesz
a focie pewnie śliczne:-)
a focie pewnie śliczne:-)reklama
olka- zapomniałam napisać ładne suwczki;DD
dziekuje
Futrzaku nie boj nic
Malina no to Jas zaszalał ze spaniem