reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just- cześć ,jak tam pakowanie??
ukochac baka małego:)

Lil papaśki:)

Olika..yyyy Carolaaaa dzięki:))

Made tak,tak-łóżko super:) Maniek bedzie miał wygodnie ;)

aaaaa zapomniałabym ...rozmawiałam dzis z SOL-pozdrawia Was wszystkie ...

reklama
Made no z tym komputerem to masakra jakaś teraz! Dla mojego brata to wyjście na dwór jest teraz za karę! Najchętniej ogląda TV i gra w gierki na komputerze - a wszyscy dorośli są głupi i nie wiedzą o co chodzi....O matko zaraz mi ciśnienie skoczy!!!!!!!

Mamuś buziaki dla Sol!!! Nie skusi się, żeby tu wpaść choć na chwilę??

Teraz to już naprawdę uciekam, choć tak miło się rozmawia! Sentymenty mnie wzięły pod pachy!!!!!!

just - :-D:-D:-D)))))) balsam dla ciała, dla oka, dla ducha !!!!!!!!!! Ja już chcę Zygmunta :)))))
Prześliczny cukiereczek :* Wycałować piętaszki, wyściskać pucusie i poklepać dupcię z czułością :-D No teraz to zaniepisuję - kwadrans dla Remika :zawstydzona/y::-):-):-)
Jak Ty się Kochana miewasz w środeczku ?

Lilu - śpij dobrze :)))

mamitka - dzięki za pozdrowienia :))) Proszę też przy okazji i ode mnie serdeczności przekazać :) Szkoda, że nie wpadnie, Księżniczek nie pokaże, ale taka już Jej decyzja.
Mamitka...a ten zabieg, to on mnie jeszcze odmłodzi ? Tak ? :-)

Ostatnia edycja:
Karola :cool: wróciłaś, bardzo dobrze! :tak:

Lil słodkich snów, szkoda, że musisz uciekać

Mama gratki certyfikatu, dobra fucha! ;-)

Zizi jak samopoczucie? Zdjęcia będę wywoływać, chciałabym zrobić takie a'la obraz, na drewienku, ciekawa jestem ile to kosztuje :confused::confused:

leeeeedwo żyję, Remigiusz to już mały cwaniak i wyobraźcie sobie, że jeśli tylko wezmę go na ręce i próbuję odłożyć, lub generalnie położyć go na płasko, to zaczyna się "wyjec", łzy lecą ciurkiem, płacz przeraźliwy :szok: więc ile można słuchać płaczu? lituję się, biorę na ręce :zawstydzona/y: i co????? CISZA jak ręką odjął :szok: tylko jak się tak upłacze, to oddechu nie może złapać, od trzech dni na spacerach takie akcje się odbywały i nie czuję już pleców, nie mam siły zająć się pakowaniem, nie mam siły się wykąpać, na nic nie mam siły :szok: i ze spaniem jest kiepsko, bo jak nie śpi, to muszę z nim "rozmawiać", zajmować się, poświęcać mu uwagę, bo domaga się strasznie, nie to, żebym nie lubiła tego, ale po kilku godzinach walki o sen mam DOŚĆ!!!! :wściekła/y: widzę jaki jest senny, zasypia mi na rękach, a próba położenia do łóżeczka kończy się wielkim lamentem, no i chyba swędzą go dziąsełka, bo wszystko pcha do buzi, ślimaczy się i sprawdzałam palcem czy dziąsła są twardsze i są :szok:

ufffff chyba mi trochę ulżyło :zawstydzona/y:

Just- Zuku tak to jest..takie skoki rozwojowe dziecie ma-trzeba przetrwać......
cierpliwości zycze i snu tyle,żebys mogła funkcjonować...

i dziekuje :**

Lil o mikroderm.napisałam Ci na poprzedniej stronie..

Mama no na szczęście w nocy ze snem nie ma problemu, bo zasypia ładnie, ale w ciągu dnia, to jakaś masakra, jest tak zmęczony tym gadaniem swoim, fikaniem nóżkami, radością i okrzykami radości, że nie może zasnąć z nadmiaru emocji :szok:

Just to świetnie,że choc nocki są si:tak:
a w dzień staraj sie kłaść Go o pół h wcześniej niz teraz na drzemkę-dziecko mniej zmeczone szybciej i łatwiej zasypia..

ja skończyłam piwko..Bono śpi,Nesta śpi,dzieci śpią..mąż mecz piłuje:sorry:a mi juz sie oczka zamykają więc sie odmelduję
a025.gif

dobry wieczór :-D

Made koleżanko :happy::rofl2: jesteś kochana :-D już myślałam, że Zygmuś szaleje i mamie nie pozwoli na BB wskoczyć :zawstydzona/y: a tu cukierki dla Ciebie :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Dla mnie cukierków nie ma... :(((
Dobrze,że Remik ciociuni pogulgotał do ucha z rana:)))))

Just- cześć ,jak tam pakowanie??
ukochac baka małego:)

Lil papaśki:)

Olika..yyyy Carolaaaa dzięki:))

Made tak,tak-łóżko super:) Maniek bedzie miał wygodnie ;)

aaaaa zapomniałabym ...rozmawiałam dzis z SOL-pozdrawia Was wszystkie ...

Może być Oliwka:))) haha
Pozdrów Sol:)

reklama
eeee Karola cukierków i dla Ciebie kilka zostało, nie martw się :tak:

ale powiedzcie mi, czy to normalne, że tam się te dziąsełka uaktywniają???? Ja myślałam, że ząbki trochę później męczą :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry