reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Właśnie dlatego szczerze boję się wracać do domu. Stęka, przewraca się z boku na bok, co chwile żebym go przytuliła, a jak chciałam wyjść w psem to "Bobiku wróć za 10 min, bo nie chce być sam ! " problem w tym, ze jak ja jestem chora, to on woli wyjść z domu, żeby się "nie zarazić"

Ach te chłopy :no:

Madziu jakie imię dla synka wybrałaś?

Z chłopami tak jest, mój też przeziębiony a do pracy chodzić musi i tragedia się dzieje bo katarek mam ;)

No a ja jestem dumna z siebie napisalam teksty na stronę internetową.

Właśnie dlatego szczerze boję się wracać do domu. Stęka, przewraca się z boku na bok, co chwile żebym go przytuliła, a jak chciałam wyjść w psem to "Bobiku wróć za 10 min, bo nie chce być sam ! " problem w tym, ze jak ja jestem chora, to on woli wyjść z domu, żeby się "nie zarazić"

Ach te chłopy :no:

Madziu jakie imię dla synka wybrałaś?

Na chwilkę wsiąkłam ale już jestem :p Co do imienia to będzie Oliwier

Jest tak i tak ale przez "v" to bardziej Oliver a my chcemy Oliwier

Chociaż mineralna Olivier też jest i w sumie ładniej wygląda... chyba się jeszcze zastanowimy :-D

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)
wpadlam do was i nadrabiam :))

Jest tak i tak ale przez "v" to bardziej Oliver a my chcemy Oliwier
Chociaż mineralna Olivier też jest i w sumie ładniej wygląda... chyba się jeszcze zastanowimy :-D

kochana lepiej dajcie mu na imie Olivier, nie spolszczajcie nie polskiego imienia :) to tak samo jakby zamiast jasia nazwac dziecko john a wpisac mu w metryke dżon.. dzieci w przedszkole i w szkole beda wysmiewac pozniej :(

reklama
Do góry