reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Pnula super zdjęcia,dzidziusia super widać,siurek super :-D

u mnie też właśnie w tym czasie gin podała płeć i się sprawdziło,zobaczymy czy moje przeczucia się sprawdzą...

reklama
CRM to nie wiem nawer co to.
CRL czyli od główki do pupci ma 6,89 cm. czyli spory mały człowieczek :D

według wczorajszego USG Maluch miał wczoraj 13 tygodni i 1 dzień. Czyli starszy jest o jeden dzień niż na suwaczku, ale nie będe suwaczka już zmieniac, bo to bez sensu.
W każdym razie Maluch wymiarowy, książkowy :D wszystko na swoim miejscu. :D

Ostatnia edycja:
CRM to nie wiem nawer co to.
CRL czyli od główki do pupci ma 6,89 cm. czyli spory mały człowieczek :D

według wczorajszego USG Maluch miał wczoraj 13 tygodni i 1 dzień. Czyli starszy jest o jeden dzień niż na suwaczku, ale nie będe suwaczka już zmieniac, bo to bez sensu.
W każdym razie Maluch wymiarowy, książkowy :D wszystko na swoim miejscu. :D

tak CRL mi chodziło :) no to o tydzień równo starszy od mojego, hmmm no ciekawe może we wtorek i u mnie lekarz cos tam podejrzy bedzie dokładnie ten sam dzien co u ciebie wczoraj :)

Super ze tyle dobrych wiadomosci.... niech tak bedzie do konca

Pinula no to "rozdziewiczyłaś" liste naszych niespodzianek teraz sie zacznie!!!!!

Wiecie ze dziewczynki w 11-13tc tez maja "siurki" tylko im w okolicy 15-16tc sie one chowaja do srodka a facetom ida w gore. To ze na fotce jest dyndek o niczym nie swiadczy wazne jest jego połozenie.

wiec marzenie o dziewczynce jeszcze nie jest stacone...

Ostatnia edycja:
Pinula super, super, super WIELKIE GRATULACJE SYNKA :) :) :)
Sliczny Synus i zdjecia super wyszly :)

faktycznie teraz sie zacznie i ja sie juz nie moge doczekac, zeby wiedziec co moj brzuszek kryje :)

reklama
Wiecie dziewczyny że mi się przeczucia z poprzedniej ciąży wszystkie sprawdziły :tak:. Miałam przeczucie że będzie chłopak , lekki poród , ale trudny początek :-D i dokładnie tak było...
A teraz mam przeczucie że będzie dziołcha , lekki poród i cudowny spokojny początek :-D:-D Ale to chyba bardziej życzenie niż przeczucie he he

Do góry