reklama
sivi
Fanka BB :)
a mi się wydaję, że Ivi chodziło o mnie
albowiem iż mamy tam cytat ;-)
ty, faktycznie...człowiek nie dość że ślepy to jeszcze analfabeta!!!! płócka przez Ó !!!!!! Jak nieraz zawale ortografa i mi się potem mój post przewinie gdzieś między waszymi to aż mi kuźwa głupio!!!
sivi
Herbata - tania ciężarna siła robocza ;-)
sivi - spoko luz mnie BB samo byki poprawia dlatego nie straszę :-)
jak ci poprawia??? gdzie to dziadostwo się włącza??
madzilka
Faktycznie jakis szał dzisiaj z wiciem gniazda.. Ja rano odkurzalam, potem zmywalam podlogi ( to akurat co tydzien robie) potem mojego zagonilam do skladania lozeczka i potem stwierdzilam, ze jest za duzo gratow i sama wynioslam biurko do piwnicy i to byla glupota bo teraz leze i kwicze bo mnie plecy naparzaja...czlowiek stary a glupi, jeszcze przynajmniej z poltora tygodnia powinnam poczekac z takim wysilkiem, no ale teraz to juz po ptakach...
Asionek31
ty, faktycznie...człowiek nie dość że ślepy to jeszcze analfabeta!!!! płócka przez Ó !!!!!! Jak nieraz zawale ortografa i mi się potem mój post przewinie gdzieś między waszymi to aż mi kuźwa głupio!!!
hehe nie przejmuj sie , ja tez byki wale , ze az wstyd ... no , ale to niestety sa efekty lat calych na emigracji

Milka mi nie podkresla nic .. zreszta jakby podkreslalo to wszystko hehe , bo polskich znakow tez nie mam
ja mojemu zapowiedziałam że w tym miesiącu ma mi pomyć okna i poprać firanki. A jak nie zdąży to będzie to robił jak w szpitalu będę leżała
chociaż korci mnie żeby samem się za to zabrać. Ale na razie nie ma sensu bo w bloku na przeciwko robią ocieplenie, więc po jednym dniu okna były by brudne a firanki zakurzone
jak Wam tam remontują to rzeczywiście nie ma sensu ...
Mi Małż w poprzedniej ciąży raz mył okna
ale dzięki, wole umyć sama ...
MAlutka mój mąż w policji pracuje i jedyne na co liczymy to tysiak becikowego i 1500 z polisy na życie, którą opłaca. A ze związków to można coś dostac o ile się do nich należy i opłaca składki. Inne źródła kasiurki nie sa mi znane
Mój mąz miał miec urlop 0d 14 października ale przełożył na 2 listopada, żeby w razie przesunięcia się porodu zdązyć wybrac opiekę na mnie i te dwa dni co się należą. A później ewentualnie jakieś L4 sobie weżmie żeby do tego listopada dociągnąc. A w przyszłym roku urlop ojcowski, żeby już te 2 tyg były a nie tydzień.
U nas znowu z polisy jakoś też 1500 plus za moje ubezp które mąż eż mi opłaca jakoś 650zl
i te becikowe ... Ja po porodzie będe sama jakiś czas bo opieki nie może wziąść
bo coś tam straci ale nie długo potem też ma urlop
ale jak wcześniej urodzę to nie wiem co to będzie,
wszystkie plany pójdą się walić ...
Herbata[/B] - popytaj sąsiadów czy nie trzeba im okien pomyć ;-)
no np u mnie

Kurna ja się po południu tak źle poczułam
że przeleżałam resztę dnia ...
jakoś mi nie dobrze ...
Milenka dostała antybiotyk a jak wyzdrowieje
to zapodajemy jej taką bardziej zaawansowana kurację
uodparniającą
Kurcze ale mam dziś powera, odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, pościerałam kurze, zrobiłam sernik na zimno
I nic mnie nie boli![]()
Zazdroszczę
jak ci poprawia??? gdzie to dziadostwo się włącza??
To zależy jaką masz wyszukiwarkę mi na Mozilla Firefox poprawia błędy
reklama
Justyś1985
Cześć Wam laseczki
Ja już w domku, cała, zdrowa i nadal w dwupaku
Zaczynam nadrabiać zaległości
Całuję :*
Ja już w domku, cała, zdrowa i nadal w dwupaku
Zaczynam nadrabiać zaległości
Całuję :*