reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

agapa : gratki wymarzonego synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) super !!!!

oliwka : kurka... to sie porobilo... ale sytuacja sie odwroci, zawsze jest jakies wyjscie z sytuacji... zrobisz jak uwazasz i jak czujesz ze TOBIE z tym lepiej, ale uwazam ze nie powinnas odchodzic w takim momencie... zawsze lepiej sie komus wygadac, wyazalic, niz zostac samemu z problemem, lub dusic w sobie...

just : rece mi opadly... powiem krotko! ja bym nie zaplacila! czynszu sie nie podnosi z dnia na dzien! jesmli to sa 3 m-ce to badz jak ona perfidna i powiedz ze zaczniesz placic wiecej ale od momentu zmiany umowy, czyli za 3 m-ce! i to jesczze dolicz tydzien, niech cie listem poleconym oficjalnbie poinformuje zebys wiedziala od jakiego dnia liczyc rowne 3 m-ce i ani dnia wczesniej!
wiem ze tobie nerwy teraz nie potrzebne, ale zrob to, tylko dla : zwloki, wygrania na czasie. A od jutra szukaj czegos innego, za tyle mozesz znalzc mala kawalerke! a juz nawet lepiej dolozyc 100zl i byc samemu u siebie, moze rodzice beda mogli ci pomoc na starcie finansowo? moze jakas dorywcza robota przez web chocny za te 100zl na miesiac! a bedziesz sama u siebie pania!
moze nie od razu znajdziesz dlatego nie mow jej ze masz zamiar sie wyprowadzic, graj na tych 3 m-cach a pozniej podziekuj, ze ty jednak za pokoj 700 placic nie bedziesz, bo w tej cenie masz kawalerke! i tyle!

mlodam : sliczna coreczka :)

reklama
DZIEWCZYNY!!!!!!!

MAM WIEŚCI OD kOCURKA :tak:

Kocurek był dzisiaj na badaniach prenatalnych, Maleńka Czarna ma tachykardię i zbyt szybko bijące serduszko, rozmiarowo to u dziewczyn jest 33 tydzień, a KTG wykazało całkiem regularne skurcze, ale wypuścili dziewczyny, bo serduszko się uspokoiło, jutro kolejna wizyta u lekarza prowadzącego i będzie coś więcej wiadomo. Kocurek pozdrawia koleżanki :happy2:

kurcze :( trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Kocurka i Mala Czarna bardzo mocno !! pozdrow i ucaluj ja rowniez !! napewo bedzie dobrze :)

Jestem na chwilkę.
Miałam straszną noc,ranek i popołudnie.
Mąż wczoraj mi powiedział,że w związku z całym bajzlem w naszym życiu powinniśmy wstrzymać się ze starankami.
Remont szlag trafił,nasz pewny w 1000% facet,który miał pilnować i zarządzać pracami ma inne zajęcia i nie ma go...Mam dom bez podłóg i ścian.Zostaliśmy bezdomni...musimy wynająć mieszkanie na dłużej.Remont odwołany,nie skończymy nic...zostały raty kredytu do zapłacenia.Niestety nie stać nas na wynajęcie ''normalnej'' ekipy.
Prolaktyna b. wysoka,męża wyniki do dupy.Nie mam co liczyć na fasolkę.
Jesteśmy zdołowani na maksa,każde czym innym.
Siedzę ze łzami w oczach i żyć mi się nie chce.
Napisałam do administratora z prośbą o usunięcie mojego konta.
Pozdrawiam wszystkie,pa.

kurcze jak sie wali to na calego :(
wspolczuje zlych nowin , ale tez uwazam , ze nie powinnas odchodzic z forum ... bo i co ci to da ?? lepiej wyzalic sie , powkurzac tutaj z kims to wesprze chociaz wirtualnie ... bedzie dobrze ozbaczysz , ze po deszczu zawsze wychodzi slonko !!

Przepraszam że kopiuję ale nie chce mi się tego samego drugi raz pisać.
No jestem po wizycie.
Mam kolkę nerkową, ale póki co obejdzie się bez szpitala
Macica mi uciska na moczowody i mam zastój w prawej nerce i to mnie właśnie boli. Muszę odciążać tą nerkę pozycją łokciowo-kolanową, ciepła kąpiel, leżenie i to wszystko co mi łagodzi ból. W razie co no-spa 3xdziennie. Lewa jest ok. To się podobno często zdarza między 20-25tc.
A teraz dzidzia
Na 99,9% będziemy mieć synka
Nerki, pęcherz moczowy,serce, żołądek i inne organy w porządku Dzidzia sie troszkę wierciła, ale pow. p. doktorowi że ja mam czas i sprawdzamy wszystko dokładnie. Tydzień ciąży z pomiaru główki i kości udowej się zgadza. Jest ułożone główką w dół. Kręgosłup też w porządku, nie ma roszczepów itp.

Zdjęcie to najważniejsze wstawię wieczorkiem albo jutro bo mąż musi zrobić skana.
Ale się cieszę

Agapa super wiesci :) no i jednak synek :)) super naprawde sie ciesze !! :))

witam witam i o zdrowie pytam ;-)

A my z małą od ubiegłej nierdzieli w domku, teraz sobie własnie śpi, za godzinę kompanko, dziś tatuś będzie 1 raz kąpać ;-) ciekawe jak mu to wyjdzie :-) no i chciałam Wam przedstawić nasze słoneczko :-)

Zobacz załącznik 380865Zobacz załącznik 380866Zobacz załącznik 380867

ale slodziutka :) ostatnia fotka jakby na plazy lezala hehe
sliczna niunia !! gratulacje raz jeszcze :)

Jos ja sie zgadzam z toba odnosnie Just :) dokladnie tak bym tez postapila z perfidna baba :/

witaj Wisienko dawno cie nie bylo.Emilka jak zawsze sliczna, o i jak pieknie glowke trzyma w gorze .
a co do meldowania, nie da sie bez meldunku, popierwsze to jest niezgodne z prawem, a po drugie np zeby poslac dzieci do szkoly musisz miec meldunek , zeby odbierac jakies swiadczenia z Gop-su tez musi byc meldunek

mama smacznego

ide Iwcie spac polozyc

Wiolciu mysmy bez meldunku byli a Maciek chodził do szkoły i nie było problemów żadnych. No a ze nie zgodne to wiem ale cóż niestety we Wro to nikt cię nie zamelduje chyba, ze rodzina:zawstydzona/y:

Kocurku &&&&&&&&&&&&&&& za was.

Wszystkim miłego weekendu

asionek : hejjjj jak sie czujesz???

kocurro : doczytalam!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was !!!!

hej :) a dobrze nawet :) tylko teraz jakos mi sie niedobrze zrobilo :/
a ty jak ?? :)
gdzie fota brzusia ?? :)

co do meldunku to ja pierwsze slysze zeby ktos meldowal kogos w wynajmowanym mieszkaniu ... tym bardziej ,ze przepisy tez sie zmienily i meldunku miec nie trzeba nawet wpisanego do dowodu
ogolnie za duze ryzyko kogos meldowac chyba ...

Hej Laski:sorry2:
Jestem z Wami cały czas, ale siedzę w ukryciu....

Pomału będę wracać do życia forumowego:sorry:

Zizi gdzie byłaś tyle czasu? Już miałam do Ciebie pisać, do miliona się liczy, a do koleżanek napisać nie po drodze??:-D

reklama
Zizi :happy2: gdzieś Ty się chowała??? :blink: piszesz, że wracasz do życia na forum, czyli mogę rozumieć, jakoś się ułożyło w Twoim życiu? Wiesz Kochana, że jesteśmy tu od tego, żeby wspomóc w trudnych chwilach :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry