Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

śliczne córcie masz. Natalka rzeczywiście pozuje swietnie. Ti Ty pytalas czy nie miałam stresa jako świadkowa.. mialam- pierwszy raz byłam w takiej roli. Ale z tego co się dowiedzialam byłam najwspanialszą swiadkową na swiecie
ale serio się staralam, nawet do WC szłam z panną młodą - serio 

ale dziewczyn moich... może kiedys
szok. 

aaa to sorki..ja szybko czytalam,bo mnie Szym meczyl ze chce klocki ukladac...no to zycze lepszego samopoczucie...Ewelcia ja humor mam dobry tylko kiepsko sie czuje

moze Kasiuleczka hurtowo zrobi na sprzedaz to i ja sie skusze 

Aniaa nie no gdzie tam jakies focie z wesela do tych Twoichśliczne córcie masz. Natalka rzeczywiście pozuje swietnie. Ti Ty pytalas czy nie miałam stresa jako świadkowa.. mialam- pierwszy raz byłam w takiej roli. Ale z tego co się dowiedzialam byłam najwspanialszą swiadkową na swiecie
ale serio się staralam, nawet do WC szłam z panną młodą - serio
Zawsze marzyła mi się taka sesja ..moze niekoniecznie mojej osobyale dziewczyn moich... może kiedys
![]()
nie przesadzaj Twoje zdjecia tez sa sliczne...mnie tez sie marzyla taka sesja i w koncu sie udalo :-) i jestem zadowolona bardzo bardzo 
fajnie tak z mężem razem :-) no i stres bo zaraz pierwsi za młodymi to wiesz.. wszedzie gdzie oni to i my (prawie). No i chyba najwiekszy stres miałam jak ubieralam młodą- łapy mi trzęsły az
wiązanie gorsetu- w dzien przed ślubem bylam na szybkiej nauce wiązania- serio.W torebce mojej oczywiscie agrafki, igła z nitką lakier bezbarwny, pończochy - fajnie to wspominam.Poza tym przy zyczeniach znów jestes blisko i odbierasz prezenty kwiaty i koperty- ale to moj G sie nimi zajął
na oczepinach znow obok i ogolnie cały czas jestes jakaś taka potrzebna. No ale bylam na kazde zawołanie w sumie- co nie znaczy ze nie uzylam zabawy i samego wesela
powodzenia