reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek witaj w klubie... też mam pomarańczowe pazury... te na zdjęciu to piękniejsze w rzeczywistości... :-D
made ja też pierwszy raz widzę... tego w moich okolicach w życiu nie widzialam... a tam ludzie kupowali i to miało różne smaki... a jakie to ciasto pycha... my wzięliśmy czekoladowe z orzeszkami jak na zdjęciu... no niebo w gębie:zawstydzona/y:

no pomarancz gora :)

pysia - szkoda, że nie możesz zobaczyć mojej poważnej miny :-D)))))) gdybyś potrzebowała wsparcia lub dowodów, to możesz na mnie liczyć :)))))

Asionek - co Ty gadasz, że skórki masz ? Piękne masz pazurki, ja to bym w życiu się nie odważyła wstawić fotki z takim zbliżeniem ;))) Skórki mam takie, że połowy paznokcia nie widać :-)

skorki mam wyeciete hehe jakbym je zapuscila to tez foty by nie bylo , bo wstyd ;) moje potrafia wlasnie na pol paznokcia wyrosnac :/ i do tego rosna bardzooo szybko wrr

co do stop to juz pisalam ja mam manie i caly rok musza byc zrobione :)
teraz mi ciezko troche , ale siorka byla i mi pediego zrobila ( ona pracuje w salonie kosmetycznym wiec mam dobrze :) )
narazie sa sliczne , ale co bedzie za jakis czas ?? jak sama nie dam rady to chyba tylko jakis salon mi pozostanie , bo z takimi niepomalowanymi nie wyjde na ulice :/ tym bardziej , ze jeszcze troche mi zostalo latania w sandalach , klapkach :)

Rureczka udanego wieczorku :)

to moje pazurki z dzisiaj
qfit2.jpg
Piękne,mam teraz podobne kolorystycznie i krótkie:)))))

pysia - kolorek w sam raz na imprezkę :-) piękne masz te szpony, zazdroszczę chyba tak samo jak tych dołeczków w policzkach :zawstydzona/y:

Asionek - pazurki też piękne, zadbane takie, bardzo mi się podobają :)))

A powiedzcie Kochane, robicie coś ze skórkami ? Bo mnie skórki do szału doprowadzają, i nie wiem już czy je obcinać, czy jednak odciągać i próbować ścierać za pomocą ręcznika...Poradźcie coś.

Ja wolę odciągać,najlepiej patyczkiem takim drewnianym a wcześniej oliwką do paznokci zmiękczam..ale w praktyce kosmetyczka zwykle mi obcina a ja tego nie lubię bo odrastają brzydkie:(

Wróciłam do domu,alleluja,w końcu! :))))
Kupiłam farby,cement,zaprawę i drzwi do łazienki i pokoju...ufff....już mało zostało:))))
Byłam na polowaniu i kupiłam w Top Secret kilka rzeczy:)))) sobie w końcu i znowu małym w Cocodrillo:)))No i Oliwce plecak i piórnik już zakupiliśmy,piękne ze ''Zmierzchu'' :)
Padam na paszczkę dzisiaj bo latałam po marketach jak kot z pęcherzem...w Obi mają mnie prawie za pracownika:) heheh

made : jakas telepatia :) w zeszly we jak bylismy sami to tesciowie byli wlasnie w carcasonne :)
poldus dostal po ich powrocie lego zamek i rycerza i drewniany miecz :)

asionek : ladne pazurki ja tez mam dzis jasny frenchowy roz i na rekach i na stopach :) lubie roze i beze :) tylko ze ja mam krotsze i nie takie ladne " w kwadracik" tylko tak zwane 'polki' ;)

pysia : orange fajny ale wolalal fiolet :)

asionek : zazdroszcze ci tej siostry kosmetyczki... nie mam zadnej znajomej bliskiej w tym zawodzie a sama soba sie zajac nie potrafie :) no ... i nie moge zmobilizowac ;)
dzis zrobilam makijaz ( goscie ) co juz graniczy z cudem :)

rurka : dobrych %%%%%%% :)

A ja właśnie posprzątałam mieszkanie i idę robić kolację,potem jak nie padnę to kąpiel.
AAAAA,wiecie co???
PODŁOGI ZERWANE I ROZKUTE:)))))
Remont OFICJALNIE zaczęty!!!!!!

Made,dziękuję za przepis,postaram się jutro wykorzystać:))))
Jos,gratki makijażu:))))

asionek : dopiero przyjzalam dokladniej na oliwkowym poscie ze ty masz biale paski - frencha, a ja widzisz taki sam jasny roz ale bez frenchowych paskow, nie starczylo mi ambicju i energii .... :) jak robisz te kwadraciki? ladnie to wglada a sama kurde nie umiem tak zrobic... moze na krotszych nie mozna...?
choc na slub mialam wkasnie krotki i spilowane na prosto... hmmm...

olwika : dziex :)
tos sie nalatala... ale najwazniejsze ze remont rusyzl, wczesniej sie zacznie - wczesniej skonczy :)
co to jest "zmierzch" ???

Jos,Zmierzch to książka/film,taka saga... zobacz w necie...o wampirach,generalnie nie moje klimaty ale to akurat kocham:)))
Można kwadraty na krótkich,ja tak mam ale nie mam jak wstawić fotki z mms-a:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry