reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
od godziny spać nie mogę:/
Margaritta-a wiesz-u nas auta częściej zmieniane niż domki;)))Teraz dwa mamy-mój renóweczka i J fiacik:)A Martynka-no o jej spr.chyba się martwić nie musisz-zdolniacha z niej:)
Barmanka-fajni tacy mali pomocnicy w kuchni,prawda?Gorzej kiedy nam się spieszy a tam pomagierzy się pchają;)))
Gastone-już oczami wyobraźni widzę te Twoje laleczki chodzące za sobą krok w krok:)))I gratki dla Maxia-zuch chłopak:)
Aaniu,Gliwa-to jak już będą te obrazy to pochwalcie się,bom straaaasznie ciekawa:)
Monidan-no chłodno już się robi nie na żarty:(((
A ja dziś J wysyłam na strych po hallowenowe dekoracje...Może ich nie wcięło:/w tygodniu pewnie chatę udekorujemy-niech się dzieci nacieszą:)))Idę sobie jakiś syropek zapodać-miłej niedzielki Wam

reklama
Witam niedzielnie

Gastone masz powody by byc dumna,tylko sie cieszyc ze dzieciaki swietnie sobie radza
Lubiczanko musisz sie uzbroic w cierpliwosc :-)
Kuruj sie....

Renni co u Ciebie?
Tichonek jak zdrowko u Ciebie,lepiej?
Asienko mialam pytac wczoraj ale mi ucieklo...jak tam po akademii udalo sie wszystko,duzo bylo widzow :-)

Noramlnie ruszac sie nie moge caly prawy bok mnie boli ,nie wiem czy mnie przewialo czy co ;/

Milej niedzieli zycze

Witam.
My już wstaliśmy,Igorek obudził sie przed 8 zjadł mleczko.Teraz próbuje zasnąć mały smerfik.. A my z M siedzimy i pijemy kawulke.
Mielismy dziś jechać,ale jednak odpuścimy sobie pogoda nie zaciekawa może padać.Więc po południu wybieramy sie do kościółka na msze,dawno nie byliśmy.Dziś także bede miała nauke jeżdzenia :-):-)jeszcze nigdy tutaj nie jezdziłam.Zobaczymy jak mi pojdzie.
Lubiczanko oki.niema sprawy,jak już bede miała napewno wstawie fotki.
Gastone musisz być dumna z córeczek i z synusia.
Aniaa oby szybko Ci przeszedł ból boku,możliwe że Cie przewiało.
Miłej niedzieli.

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Barmanko to samo robimy z nóżkami Ani, czasem kapcie odwrotnie i staram się pilnować, by na nóżkach nie siadała, no i czasem po krawężniku zaczyna chodzić
Aniu to 12 listopada:-p:cool2: jest to przedstawienie, teraz mamy próby
AsienkoM dziękuję za opiekę nad Anią:-):rofl2:
Madbebe dla Wikusi sto lat

Hejoo,
rosołek zrobiony, mięsko na sosik dochodzi. Lubię ten moment kiedy z samego rana wszystko sobie poszykuje a potem leżę i nic nie robię :-D

Ewelcia, ja kaczki i gęsi do pyska nie wezmę :no2::no2: gęsina mi śmierdzi i tyle... A niby na wsi wychowana jestem i powinnam przywyknąć - nic z tego :confused2:

Gastone, matko boska - co ty z pranie z 7 wsadów robisz? :szok::szok:
Gratki za wspaniałe postępy w rozwoju u dzieciaczków.

Lubiczanka, no racja, teraz Marcel jest już cwańszy nie da się zabawić żadnymi zabawkami jak coś w kuchni robię, więc niestety oczy dookoła głowę trzeba mieć bo wlecze za sobą krzesełko by móc wejść na nie gdyż wszystko musi widzieć co mama robi.
A Wy w Halloween chodzicie z dziećmi po cukierasy?

Gliwa, powodzenia na jeździe.

Ania, hihi pewnie za dużo "ćwiczyłaś" i stąd Cię połamało :-D

Barmanka-ależ oczywiście,że chodzimy:)))tzn staram się oby zazwyczaj to J chodził...ale ktoś dorosły zawsze z nimi jest:)))W tym roku premiera Danielka(w zeszłym tylko był w wóziu powożony,a teraz jak Bóg przykazał będzie ze starszakami do drzwi podchodził):)))
wkejam dwie foteczki Młodej...tak przy okazji zgrywania fotek;0 003.jpg005.jpg

Ostatnia edycja:
Lubiczanko śliczna ta Twoja księżniczka,piękne ma oczka.
Barmanko ja też zawsze lubie mieć wszystko przyszykowane rano i wtedy z głowy człowiek ma.
A ja już po jezdzie,:-)troche pojezdziłam.:tak:
Teraz jemy obiadzik,i za niedługo do kościółka.Dobrze ze M ma wolne zawsze niedziele,troche zawsze odpoczne.I pomoże mi.:tak:
Miłego popołudnia.

Lubiczanko Malenka jest cudna!!!!
Aniu to 12 listopada:-p:cool2: jest to przedstawienie, teraz mamy próby
Cos mi sie pokielbasilo :sorry:

Ania, hihi pewnie za dużo "ćwiczyłaś" i stąd Cię połamało :-D

Wlasnie oto chodzi ze nie cwiczylam :-)

Gliwa jezdzij jezdzij :-)

Kurczak wyszedl hmmm bardzo dobry nie suchy tylko soczysty

Dostalam zdjecia qurde az sie wzruszylam normlanie takie fajnie wyszly nie moglismy sie zdecydowac ktore wybrac na obrazy ale po dlugich nagocjacjach udalo sie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Lubiczanka az pisnelam! No cuuuuudna poprostu! Okruszek slodki!

Barmankazy blizniakach niestety takie pranie..Ja je przebieram dwa razy dziennie, pizamka i stroj dzienny ale czesto musze i 3,4 bo to kupsko z wylotem czy rozlane picie itp. Wszystko pomnoz razy 2:-) srednio wieczorem do kosza idzie 4 pary rajstop, 4 bodziaki, 2 bluzeczki i czasem 2 sukieneczki plus spiochy 2 razy.Nie licze siebie, J i Maxa.Po jednym dniu mam juz jeden wsad.. A gdzie reczniki, sciereczki, posciel..Czasem od rana piore do poznej nocy... Ale kiedys sie z AGaNatalia smialysmy ze my jak w pralni:-)

Do góry