Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
palemko przepraszam nie chcialam cie dolowacteż spadam :-(

jestem z Tobą!!!
po 4 się poddałam i wzięłam ją do wyrka... :-( a obiecałam sobie że tego nie zrobię... będę walczyć z nią i z sobą by więcej tego nie robić.
pospaliśmy sobie trochę i jest lepiej, chyba kawy nie trzeba będzie do ratunku 
ale nie martw się, będzie dobrze!
a czemu masz takie opory przed wzięciem Malutkiej do łóżka? 
W nocy pachwiny spać nie dały, a i kręgosłup się odezwał, ale już jest znacznie lepiej zizi : hejfajnie ze jestes
))
mlodam : dziex, u mnie ok, nastawiam sie psychicznie na wyslanie L. do przedszkola
wlasnie mu zamowilam apcie skorkowe))) czytam rozne info forum itp
asionek : tesc gdzies schowal kabel i 0 fotek brzucha od ostatniej w 19tc
w sobote sie zbiore i poszukam kabla!!!!!!!!!!!!!!!!!! promis
kolorowych!
Mama a nocka oczywiście niezbyt przespana. Młoda coś ma poprzestawiane w tej główce ;-) o 2 obudziła się dostała papu i czorcica nie spała do 4... cholira jak tu zrobić by było inaczej. teraz skubana śpi w najlepszepo 4 się poddałam i wzięłam ją do wyrka... :-( a obiecałam sobie że tego nie zrobię... będę walczyć z nią i z sobą by więcej tego nie robić.
Dzień dobry)))
Olivka - dziewczyny napisały już chyba wszystko, ja tylko dodam od siebie, że życie nie zawsze jest kolorowe, a niebo błękitne. To co Cię teraz spotyka jest w jakimś celu, ludzie są bogatsi i mądrzejsi nie dlatego, że przeczytali wszystkie książki w bibliotece, a dlatego, że wzbogaciły ich doświadczenia. Ja mało piszę o swoim prywatnym życiu, może dlatego, że jest pocerowane i nie chcę naruszać nitek, ale każda łata to bolesne wspomnienie, aczkolwiek bardzo POTRZEBNEWierzę, że szybko się z tym uporacie, a remont mieszkania nie jest najważniejszy
Trzymam mocno kciuki.
Teraz kawa....
))) Chcesz zobaczyć ? 

ogromne, akurat do pęknięcia