reklama

Mazurskie mamy !!!

młoda podpisuje sie pod tym co dziewczyny pisza;-) co do marudzenia i krzyków to dopiero początek;-) ja mam takiego mega urwisa i czasem nerwy mi siadaja ale wiem że to normalne w kóncu tak wygląda prawidłowy rozwój dziecka tzn bunt:-D mnie też wkurzaja ludzie bo pytaja czy Bartek już mówi a czemu tak mało itp.więc olać ich wszystkich i trzeba cieszyć sie że mamy wspaniałe dzieci i tyle

reklama
witam was

ja dopiero co niedawno zwlokłam się z wyra... wczoraj posiedzieliśmy do poznej nocy,ale było fajnie:)
mam lekkiego kacyka niestety.Pocieszam się ze obiadu nie musze dziś robić bo idziemy teraz to teściów na goscinke ;)

miłej niedzieli życzę!
dziś do kościoła z Filipem nie pojde bo zle sie czuje niestety...

My dziś zaliczyliśmy z Filipem już chirurga, dobrze poszło :]
trochę mi młody smarka znowu i chcę go przetrzymać w domu pare dni. z przeziębieniem nie można na skróty niestety. Sama wiem po sobie jak mnie dopadnie.
Fiol mało zadowolony bo mu w domu się nudzi samemu. Nie to co w zerówce..

Miłego dnia
życzę!
for all

Hej

Kinga widze ze u Ciebie tez sobota milo uplynela :tak:
Mnie wczoraj ciezko sie wstawalo glowa ciezka,znajomi byli w sobote i sobie z kolezanka podrinkowalismy
Zdrowka dla synka

Uciekam :-)

Milego dnia

Hej
Dziękuje wam za słowa wsparcia :*
po weekendzie trzeba rozruszać forum :)
Mi wczoraj zachciało się sernika- więc upiekłam <pycha> :tak:
Na rehabilitacji nauczyliśmy się nowej pozycji i mam nadzieje że mały podda się temu w warunkach domowych. Teraz sobie śpi już od 14- zobaczymy jak długo :)

Pogoda szaro buro jesienna- nie nastraja pozytywnie niestety.

Pozdrawiam

Witajcie!!
Ja dzisiaj po pracy, po spotkaniu rodziców w przedszkolu... Po obiadku i zabawie z maluchami... Jakubek sobie zażyczył galerię więc wspólnymi siłami każdy pomalował rysunek <łącznie z Mają> i zrobiliśmy wystawę :)

My wczoraj oblegaliśmy okolice Torunia... Ja powinkowałam i podrinkowałam trochę... Więc dziewczyny wasz niedzielny kac chowa się z moim porankiem w pracy :-D

A tu dzisiaj cisza widzę... Na dworze okropnie :/
A ja muszę wstawić pranie i chyba w sypialni suszarkę postawić muszę :/ Oj już się zaczyna suszenie prania w domu :/

reklama
Hejaa !jaka pustynia tu dzis :)no to ja zaczne dzionek na bb ,bylismy dzis po obraczki kuupilismy i niezmiernie sie ciesze ,a dla malej kupilam kurteczke i kombinezonik bo juz jesien idzie pelna geba .kingo ,Aniu ,Marto a ja juz prawie zapomialam co to kac i jeszcze dlugo pewnie niebende miala ,a taka mam czasem ochote na drinka albo piwko ech ,moze za jakies pol roku ...:)mloda dalabym sie poktroic za sernik uwielbiam a ja teraz niemoge juz z miesiac bez nabialu jestem chociaz czasem troszke zgrzesze i posmaruje maselkiem chlebek czy cos bo dla malej jak zauwazylam wcale nie od nabialu ma te kolki ,kingo zdroweczka dla synka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry