reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Barmanko zmieniają się,zmieniają,mam tę świeczkę:tak:
Wiesienko,Madbebe najlepsze życzenia dla Waszych księżniczek:tak:
Gastone spełnienia marzeń,dużo zdrówka,cierpliwości i wszystkiego naj,naj:-)
ViKamcia Emma z lewej i na jednym i na drugim zdjęciu;-)
Aniaa pożycz mi tą kartę rabatową:-D:-D:-D
Margott no foty piękne,ale gdzie Ty?!:confused::-D:-D
Straszne wieści o tych dzieciaczkach maleńkich:-(Wygląda na to,że oboje cierpią na tego samego skurczybyka:-(Ten sam nowotwór,nawet historie podobne:-(Się poryczałam czytając,jak sobie pomyślę,że mój Matt w podobnym wieku...Ech:-:)-:)-(Co to za Bóg,czy w ogóle jest?:-(
Pomodlę sie za chłopaczków,trzymam kciuki,żeby sie wszystko dobrze skończyło:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Barmanko zmieniaja sie kolorki...janie to wyglada,tylko slabo pachnie;-)ale dla samego bajeru fajnie ja miec:-)
ja sprzatam,okna pomylam w kuchni i na dole lazienke ogarnela,jeszcze salon na dole i lece na gore...tylko sos musze doprawic bo obiad prawie gotowy:)
Gastone Ty masz urodziny?wszytskiego najlepszego:)spelnienia marzen i duuzo radosci i pociechy z dzieciaczkow

Witam.A my wrócilismy z sesji:-)fajnie było,naśmiałam sie z Igorka.Zamówilismy także dwa obrazy ze zdjeciami.Jeden rodzinny,a drugi Igorek sam.:tak:Wszystko przyjdzie poczta.Więc teraz czekać na efekt jak wszystko wyszło.
Lubiczanko zdróweczka.
Vikamcia śliczne te Twoje księżniczki,podobne są do siebie.
Madbebe Sto Lat dla solenizantki Twojej.
Gastone Wszystkiego Najlepszego,dużo zdróweczka i spełnienia najskrytszych marzeń.:tak:
Miłego popołudnia.

Gastone-100lat!!!Wszystkiego najlepszego-i jeszcze wiecej!!!!
Ewelcia-no popatrz,popatrz...my tuz po 19tej byliśmy wlaśnie a gdzie...hmmm-od strony centrum pod jakimś mostem jechaliśmy(chyba kolejowym)a nazwa ulicy z hill na końcu:/Ale nie dzwoniłam,boooo-nie chciałam Was na swe zarazki narażać:(((
Barmanka-i jak?Jest ciacho?ja Cię kopać nie będę-zawsze w weekendy leniu****ę,wiec po pleckach Cię mogę poklepać:)
Aaniu-a nic szczególnego nie kupiliśmy-fiacika bravo:)
Gliwa-jak tylko będziesz miała to pochwal się fotkami...a obrazy-super!!!zazdroszczę

Lubiczanko oby autko Wam słuzyło bardzo dobrze.Jak tylko bede miała zdjęcia to napewno wstawie.:-)
Aniaa83 to super że jesteście zadowoleni,obrazy nam sie spodobały.Rodzinny zamówilismy czarno-biały,a drugi z Igorkiem kolorowy.:-D
Fajna ta sesja była,aż lzy miałam w oczach jak na Igorka patrzałam.

reklama
ewelcia też jestem w szoku , Viki zaczęła tak stać o całe 3 tygodnie później , no i tylko na tej zabawce.. chyba jest jakaś czarodziejska bo Vi też od niej zaczynała:-D

a na zdięciach Emcia na każdym po lewej stronie :-p

zdołowałam się bo będę nosiła okulary :-(
ehhh byłam dzisiaj u okulisty i mam +1

Ostatnia edycja:
Do góry