reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aniaa nie no gdzie tam jakies focie z wesela do tych Twoich :sorry: śliczne córcie masz. Natalka rzeczywiście pozuje swietnie. Ti Ty pytalas czy nie miałam stresa jako świadkowa.. mialam- pierwszy raz byłam w takiej roli. Ale z tego co się dowiedzialam byłam najwspanialszą swiadkową na swiecie:-D ale serio się staralam, nawet do WC szłam z panną młodą - serio :sorry::-D

Zawsze marzyła mi się taka sesja ..moze niekoniecznie mojej osoby :confused2: ale dziewczyn moich... może kiedys:sorry:

aureliamarcel co za pamięć :cool2: szok.

kasiuleczka z twoich prac to tak trudno wybrac jak z tych zdjec z sesji ... wszystkie powalają ...ale tak- te z aniołkami mnie urzekły;-) butelek pustych Ci u mnie troszku jest:sorry::-D

wilwia oby poszlo szybko i jak najmniej boleśnie :tak:

Ewelcia ja humor mam dobry tylko kiepsko sie czuje
aaa to sorki..ja szybko czytalam,bo mnie Szym meczyl ze chce klocki ukladac...no to zycze lepszego samopoczucie...
Zdjecia boskie,modelki pierwsza klasa:)

Aurelia oby mlody wtal w lepszym humorku:)moj wlasnie zasypia,tzn m go usypia a ja siedze z Nilla;-)ona sama to taka grzeczna jakby jej nie bylo,ale jak juz sa z Szymonem to masakra...oczywiscie Szym pokazuje co potrafi:sorry:

mnie tez caly czas sie wydalo ze Margaritta o aniolki jakies pytala;-)

margaritta pamietam bo tez mi sie podobała, a i mam pare rzeczy z tymi aniołkami :tak: moze Kasiuleczka hurtowo zrobi na sprzedaz to i ja sie skusze :-D

EDIT:
ewelcia mam taka nadzieje, gg sprawdz :tak:

Ostatnia edycja:
Aniaa nie no gdzie tam jakies focie z wesela do tych Twoich :sorry: śliczne córcie masz. Natalka rzeczywiście pozuje swietnie. Ti Ty pytalas czy nie miałam stresa jako świadkowa.. mialam- pierwszy raz byłam w takiej roli. Ale z tego co się dowiedzialam byłam najwspanialszą swiadkową na swiecie:-D ale serio się staralam, nawet do WC szłam z panną młodą - serio :sorry::-D

Zawsze marzyła mi się taka sesja ..moze niekoniecznie mojej osoby :confused2: ale dziewczyn moich... może kiedys:sorry:

Dzieki:zawstydzona/y: nie przesadzaj Twoje zdjecia tez sa sliczne...mnie tez sie marzyla taka sesja i w koncu sie udalo :-) i jestem zadowolona bardzo bardzo :tak:
Pytalam bo moze wkrotce tez mnie czeka swiadkowanie :)

Ostatnia edycja:
Aniaa dla mnie to bylo extra wyróznienie. Ja byłam świadkową a moj G świadkiem:tak: fajnie tak z mężem razem :-) no i stres bo zaraz pierwsi za młodymi to wiesz.. wszedzie gdzie oni to i my (prawie). No i chyba najwiekszy stres miałam jak ubieralam młodą- łapy mi trzęsły az :sorry: wiązanie gorsetu- w dzien przed ślubem bylam na szybkiej nauce wiązania- serio.W torebce mojej oczywiscie agrafki, igła z nitką lakier bezbarwny, pończochy - fajnie to wspominam.Poza tym przy zyczeniach znów jestes blisko i odbierasz prezenty kwiaty i koperty- ale to moj G sie nimi zajął :-D na oczepinach znow obok i ogolnie cały czas jestes jakaś taka potrzebna. No ale bylam na kazde zawołanie w sumie- co nie znaczy ze nie uzylam zabawy i samego wesela :tak: powodzenia

oczepiny

Memories Studio DSC_6755.jpg

reklama
Do góry