mademoiselle
Fanka BB :)
rureczka - w takim razie przyjemności w gronie gości :-)))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asionek witaj w klubie... też mam pomarańczowe pazury... te na zdjęciu to piękniejsze w rzeczywistości...
made ja też pierwszy raz widzę... tego w moich okolicach w życiu nie widzialam... a tam ludzie kupowali i to miało różne smaki... a jakie to ciasto pycha... my wzięliśmy czekoladowe z orzeszkami jak na zdjęciu... no niebo w gębie![]()
pysia - szkoda, że nie możesz zobaczyć mojej poważnej miny)))))) gdybyś potrzebowała wsparcia lub dowodów, to możesz na mnie liczyć
))))
Asionek - co Ty gadasz, że skórki masz ? Piękne masz pazurki, ja to bym w życiu się nie odważyła wstawić fotki z takim zbliżeniem)) Skórki mam takie, że połowy paznokcia nie widać :-)
Piękne,mam teraz podobne kolorystycznie i krótkieto moje pazurki z dzisiaj
![]()
pysia - kolorek w sam raz na imprezkę :-) piękne masz te szpony, zazdroszczę chyba tak samo jak tych dołeczków w policzkach
Asionek - pazurki też piękne, zadbane takie, bardzo mi się podobają))
A powiedzcie Kochane, robicie coś ze skórkami ? Bo mnie skórki do szału doprowadzają, i nie wiem już czy je obcinać, czy jednak odciągać i próbować ścierać za pomocą ręcznika...Poradźcie coś.