reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wiktoria12 człowiek potrafi sie do wszystkiego przyzywczaić. Z jednej strony to dobrze bo bez pieniedzy zyc sie nie da, a z drugiej. Na pewno za sobą tesknicie.
Herbata doskonale cie rozumiem ja 2 tygodnie przed termine dowiedziałam sie, że z nerka Kacpra nie jest dobrze i tez czułam sie jakbym z kija przez głowe dostała, a odattkowo to okropne czekanie... bo przenosiłam o 3 tygodnie

edit kasiek 88 ciekawy pomysł:tak:

reklama
herbatka tesciowa siedzi całymi dniami przy swojej mamie bo jeździ na wózku . Ja beda w skzole z mysla ze maly jest pod opieka tesciowej bym zwariowała nie ma to jak opieka mojej mamy.

Witam sie i ja.

Wiecie co ja juz nie daje rady z tym moim dzieckiem juz cierpliwosci nie mam, od niedzieli on calymi dnaimi placze wszystko jest ok jesc nie chce (tu tez jest problem bo on jest na mm a jak widzi butelke z mlekiem to histeria totalna, chce tylko z lyzeczki a przeciez nie zawsze sie da moze wy macie pomysl co z tym zrobic?) sucho ma, nie ma goraczki, zebow tez nie widac chociaz moja mama mi powtarza ze to naprawno zeby...

Mloda ja cie rozumiem bo jak mam zostawic Igora z tesciowa to az mnie trzesie na sama mysl o tym. On jej tylko tam placze a ona sie nim zajac nie umie bo traktuje go jak miesieczne dziecko.

Agnieszka wiesz ja nie uczylam malego noszenie na rekach a ona jak wpadnie w odwiedziny to caly czas na rekach go nosi az ktoregos popoludnia jak byl noszony to pozniej wpadł w taka histerie az sie zanosił i trzasł. I powiedzialam nie ma noszeenia !
a moze to skok rozwojowy ?

Mloda ja nie mam pojecia o co mu chodzi ale zeby dziecko tak plakalo i plakalo skoro nic mu nie jest, ja juz jestem wykonczona a nikt mi przy nim nie pomaga bo tatus w szkole potem w pracy...
Moja tesciowa tez go wlasnie nosi i nosi a do tego jeszcze na lezonco a on tego nie znosi wiec jej placze i placze. Wgla ja mam tak niemowmalnych tesciow ze az wstyd za nich.

Agniieszka wiesz:-p mój tak płakał i płakał od 4 miesiaca zycia... do puki nie wyszły mu wszystkie zęby, a ostatnie wyszły na przełomie lutego i kwietnia tego roku... potem sie uspokoiło. Popatrz mu w buzie moze ząbki idą

mloda to nie wiem co poradzic, ogolnie beznadziejna sytuacja. mam nadzieje ze jakos uda Ci sie to wszystko pogodzic. szkoda by byla wielka gdybys musiala rezygnowac ze szkoly. tym bardziej ze niewiele Ci zostalo
umi ale z nerka juz wszystko ok? pozwolili Ci przenosic az 3 tyg??? :szok:
kasiek mam nadzieje ze sie dolecze... wspolczuje ze Domka pod kroplowka lezala. milego dnia na placu zabaw :)

Agnieszka no moze jednak to zabki . A mały Ci sie ślini pcha raczki do buzi ?
herbatka tez mam taka nadziej ;-)

Wczoraj szefowa powiedział ze mam sobie wybrac cos dla małego to wybrałam kombinezon 2 czesciowy . A i przymiezałam mu jedno częsciowy rozmiar 86 i uwaga za mały .

Herbata pozwoliliby mi przenosic i wiecej, bo brali pod uwagę wiek z USG, a jak urodziłam to dopiero wtedy sie okazało ze USG sie sporo pomyliło. Tzn mały był mniejszy niz powinien i dla tego USG pokazywało że ciaza jest młodsza o 10 dni od terminu OM. A z nerką sytuacja jest taka, ze sie nie pogarsza ale jesteśmy na IV stopniu refluxu i co miesiac mamy wizyty w szpitalu na kontroli
młoda mamusia rozmiar 86 za mały? wow to jaki ten twój synek jest długi?

reklama
Do góry