reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkoM ale slodko razem sie bawia:-);-):tak:

Ewelcia golnij sobie lampeczke czerwonego winka :tak:

I teraz kombinuje do kogo by na chałupki pójść :rofl2:
pilam cos innego niz winko...PIWKO:-D:-D:-D;-)
a na chalupki to Aurelia zaprasza...moze wpadniesz jutro do niej...ja biore pyszne ciasto...zaraz Anineczka pewnie wpadnie to potwierdzi...no i AsienkaM moze bedzie...
Aurelia gdzie Ty jestes bo ja Ci tu gosci na jutro zapraszam:-p:zawstydzona/y::-D:-D:-D...
AsienkoM bedziecie jutro u Aurelii?

Ewelcia-bym Ci coś na poprawę nastroju poleciła,ale skoro @jest,to przemilcze;))))
...
dobry kon to i po blocie pojdzie...:-p

Anineczko dzieki za odwiedzinki:)

AsienkoM ale slodko razem sie bawia:-);-):tak:

pilam cos innego niz winko...PIWKO:-D:-D:-D;-)
a na chalupki to Aurelia zaprasza...moze wpadniesz jutro do niej...ja biore pyszne ciasto...zaraz Anineczka pewnie wpadnie to potwierdzi...no i AsienkaM moze bedzie...
Aurelia gdzie Ty jestes bo ja Ci tu gosci na jutro zapraszam:-p:zawstydzona/y::-D:-D:-D...
AsienkoM bedziecie jutro u Aurelii?

dobry kon to i po blocie pojdzie...:-p

Anineczko dzieki za odwiedzinki:)

Jak to mowia "Dobry marynarz i po czerwonym morzu poplynie"

A wracajac do wizyty u Aureli to chyba nas nie bedzie bo nie jedziemy do Athy bo bratanek chory. Tak na wszelki wypadek napiszcie na ktora sie zbieracie i Aurelia wyslij mi wiadomosc z adresem

hejka:-)
AsienkaM-jakie dwa slodziaczki:-) widac, ze lubia sie razem bawic:tak:
AsienkaR-jak minal dzionek w szkole??dzieci grzeczne czy juz probuja na glowe wejsc:rofl2:
udanego spotkanka;-) Szkoda, ze tak daleko mieszkacie bo tez bym sie przylaczyla z moimi urwisami:laugh2:a tak to czeka nas nudny dzien a raczej leniwy.
Dzis wybylismy rodzinnie na basen,mlodzi poszaleli i dopiero jak glod poczuli tj po ok 2 godz to chcieli juz wracac. Wieczorek tez minal fajnie bo siorka wpadla na kawke,wiec bylo milutko:happy:
Kamcia- pliska zarzuc jakas fotka tych syropow, moze w jakims innym sklepie znajde:eek:
lece do wyrka,moze jeszcze troche poczytam :) Spokojnej nocki :)

helloŁ:-D
jestem jestem :-D
Ewelcia zapraszaj :-D nie ma problemu :-D
barmanka zapraszam :tak:
Asienka wpadaj tez :tak:
moze jeszcze ktos wpadnie ;-)Anineczka Ty blisko mieszkasz :-D

jak kto chce adres pisac ;-)

od nas dopiero znajomi wyszli, milo bylo :tak:
tylko dzieciaki mi kompa przestawili ze mam teraz wszystko duze :eek:
i dziwnie sie pisze :eek:

dobranoc :-)

Witam:-)Ja już od 8 nie śpie,ale ogolnie wyspana jestem.Igorek wypił mleczki i teraz sobie leży z tata.:tak: Wczoraj wieczorek fajnie spedzilismy u Aniaa83,wypilismy drineczki sobie.Miło było.
A dzis sie wybieramy wspolnie do Centrum Handlowego tu u Nas.Zobaczymy co tam maja ciekawego.
Aurelia to bedziesz miała dziś wesoło-fajnie.
AsienkoM dziewczynki wyglądaja jak siostrzyczki:-)widać ze sie bardzo lubia bawić ze soba.
Miłej niedzieli Kobietki.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie

Aniaa, no właśnie chyba nie pojedziemy, miał być taki "rodzinny wypad", no i córka koleżanki się rozchorowała i doopa zbita. No nic, może w następną niedziele. Tyle tylko że teraz nie mamy planów na niedziele :eek: I teraz kombinuje do kogo by na chałupki pójść :rofl2:
Szkoda ze wypad Wam sie nie udal,bym Cie zaprosila do nas ale my dzis wybawamy jak J wroci z pracy,ale jak Ci pasuje w tyg np sroda czwartek akurat moj J ma wolne to zapraszam

Glowa jakas ciezka ehhhh

Milego dnia zycze

Do góry