Pinuś gratulejszyn dla Młodego, pięknie!!!!
Futrzak no nareszcie będziesz wiedziała, co ja przeżywam hahahaha U nas spanie tylko na lewym boku, bo z prawego pokona każdą barykadę, a z lewego nie ma chyba tyle siły, więc za plecami ma rulon z ręcznika, a przed nóżkami blokadę z koca
Trochę się tym martwię, że ciągle śpi na jednym boku, ale często po pół godzinie tak jakoś się rusza, że na plecach się kładzie, wtedy rulony mu usuwam i śpi
a jak się przebudzi to od razu na brzuch i zabawa od początku 
Wy się śmiejecie, a dla mnie 4h nieprzerwanego snu to naprawdę rarytas
Futrzak no nareszcie będziesz wiedziała, co ja przeżywam hahahaha U nas spanie tylko na lewym boku, bo z prawego pokona każdą barykadę, a z lewego nie ma chyba tyle siły, więc za plecami ma rulon z ręcznika, a przed nóżkami blokadę z koca
Wy się śmiejecie, a dla mnie 4h nieprzerwanego snu to naprawdę rarytas
Może kolejne spotkanie marcowkowe uda się wtedy zorganizować ;-)
Musiałam się wytłumaczyć, dlaczego nie chcę dać Gabie do spróbowania trochę naszego obiadu (bo przecież TAK patrzy..) i wysluchać, że nie powinnam na razie myśleć o spacerówce, bo przecież zimą to tylko w gondoli dziecko mam wozić, żeby jej było ciepło.. Ciekawe jak ja bym miała Gabrysię tam zmieścić 

kiedy on od tygodnia żył tymi urodzinami, a dzień wcześniej z wrażenia spać już nie mógł.