reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Czy ktoras z was ma wogole jakies oznaki (oprocz tego ze wszystko nas boli)zblizajacego sie porodu?Wiecie jakies plamienie ,albo czop .
Mi do konca przy innych dzieciach nie odchodzil wczesniej .I za bardzo nie przypominam sobie jakis innych objawow.

Czy ktoras z was ma wogole jakies oznaki (oprocz tego ze wszystko nas boli)zblizajacego sie porodu?Wiecie jakies plamienie ,albo czop .
Mi do konca przy innych dzieciach nie odchodzil wczesniej .I za bardzo nie przypominam sobie jakis innych objawow.
ja zauważyłam że znowuż mam problemy z cerą jak na początku ciąży zaczęły pojawiać mi się syfy, a przez tak długi czas cieszyłam się z gładkiej cery - może to zwiększona ilość hormonów?

cytryna- najlepszego - my na papierową rocznice pojechaliśmy do muzeum papieru :)

ja mam skurcze przepowiadające, dosyć bolesne.. już niedługo chyba..
żegnam się na dzisiaj, dobrej nocki

a no i dzisiaj z r mamy 6 rocznice slubu
o ktorej w tym wszytskim zapomnielismy i przypomnieli nam znajomi -masakra jaki zonk

Wszystkiego Dobrego z okazji wczorajszej rocznicy !!!

Dziewczyny mamy pierwsze pażdziernikowe dziecko!!!!

Pryzybela urodziła dzisiaj Maxia 3745g i 54 cm,więc nie zły okaz!!!Mama dochodzi do siebie po zzo!!!!!

WooW naprawdę niezły okaz :tak:
serdecznie gratulujemy i dużo zdrówka życzymy
oraz szybkiego powrotu "do siebie"

Ja ogladam wlasnie z mezem nasz film z wesela :-) w nasza 1 rocznice, a ze ma ponad 3 godziny to zjem baaardzo duzo popcornu :-p

Wszystkiego Dobrego i dla Was Kochani !!!

Ja leżakuję bo znowu okropnie boli,
już mam tego dość, żeby Mężu mnie musiał
prowadzać do kibelka bo tak mnie biodro boli i cały dół brzucha że masakra ...

Buziam Was Dziewczynki !!!

reklama
A ja dzisiaj aplikując sobie luteinę (dowcipnie) dokonałam samobadania i moja szyjka jest miękka jak galareta i ma dziurkę wielkości ponad palca. Mogłam tego nie robić bo teraz się stresuję, że urodzę zaraz a to dopiero 34tc. Wizytę mam w czwartek a jutro chciałam jechać badania krwi porobić. Tak sobie myślę czy w związku z tym nie iść na kontrolę na IP.
Jeśli chodzi o objawy to brzuch mi twardnieje przy każdym ruchu aczkolwiek nie boli. Poza tym jak tylko się ruszę to chce mi się siku czyli dzidzia musi nisko leżeć i uciskać na pęcherz. Żadna galaretowata substancja zwana czopem się nie pojawiła, plamienia też nie mam to może jeszcze jest nadzieja.

monysia biedna jesteś ale praktycznie dobiegłaś już do mety więc za parę dni możesz spokojnie rodzić. Jeszcze chwilkę dzielnie wytrzymasz i będziesz mogła tulić dziecko do piersi. 3maj się dzielnie.

Ostatnia edycja:
Do góry