reklama
spring
Szczęścia dwa :)
A Anula śpi już trzecią godzinę
Coś jej się poprzestawiało,bo już dawno w ciągu dnia tak długo nie spała. Ciekawe jaka będzie noc...
iza jedź,trochę się odstresujesz, a teściowa na pewno pomoże;-)
Pinia dziś jest przełom, a jutro już na pewno będzie lepiej ze zdrówkiem
Na pocieszenie powiem Ci,że mnie też coś nawala jeden migdał i promieniuje mi do ucha
Coś jej się poprzestawiało,bo już dawno w ciągu dnia tak długo nie spała. Ciekawe jaka będzie noc...iza jedź,trochę się odstresujesz, a teściowa na pewno pomoże;-)
Pinia dziś jest przełom, a jutro już na pewno będzie lepiej ze zdrówkiem
Na pocieszenie powiem Ci,że mnie też coś nawala jeden migdał i promieniuje mi do ucha
Moj byl w sklepie, nakupil dzieciom obiadków, żonie rutinoskorbin i gripex
A z okazji naszych półrocznic i rocznic kupił mi perfume a dziewczynkom po gumowej książeczce
hi hi sa swietne dziewczynki je obsliniaja na maxa
Przed chwilka odkurzałam salon i tak wymeczyłam wczesniej dzieci ze mi przy tym zasneły na kołdrze na ziemi. No ale po wylaczeniu odkurzacza trwało to zaledwie 20min!!!!!!
A z okazji naszych półrocznic i rocznic kupił mi perfume a dziewczynkom po gumowej książeczce
Przed chwilka odkurzałam salon i tak wymeczyłam wczesniej dzieci ze mi przy tym zasneły na kołdrze na ziemi. No ale po wylaczeniu odkurzacza trwało to zaledwie 20min!!!!!!
dobry jak sie mu chce!!!!!!!!!!!Mila- dobry mąż dobry;-DD
juz tak nie narzekaj mogła byś mieć gorszego;-) nie kazdy jest idealny....dobry jak sie mu chce!!!!!!!!!!!
reklama
oj kochana poczytaj wsteczjuz tak nie narzekaj mogła byś mieć gorszego;-) nie kazdy jest idealny....
bo ja to naprawdę mam dzisiaj świętoPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 8
- Wyświetleń
- 1 tys
- Odpowiedzi
- 67
- Wyświetleń
- 17 tys
- Odpowiedzi
- 3 tys
- Wyświetleń