sivi
Fanka BB :)
Magda super że wszystko dobrze :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kingolinka uwierz, wstyd to rzecz wzgledna. lekarze na codzien widza gole babki.
a co do cc to moja mama miala ponad 10 lat temu i sladu po bliznie nie ma... takze glowa do gory.
tu cale szczescie mozna rodzic w dowolnej pozycji, wiec raczej na lezaco nie przemawia do mnie, a nacinana tez byc nie chce. licze ze olejek cos pomoze...
ja też się smaruję/masuję ale nie specjalnym olejkiem tylko oliwą z oliwek - taniej a ponoć tak samo działano i ćwiczenia kegla robię i rozciągające krocze
może się uda
nic mi o tym nie wiadomo, poza tym raz w tygodniu chodzę na ćwiczenia rozciągające w sr i babka też nic nie wspominała więc myślę że raczej nie są ryzykiem, no chyba że ktoś ma jakieś przeciwwskazania ale to już indywidualna sprawa, mój gin wyraził zgodę na uczestnictwo w takich ćwiczeniach.A te cwiczenia nie sa ryzykiem przedwczesnego porodu??
Magda super wiesci![]()
Gosiane ten ktory ja mam mozna stosowac dopiero od 35.tyg. wiec jeszcze nie