reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam
miło miło owszem ale rano w niedziele już nie było tak fajnie heh nie nawidzę tego stanu i zawsze sobie powtarzam nigdy wiecej! ;P

Tak samo zawsze mowie :)

Moj J dzis ostatni dzien do pracy a pozniej ma dwa dni wolne,ciesze sie bo troszku pomoze przy dziewczynkach ja moze sama wyskocze na zakupy ostatnio tylko dla dziewczynek kupuje a sobie nic.Pranie sie kreci ale cos pogoda sie popsula ;/
Na poczatku grudnia prawdopodobnie do Anglii lecimy :)

Milego dnia

reklama
ja moze sama wyskocze na zakupy ostatnio tylko dla dziewczynek kupuje a sobie nic.Pranie sie kreci ale cos pogoda sie popsula ;/
Na poczatku grudnia prawdopodobnie do Anglii lecimy :)
Aniu oczywiście, sobie też trzeba czasami coś kupić:) dzieci ważne ale i My jesteśmy ważne nie należy o tym zapominać ;)
A do Anglii lecicie z jakiej okazji? do kogoś?

u nas też pogoda kiepska ostatnio.
Tylko w domu siedzieć, zwłaszcza że Fiol zasmarkany.
gramy w gry planszowe:) też fajnie jest..

hej u nas sie wypogodziło ale jak na razie na dwór nie poszliśmy ja mam dzień lenia
obiad zrobiony tylko czekam na m a on ma przyjść dopiero za godzine:-(
kinga zdrówka dla smarkusia;-)fajnie już tak grać w gry z moim brzdącem ciężko cokolwiek zrobić a zabawa trwa kilka minut i jest kolejna
Ania udanego wyjazdu do Anglii
ja też bardzo rzadko cokolwiek sobie kupuje bo zawsze dla Bartka czegoś szukam ale czas to zmienić
miłego dnia

Hejka
Pogoda dziwna.. My w domu jak narazie. Filip zasmarkany jeszcze.
W środę za tydzień szczepionkę ma obowiązkową. Nel dziękuję że mi wytłumaczyłaś co i jak! :* bo sie pogubiłam. W tabelach inaczej i tu inaczej robią widzisz.
Twój synek płakał Ci mocno? To była doustna i w zastrzyku w ramie?

Witajcie:)))
Kinga nie ma za co ja też jak dostałam telefon z przychodni że mam się z Pawełkiem stawić na szczepienie to się bardzo mocno zdziwiłam :confused: i od razu podzwoniłam i się wszystkiego dowiedziałam;)
Kinga co do tej szczepionki to miał i doustną i w ramię :tak:
Pawełek nie płakał był baaaardzo dzielny i nawet jak mu igłę wbiła to tylko oczka zmrużył :) Ale za to po wyjściu od lekarza wykorzystał to w sklepie " mamo byłem dziś taki dzielny kupisz mi za to jakąś słodkość :-D" no i nie mogłam odmówić ;-)
U nas pogoda prawie letnia słoneczko świeci :) Miłego dnia dla wszystkich Mam :-)

reklama
Kinga co do tej szczepionki to miał i doustną i w ramię
yes2.gif

Pawełek nie płakał był baaaardzo dzielny i nawet jak mu igłę wbiła to tylko oczka zmrużył :)
NEL no prosze jaki dzielny! :)
Mój na pewno bedzie płakał, on sie boi zastrzyków ma uraz po szpitalach.... nie dziwie mu się.
Czy po tej szczepionce dziecko może źle się czuć? pamietasz może jak było z Pawełkiem. Rączka go nie bolała nie miał gorączki? Na pewno zapytam pielęgniarkę ale wolę też zapytać kogos kto juz to przechodził ;] dziekuje Ci.

Miłego wieczoru życzę dziewczynki
my miło spedzamy czas razem
mąż ma luźniejszy dzień.

Do góry