reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

WItajcie:-)

U mnie niestety dobrych wieści nie ma:-(. Nie zostane jednak mamą w maju 2012. Dzisiaj się pożegnaliśmy. Życzę Wam spokojnych ciąż, lekkich porodów i zdrowych dzieciaczków!!!

Pozdrawiam
Bardzo Mi przykro....:(

Ja dziś na USG NA POTWIERDZENIEtego co doktor powiedział w czwartek, mam jakieś dziwne przeczucie że nic z tego nie będzie , nic mi nie jest piersi jak by tez mniej bolą...zobaczymy popoludniu...

reklama
Patina26, myśl pozytywnie. Trzymam kciuki!!

Mnie czeka jeszcze kontrolne usg i muszę sprawdzać bhcg.

Ostatnia edycja:
WItajcie:-)

U mnie niestety dobrych wieści nie ma:-(. Nie zostane jednak mamą w maju 2012. Dzisiaj się pożegnaliśmy. Życzę Wam spokojnych ciąż, lekkich porodów i zdrowych dzieciaczków!!!

Pozdrawiam

bardzo mi przykro :( ściskam i mam nadzieję, że następnym razem sie uda :*

Ja dziś na USG NA POTWIERDZENIEtego co doktor powiedział w czwartek, mam jakieś dziwne przeczucie że nic z tego nie będzie , nic mi nie jest piersi jak by tez mniej bolą...zobaczymy popoludniu...
nie wolno tak myśleć!! będzie dobrze!!

Megis kochana bardzo mi przykro:(;( tulam CIę mocno!

Patina bedzie dobrze! myśl pozytywnie:tak: W czwartek masz usg?

nie nakręcajcie się dziewczyny! ja nie wiem, czy jest jakiś związek braku dolegliwości z poronieniem... z resztą po co denerwować siebie i Fasolkę?

u nas równe 7tygodni:) w czwartek idę na badania (krew, mocz itp.), aż mi się nie chce myśleć ile muszę czekać w kolejce - a nawet dwóch - do rejestracji i samego pobrania.. ehh..

mam ochotę na pierś z kurczaka po węgiersku... ale taką, że jak nie zjem, to się wykończę:)

ja się właśnie zastanawiam czy mam iśc do lekarza w tym tyg czy poczekac jeszcze 2 jak już będzie serducho dobrze biło

reklama
Do góry