reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek słyszałam o nowych zasadach. W pon. jadę się zapisać na prawko. Wrzesień to dzień urodzin, niemal wszystkie dzieciaki w rodzinie, prócz Martynki, są z września /Jaś, Kacper, Madzia, Krzyś i Maja/ i kasy poszło sporo na prezenty. Maja to teraz ma roczek 10ego /odprawia 11ego/ a my jako Chrzestni chcieliśmy kupić super prezent i kasa się szybko zmyła z mojej wypłaty. Ale wypłata męża nadchodzi to na kolejne wydatki będzie;) Paraliżuje mnie to prawko, ale jak mus to mus.

reklama
Vegas ale to w ratach można płacić więc dowiedz się co i jak:) To co kupujecie?? Ja też zaraz będę kupowała mój szogun za 4 tygodnie drugie chciałam na lato najlepiej na czerwiec pewnie dlatego że ja mam w czerwcu ale chyba rozsądniej będzie na wiosnę bo C wrzesień Dominika październik:) Ja chrzestną jeszcze nie jestem. Ale prawko rób bo nie ma to tamto:) Prawka nie ma się co bać gorszy dentysta buhahahah

vegas oj to ja jestem egoistą od urodzenia chyba:-D. Wcale sie nie dziwie, że ciezko by ci było wrócic ddo pieluch, nocnego wstawania i w ogóle:-). Rób prawko! nie ma na co czekać, zobaczysz ze sie przyda:-)
kasiek orzechami? toż to marnotrawstwo:-D
Ewi dziś sie też dogadał z kimś, bo nad radem ktoś w śmietniku puszki przewalał
dry.gif

gosia91 Eh... nasza kochana służba zdrowia:/. Współczuje:/
Kamcia hahah dobre z tymi krowami:-p łodkie jest takie coś i na prawde bardzo ładnie ci Vi mówi:-)
gosdia, mój młody dostał taki ały syntezator na mikołaja to po tygodniu musiałam go schować kiedys go znalazł i męczył znowu przez jakis czas aż w końcu jak spal wywaliłam na szafe bo nie mogła juz znieść tego darcia
Herbata no no:-) to modelka Ci rośnie, ja nie wiem czemu zawsze wydawalo mi ie ze bedziesz miała synka:-):-p

My dzis nad rane znowu mielismy atrakcje. pomine fakt, że mały sie wnerwił w nocy, bo powiesił sobie na łózku swój kocyk i jakis cudem podczas snu spadł mu na twarz:-D. Najpierw usłyszałam głośne łaaaa, a po chwili jak juz doleciała do niego to ten juz siedział i mówiłi "dupi kocyk, dupi" :-D, no myslała ze sie tam skończe, ale wzięłam mu ten kocyk, przykryłam go i poszedł spać. i znowu ładnie spał:-) tylko ze dziś ktos postanowił pobuszować po śmietniku i gnieść puszki:/. Sąsiadka z dołu wypadła na swój balkon i tak kogos opitoliła, że to zgniatanie puszek przy niej to pesteczka:-D. Ale ogólnie widze poprawę w spaniu ałego, nie budzi sie w ciagu nocy po 20 razy na picie, pewnie to zasługa ochłodzenia bo nawet lepiej mu sie zasypia a jak wstaje nie jest od razu cały mokry jak dopiero co wyjety z kąpieli

Witam ;)

Liza, Olej te zgorzkniałe, stare mamuchy! Zazdroszczą Ci, że nie musisz farbować włosów, aby zakryć siwe odrosty, że jesteś naturalnie jędrna i że Twoja twarz nie przypomina rodzynki! No i mogą Ci zazdrościć jeszcze tego, że Twojego dekoltu nie dopadła starość i nie masz go pomarszczone hahahah:p Widziałam ostatnio taką 50-tkę z szyją jak 80-cio letnia babcia.
Umi, Ty mieszkasz na jakimś szalonym osiedlu, jak nie spiewają to puszki gniota. Wesoło.
Dobrze, że Kacperek lepiej sypia.
Vegas, mam nadzieję, że z mężem doszłaś do porozumienia.
Kasiek, ja też nie lubię jak ten mój wyciąga jakieś rzeczy z przeszłości, wkurza mnie to. Ale faceci są jacyś tacy mało rozumni .... I te ich teksty.. Znaczy mojego D. nie ocenajmy całości po jednym paranormalnym przypadku ;/

Ja położyłam moją Złośnicę spać. Wyrwała mi tyle włosów, ze szkoda gadać. Całą noc popłakiwała przez sen i się wierciła. Dzisiaj jestem wykończona, chodzę jak jakieś zombi.

Pogoda też do bani ciemno i zimno :). Dzisiaj śpimy u rodziców, więc ruszam na moją osiedlową ławeczkę z koleżanką na piwo nie odpuszcze sobie tego ;)

Aaaaa i mam jeszcze jedno pytanie. Macie może jakieś strony z fryzurami, bo chciałabym się wybrać do fryzjera i jakoś porządnie ściąć włosy tylko nie wiem jak się obciąć żeby coś pasował do tej mojej naleśnikowatej twarzy ;P:)

Umi uwierz mi że dali mi wyboru:) ale to było dawno ze 3 -4 lata temu teraz tylko dwóch żyje;/ Moja młoda też zaczyna mniej pić w nocy nic nie mówiłaś że i Twój taki nocny smok a myślałam że ja mam tylko taki problem jeszce tydzień temu cały słoik miałam na półce przygotowany a dziś z niegoi tylko trochę ubyło mam nadzieje że jak wrócimy tak zostanie i że jednak będzie spała już w swoim łóżku:) Ale masz osiedle tylko imprezę robić hehhe

gosdia no niestety faceci tacy są nie mogą pewnych rzeczy zrozumieć i po co wyciąga rzeczy które robiłam albo byłam z kimś jak jego nawet nie znała;/ eh boli mnie to;/ U mnie słońce świeci i jest ciepło tylko wiaterek wieje ale miło:) Ah ja też mam takie miejsce na ulicy i co przyjeżdżamy wszystkie to zawsze tam idziemy na piwko i fajniej jest niż w barze:) A co do fryzury to ja uważam że tylko dobry fryzjer coś fajnego wyczaruje mi się zawsze tysiąc fryzur podoba a w 999 będę wyglądała jak kretyn;/

Domka grzeczna tylko raz przebudziła się na picie, już po drugim śniadanku, bawiłyśmy się rysowałyśmy teraz poszła z prababcią obierać ziemniaki i potem na ogród nawet nie wiecie jak się cieszę bo wcześniej się jej bała a teraz widzę przez balkon że sobie gadają:)

kasiek mój zawsze dużo pił, jak pił leko to około 0,5 l szło na noc, a w lecie to tak 0,5 l do 1 l czasem nawet potrafił wypic w nocy, no ale my na ostatnim pietrze pod dachem mieliśmy straszny zaduch. Teraz pije mniej:tak:
Lizka zaponiałam ci napisać. Nie przejmuj sie starymi babami, jesteś lepsza mamusia niż wszystkie tamte dewotki razem wziete... Ale mnie wkurza jak sie jedna z drugą tak wywyższają i spojrzeniem gardzą człowiekiem:/
gosidia mieszkam w sammy centrum miasta, wiec o wariatów nie trudno u nas:-D wstaw fotke twarzy to doradzimy:-)

Witam

Ale tu cicho ostatnio :(

U nas oki Zuzia broi jak się da i nie mam juz pomysłów na zabawe.
Z M oki

\Tylko pogoda do bani , porazka

Liza ja tez mysle ze te baby Ci zazdoszczą , taka jest społecznosc w małych miejscowosciach.
Umi ale ty masz przygodny nocne:)

VegaS i jak tam z mężem??? Rób prawko jak najszybciej. Ja teraz bym nawet zakupów nie robiła bo mam do centrum miasta spory kawałek .A tak wsiadam , pakuje Zuzię i jade gdzie chce:0

Co do drugiego bobasa to ja na 100% chce miec drugie , tylko nie wiem kiedy narazie nie teraz

Umi, a tak propo wariatów :p to ja mieszkam na przedmieściach i na przeciwko mojego domu taka patologia jakby mieszka i pamiętam jak kiedyś mąż z żoną zaczęli się bić :p On ją za włosy ona go kopała... I chcieliśmy zadzwonic na policje, ale moj brat stwierdził, że jeszcze chwile popatrzymy. Fakt było troche smiesznie, dla nas ;P. A kiedyś jak taki chłopak wracał z imprezy to pozrywał lusterka w samochodach na osiedlu i przyjechali po niego policjalnci w kominiarach normalnie jak antyterroryści wyglądali. W sumie tutaj też cyrki odchodzą ;P ale szkoda pisać ;)

Kasiek, bo faceci to gamonie. Wina niby zawsze leży po obu stronach, no ale czasem to przeginają. Ja teraz spakowałam wszystko codostałam od D. włożyłam mu ładnie w torbe i powiedziałam, że juz ma gotowe pre4zenty dla tej co będzie go doceniać ;/ Ach.....

A co do mojej twarzy to ja mniej więcej wyglądam tak.DSC08692 modified.jpg
I też zawsze stwierdzam, że wyglądam jak kretyn po takiej wizycie ;P

gosdia masz śliczną twarz:tak:, jak dla mnie wyglądasz świetnie, ale jesli chcesz cos zmienić to może zaszalej z cieniowaniem delikatnie. A dokad masz włosy? Grzywke moim zdaniem masz idealna do twarzy ale też można z nią delikatnie pokombinować. O matko to faktycznie macie strasznie tam troche. U nas kilka tyg temu 2 pijaczków usneło nadrodze osiedlowej i tak chrapali nam pod blokiem:-D. Aż ktoś z sąsiedniego bloku zadzwonił po policje, jeden od razu wytrzeźwiał a drugi chciał sie z nimi bić kopnał jednego policjanta, tamten sie wkurzył tak mu odwiną, że aż mi szkoda było tego pijaczka ale sam sobie winien ci do niego grzecznie a on kopać chciał.
malwina Skoro chcecie to na pewno kiedyś sie zdecydujecie na drugie maleństwo, no chyba że natura zdecyduje za was:-)

reklama
umi ogolnie to chciałabym zaplanowac drugie, no ale jak los bedzie chciał inaczej to tez dobrze:)

Najpier to chciałabym miec jakiś kąt na stałe , no ale z tym trudniej

Do góry