reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Aguska tak mam tylko u mnie sie nazywa sopelek ale to chyba jedno i to samo prawie:)rutinoscorbin ja tez biore :)dzieki ,moze pomoze bo to tylko poczatek.dzieki dziewczyny za dobre rady i wsparcie koffane jestecie:)

aaa to dobrze :))))) hihi ale widzę że tak nie zabardzo pomaga co? czy lepiej jest?
bo u mnie Filip dużo lepiej. jeszcze w tym roku z nim nie byłam u lekarza wogóle.
Kinguś i oby tak dalj życzę Wam byście do lekarza nie musieli chodzić!!! Buziaki
u Pawełka niestety nie za bardzo pomaga :(
Aguśka w kropelkach nie ma rutinoscorbinu ja podaję też go Adasiowi tylko że pediatra kazała mi tą żółtą otoczkę zmyć pod wodą a tabletkę skruszyć na łyżeczce i rozpuścić ją w niewielkiej ilości wody :)
Teśka zdróweczka!!!!

kinga a wy rutinoscorbin w tabletkach podajecie?a jest w kroplach czy coś?bo mój jakoś nie choruje na razie odpukać ale przygotowana muszę być
nie ma w kropelkach raczej.
Filip łyka normalnie tabletki już. duży chłopak w końcu już z niego. nawet jak go brzuszek boli to nie daję mu nic w kroplach tylko nospę w tabletce normalnie ( tak nam lekarz zalecił kiedyś) ale to każde dziecko inaczej zależy od wieku. Jak był młodszy to podawałam mu rutinacea junior:tak: w syropku, polecam!
Nel i wam zdrówka zycze!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to i ja powiem coś od siebie
Aguśka Twój maluch jest miesiąc starszy od mojego :) i my dajemy viboviit na zmianę z tranem :) i przeziębień nie widać tylko przed wirusem ostatnim nie ustrzegł niestety, ale po za tym to naprawdę żadko zdaża się przeziębienie.

Witajcie

Ja dzisiaj zaczęłam fajnie weekend. Pojechałam z maluchami do koleżanki i się zasiedziałam :) Wróciłam przed 20...dzieci tylko w locie coś zjadły i padły hehe
Kinga to dopiero jest pomysł...a raczej moim zdaniem przedwyborcze widzi mi się... To nawet nie jest oficjalne oświadczenie a wpis Hall na blogu... Dla mnie jest to akcja przedwyborcza... tak samo jak obniżenie narzuconych opłat za przedszkola...
Teśka zdróweczka. U nas zawsze na katarek była woda morska Marimer + frida oraz kropelki Nasivin Soft... są rewelacyjne.
Necia zapraszam...wyszła przepyszna ;)

reklama
Młoda mój synek jest o 2 msc od twojego starszy:-);-)
będę musiała coś tam mu kupić na wzmocnienie chociąz ja mu nigdy nic nie dawałam bo on raczej nie choruje raz dawałam tylko cebion wit c ale zakupię coś tak żeby mieć w domku w razie czego
ciekawe jak to będzie z tymi maluchami ja tam nie jestem za ta przyśpieszona edukacja to dla mnie skracanie dziecinstwa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry