reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale to dobrze że w tą stronę zaczęliście. Mi robił stronę kolega i stworzył taki panel, w którym mogę sobie teksty wstawić sama. I tak jakoś mi nie wychodzi...;P

reklama
Magenta już to olałam... ale rano byłam zła jak osa... Mój już mnie ululał :-D Eh... i teżmi maluszka szkoda kiedy się denerwuję... tylko dlatego to olewam i nie zamierzam się z nimi w dyskusje wdawać....

Sleepy my mieszkamy obok siebie... i tu jest problem... bo widzimy się niemal codziennie na podwórku... gdybyśmy mieli gdzie już dawno byśmy się wyprowadzili... a nie zmienimy swojego domu na stancje... :-( Mówie... oby zawsze tak bylo ze maz będzie zamną... w innym przypadku byłoby źle...

Co ty młody to perfekcjonista jeśli o to chodzi co chwila każe mi coś zrobić napisać, zdjęcia lepsze zrobić ;) ogólnie myślę, że będzie fajnie. Zmobilizowałam się i napisałam dziś. Jutro jak to w sobotę ogrom pracy, a mój Ł. idzie do pracy, ja mam do kielc dojechać jak będzie kończył to pojedziemy na zakupy bo prawie światło w lodówce :)

Neciuszka mam nadzieje ze obedzie sie bez lez... i czasem mozesz naprawde sie zaskoczyc tak jak ja:p po tysiacach testow jak zobaczylam 2 kreski to myslalam ze za przeproszeniem z kibla spadne

No fifka to sie ciesze ze masz to wsparcie w mezu i to daje wam wspolne poczucie bezpieczenstwa:) ja sie ciesze ze z moimi tesciami nie mam kontaktow bo na nich to brak slow:p ale dlugo by wam pisac

Ostatnia edycja:
Pewnie bez łez się nie obędzie, oby to były łzy szczęścia :) a poważnie to dziś nie wiem czemu mnie zebrało jakoś tak przez chwilę. To byłby najpiękniejszy prezent urodzinowy, no i przyjaciółka by się ucieszyła bo by się w maju urodziło jak ona :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
duzo fluidkow dla ciebie za pozytywny tescik a jak nie ten cykl to nastepny :p
ja sie smieje do mojego ze wczesniej za duzo przytulanek bylo ze nic nie zaskoczylo a jak kochalismy sie 13 dni po @ pierwszy raz i potem dzien po owulce i potem jakos przed niby @ a tu malpy ani widu ani slychu a na tescie II krechy tluste jak nie wiem:)

Meganta u mnie też w szczęśliwym cyklu było jakoś wyjątkowo mało seksu... :-D

A teście to z reguły temat rzeka... najlepiej jest jak młodzi mieszkają i rządzą się sami!

Zgadzam sie ze od tesci najlepiej z dala:p ja mam ich az za morzem hehe:) A ja wogole nie myslalam ze ten cykl bedzie stracony na maksa bo chodzilam jak kotka a moj albo zmeczony albo tata na chacie :p i ciagle cos az w koncu hehe jakos tak sie udalo a malo tego zloscilam sie na mojego ze w owulke nie bylo mizianka :p

reklama
hej dziewczyny :)
wpadlam do was i nadrabiam :))

kochana lepiej dajcie mu na imie Olivier, nie spolszczajcie nie polskiego imienia :) to tak samo jakby zamiast jasia nazwac dziecko john a wpisac mu w metryke dżon.. dzieci w przedszkole i w szkole beda wysmiewac pozniej :(

W Polsce też występuje imię Oliwier przez "w" a w końcu w Polsce mieszkam. W imienniku, który posiadam też jest przez "w". Raczej nie można prównać imienia Oliwier do imienia John ;-)
a tu cytat z wikipedii "Imię to bywa obecnie spotykane w Polsce również w formie Olivier, która posiada negatywną opinię Rady Języka Polskiego."
Poza tym czytałam też, że w niektórych urzędach przy zgłaszaniu dziecka robią problem jeśli chce się wpisać przez "v"

eh nudnosci moja znajoma mi powiedziala ze mam sobie chociaz pol szklanki coli wypic ponoc pomaga ale kurde jakos nie mam pewnosci zeby teraz pic cole:p ale nie ma czego zazdroscic bo potem ciezko w pracy dzien zniesc

mnie też lekarka na początku jak poszłam do lekarza z nudnościami (bo miałam je przez jakiś czas cały dzień non stop a w tym czasie mój mały szwagier wylądował w szpitalu z rotawirusem więc się przestraszyłam) powiedziała, że mam pić wygazowaną coca -cole :-p

Meganta u mnie też w szczęśliwym cyklu było jakoś wyjątkowo mało seksu... :-D

A teście to z reguły temat rzeka... najlepiej jest jak młodzi mieszkają i rządzą się sami!

Popieram, u mnie było tak samo, w ostatnim cyklu starań mało się kochaliśmy... :-)

Ostatnia edycja:
Do góry