reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
Gastone o rany faktycznie u Ciebie to jak w pralni.
Lubiczanko sliczna ta Twoja krolewna a jaka podobna do mamusi.
Pogoda masakryczna wyobraxcie sobie ze dzis musialam moja Olive wcisnac w wozek(a ona juz nie taka mala) i przykryc foliá zeby nie zmokla w drodze do przedszkola( moi znajomi co zazwyczaj nas zabieraja w taki deszcz dzis nie jechali) . wiec dziecko dojechalo suche a matka przemoczona wrocila do domku. Dopije kawke i uciekam cos porobic tworczego.

reklama
Bry poniedziałkowo:-)
Pojechaliśmy wczoraj z młodą na zaległe urodzinowe kulki, po godzinie była mokra jak szczurek i zaczęłą bardzo się po głowie drapać:no::-:)confused2:. Wróciliśmy do Fairy- non Bio, wszystkie nowe ciuchy też poszły najpierw do prania. To AZS to kłopotliwe jest, w nocy czasem się budzę i sprawdzam, czy młoda się nie drapie.:confused2:

A dzisiaj już poprasowałam, poskładałam i kolejne pranie wywiesiłam, zupa się gotuje

AsienkoM ale i tak Ci dziękuję, na razie Edyta z nią będzie zostawać, a potem jakoś pomyślę, bo w marcu rodzi a szkoła do końca czerwca prawie
Aurelia jakbyście się do Asi wybierali to może i nam by się udało dojechać, upss, chyba się właśnie do AsienkiM wprosiłam:cool2::-p:zawstydzona/y:

helloł

pogoda :confused2:

kasiuleczko - jeśli coś twórczego to może butelczyny dla mnie :-);-)

lubiczanko no nie- mała jest przeurocza- oczyska ma cudne. I ja najpierw pomyslałam cała mama ale na drugiej fotce juz taka przekonana nie byłam :-D

anineczko łer ar ju? gościa juz masz ? bo to jedyny powód zeby Cię usprawiedliwic :-p

gastone się masz z tym praniem:sorry: o wstawaniu prawie w środku nocy nie wspomnę...ale tak jak dziewczyny piszą- za to jaka nagroda- zdrowe i mądre dzieci- śliczne do tego :tak:

nadrobie troche zaległosci w tych zdjeciach z wesela:sorry: nie chciało mi sie wycinak i kombinowac dlatego wklejam cale- znaczy i z mlodymi i w ogole:-D

Memories Studio DSC_5530.jpgMemories Studio DSC_5371.jpgMemories Studio DSC_5639.jpgMemories Studio DSC_5644.jpgMemories Studio DSC_6556.jpgMemories Studio DSC_6348.jpg

a tu jeszcze z Hiszpanii- lubiczanko- byliśmy w Porcie Aventura i tam zaczął się juz sezon Halloween - normlanie strach sie bac :-D

Port Aventura (2).jpgPort Aventura (5).jpgPort Aventura (9).jpgPort Aventura (21).jpg

Margaritta ale czaderskie foty:-)Nikusia wyglądała jak księżniczka z bajki:tak:I ta fryzurka...A Ty miałaś świetną kieckę:tak:I te loki,że one Ci się tak całe weselicho utrzymały?G ma wypaśną koszulę,ale to już Wam kiedyś mówiłam:-DA,że z Ciebie szprycha to też już chyba powtarzać nie muszę;-)
A te halloweenowe atrakcje świetne:tak:Mam nadzieję,że w pokojach nie mieliście tyle pająków:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tichonek-każdy nam tak mówi.jedni,że do mnie inni,że do J...poczekamy ,zobaczymy...a z tymi fotelikami to faktycznie ZONK
Margaritta-nooooooooooooooooo Niunia-jak ślicznie!!!Nikolka jak ksieżniczka,a Mama-Królowa!!!Pieknie wszyscy wygladaliscie...a w port-ja chce tam byyyyyc!!!!brakuje mi ciepelka jak diabli!!!!
Kasiuleczka+no-dajesz butelenki dla Margaritki)mowilam,ze bede Cie molestowac)

Tichonkowa normlanie wprawiasz mnie w zaklopotanie :zawstydzona/y: wez TY sie:sorry: a loki- były takie "sztywne" ze nie miały prawa drgnąć :confused2::-D

lubiczanko
ciepełko ciepełkiem ale zabawa przednia. I dzieki ze pomagasz mi w molestowaniu:cool2::-D

pragne nadmienić,ze na tej kolejce w pierwszym rzędzie w błekitnej koszulce mój G leci :-D:-D a obok Miśka. mi nie zdązył ciachnąc foci- za szybko mu przelecialam:dry::-D

Witam

Aaniu-no teraz tym bardziej mnie zżera ciekawosc
to jeszcze Cie potrzymam w niepewnosci wstawie ale czy tu ...

Aniaa a dziś widziałam zdjęcie Lenki z sesji,ślicznotka z niej cudna:-)Piękne masz dziewuszki:tak:J musi być dumny z takiego babińca w domku:-D[/B]

Tak jest dumny i to bardzo :-)
Margaritta zdjecia przepiekne,nie stresowalas sie jak swiadkowa?

Czuje sie fatalnie poprostu teraz by sie przydala pomoc jak J w pracy
Na 19 mam do GP z Lenka tak mi sie nie chce jechac jeszcze ta pogoda butelkowa nic tylko wejsc pod koc...

Margarita no nie moge, ty jeszcze raz powiesz kiedys ze tys nie laska to spakuje swoje dziewuchy w autobus( bo auta ciagle nid mam swojego) i przyjade sie w dupencje kopnac! Czadooooooowo wygladasz!!!!!
O dziewusiach nie wspomne:-)Noo i maz sie dopasowal hihi

Dziolchy moje w koncu zasnely bo juz wychodzilam z siebie..

Tichonek jest fotelik Nania(w niektorych sklepach Baby First Star)
Tylem i przodem do kierunku jazdy.Ma dobre wyniki crash testow bo osobiscie sprawdzalam.Wiadomo zd nie jest taki super jak maxi cosi czy britax ale tanio nie dostaniesz takiej jakosci.Anyway ja bylam zmuszona kupic dwie Nanie bo musialam miec isofixy a isofix w moim przypadku 2 to jakies 500 za dwa, poprostu mnie nie stac, wiec poszperalam, posprawdzalam i znalazlam Nania.Jesli chcesz obejrzec one sa dostepne w Smyth i Argos.W argosie wlasnie ogladalam pierwszy raz.
http://www.tiggle.ie/nania-driver-car-seat-ice-group-0-1-201.html
http://www.tiggle.ie/nania-driver-car-seat-cherry-group-0-1-200.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Ja nie wiem co wy chcecie od tej pogody,toż to już prawie połowa października.Kiedy ma byc brzydko i ciemno jak nie teraz? :-p:-D

Margaritta super zdjęcia,ślicznie wyglądacie.A ten paluch do Nicoli mnie rozśmieszył :laugh2:

Nie było mnie długo? Eeee nie wydaje mi się :eek::confused2:
Na weekend wzięłam się za sprzątanie,a M wyczyścił porządnie patio i meble ogrodowe,teraz tylko zabezpieczyc na zimę trza.
Aaa gośc? :confused2: nie jest to moja Sandrula niestety,to widac :zawstydzona/y::sorry:

Do góry