reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Co do czopkow w UK, to mi nie chcieli sprzedac, sa od 3 miesiaca, a bylam z moim brzucholem juz dosyc sporym i musialam im tlumaczyc ze do 3 miesiaca by mi taki nie urusl, to mi z laska wypisali juz ta recepte, powiedzialam ze dzwonilam do poloznej i mi je polecila :-D no tak a z paracetamolem to rzeczywiscie zabawnie tutaj :p
Myszka1987 gratulacje.....ja tez juz chce !!!

:-D:-)GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK>>>>>:) PRZEKOCHANE TE WASZE DZIECIACZKI:)
a tak poza tym mam pytanko...
"Jak u Was wyglądał czop śluzowy, i kiedy od momentu jego wydalenia zaczął Wam się poród??" :) Pozdrawiam

reklama
witam

my juz w domku dzis wyszlysmy:)

dziekujemy za gratulacje tutaj bo nie jestem w stanie wszytkiego przeczytac....

to mniej wiecej co sie wydarzylo u nas

no i szybko poszlo....w czwartek w nocy okolo 1 pojechalismy do szpitala bo mialam krwawienie....caly dzien jakies tam skurcze mialam ale niezbyt specjalne poprostu byly....na izbie porzyjec zbadali i powiedzieli ze rozwarcie na 4 cm ...czekalismy na miejsce na porodoce do 6 rano....ja lezalam troche chodzilam po sali i kucalam coby rozwarcie postapilo ,bo boli nie bylo specjalnych.....no i poszlismy na porodowke z rozwarciem na 5 cm....ja zadowolona usmiechnieta bo nic mnie nie bolalo.....przebili mi wody i sie zaczela jazda.....niby dlugo porod nie trwal bo okolo 1 godziny ale masakra jak bolalo i jakos tak ciezko bylo....ja tylko na gazie ale dobrze ze chociaz to mialam....tym razem tak sie sztachalam ze odplywalam normalnie.....moj maz spisal sie na medal.....baaaardzo mnie wspieral i gdyby nie on nie wiem jak dalabym rade...

pozdrawiam....

ps.w galerii wstawilam fotki:).

Do góry