reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2011

ponko to może niech rodzice A otworzą konto i wpłacają te pieniądze co miesiąc dla waszego maleństwa ,kiedyś uzbiera się spora suma i będziecie mieć zabezpieczenie na studia czy co tam będzie wasze dziecko chciało
Margana zdrówka :)
jeśli chodzi o wydatki mieszkaniowe czy przepuszczanie w kolejkach to ja nie zabieram głosu bo u mnie to wygląda zupełnie inaczej ;)

reklama
AniaSM- jak wyglada w Norwegii z kolejkami? O rachunkach nie ma co bo to naprawde inna sprawa. Niestety w Szecji jest takie rownouprawnienie ,ze nikt nikogo nie przepuszcze ,otwiera drzwi ani nic takiego. Facecie zazwyczaj nie placa w restauracji ,tylko kazdy za siebie, ciezarne nie sa w zaden sposob faworyzowane. Mnie nikt ,nigdzie nie przepuscil. Miala byc rownouprawnienie -no to jest. Na calego.

winki to nie równouprawnienie to to chamstwo którego jak zapewne czytasz u nas też jest pełno !!! kultura nakazuje ustąpić ciężarnej zresztą to nie jest stan codzienny tylko odmienny jakby kalece nie pomóc i nie przepuszczać to jest logiczne my mamy mniej sił nie które sa na podtrzymaniu i ledwo chodza to powinno być piętnowane - ale co tam we francji za to super potraktowano mnie, a bylm 2 mc temu brzuchol byl mniejszy a tyle życzliwości tam zaznałam :) polacy niech sie ucza od nich

Dzień dobry ciężaróweczki:)
Noc minęła nawet OK, choć obudziłam się po 1ej na siku i chyba z godzinę się wierciłam, nie mogąc zasnąć:(
Zaraz muszę zmykać do sprzątania, chcę się wcześniej odrobić i mieć z głowy.
Miłego dnia mamuśki:)

Witam mamusie,:-)
u mnie noc fajnie przespana o dziwo można powiedzieć że lepiej śpię niż przed ciążą pospałam do 7.00 też wstałam wcześniej z zamiarem że zacznę wcześniej sprzątać żeby mieć spokój ale jak na razie siedzę na BB ale rosołek już się gotuję ale pachnie ;-):tak:
Życzę miłego weekendu :-)

Witajcie mamuśki,
Ja spałam z przerwami, prawie jak w zegarku co 2,5h pobudka na siku ;-) 8.00 wybiła i oczywiście spać dalej nie mogę, tym bardziej, że Mały miał czkawkę, już któryś raz z rzędu mnie tak budzi. Myślę sobie, że może jest głodny, łyka te wody płodowe, więc wstaję!! :-D
Mąż oczywiście jako poranny śpioch jeszcze śpi. My mamy różne tryby, ja się kładę wcześniej i też wstaję wcześnie rano a on odwrotnie.
Miłego dnia!!!

Angun przyzywczajaj się ;-) mój mały budził się dokładnie co 2,5 godz na jedzonko jak był taki malutki :-)

My sie dzisiaj wybieramy do Wrocławia pociągiem,ale będzie frajda dla małego:tak:Mój m dzisiaj w pracy,a że tam pracuje,to nas z dworca już odbierze. A żeby było mało to na dworzec jedziemy autobusem :-) Później mam w planie skoczyć do Ikei.

reklama
Czesc dziewczyny, ja spalam dobrze, chociaz dwa razy obudzil mnie skurcz lydki to po chwili zasypialam z powrotem.
Tez biore sie za sprzatanie i zakupy. Moj T nareszcie ma wolny weekend ( pierwszy od ponad miesiaca) wiec raczej nie bede zagladac na neta. Dzisiaj jedziemy do znajomych w odwiedziny ktorzy nie widzieli mnie kilka miesiecy. A jutro sa urodziny mojego T, jeszcze nie mamy konkretnych planow ale na pewno nie bedziemy siedziec w domu.

Zycze udanego i slonecznego weekendu

Do góry