reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hey
na początek
madbebe wszystkiego naj dla Wikty
tort_dla_dzieci.jpg

Gastone spełnienia marzeń i oby was w koncu pech opuścił
Tort_Pawlowej2.JPG

jeszcze raz dziękuje wszystkim za zyczenia dla Eryka :-)

ja tez mam ta swieczke fajna jest
M poszedł z dziecmi na urodziny a ja mam spokoj
kurcze zimno w chacie

dziewczynki idziecie jutro na wybory?

reklama
helloł

dzien w pl szkole zleciał. Martysia musiala przez ten wyjazd duuuzo nadrobic i napisac dziś dwa sprawdziany,ale mam nadzieje ze wynik bedzie ok.

Tichonkowa- mnie nie ma , bo ktos musiał fotki pstrykac :-p;-)

lubiczanko ja mam tyły i ze co? auto nowe masz? a co z tamtym?:dry: zdrowiej kochana :*

gliwa czekam na efekt zdjęc :tak: obrazów tez zazdraszczam. Spytam tak z ciekawosci- jak i koszt takiego "czegos"? Czy moze ta pani indywidualnie rozpatruje takie sprawy?

Margaritta pewnie ze bedzie ok inne opcji nie ma
Pytalas Gliwe a ja Ci odpowiem :-),mysle ze tak poprostu kwestia dogadania sie najlepiej napisz do niej i bedziesz wiedziala wszystko

Gliwa my jak tylko weszlismy do domu to J odrazu byl zachwycony(ja zreszta tez) tymi obrazami ktore ma Pati i wypytal ja co i jak,my narazie czekamy na fotki i wtedy wybierzemy jakie chcemy obrazy :tak:

Moja familia w koncu wstala wszyscy spali lacznie z J ,teraz dom ozyl hehehe
Ide przygotowac kuraka na jutro jutro debiut kurczak na piwie :-)

Ostatnia edycja:
Margaritta tak jak pisała Aniaa,najlepiej do Patrycji napisz i się spytaj co i jak.:tak:
Aniaa obrazy sliczne dlatego zamówiliśmy,bardzo nam sie spodobały.:-)
Przed chwilką ze spacerku wrociliśmy.:-):-DIgorek smacznie śpi,słuzy mu świeże powietrze.
Miłego wieczorku.

Gastone, wszystkiego dobrego na Twe urodzinki.

Lubiczanka, ciacho zrobiłam, polewe też, Marcelitko posypał tymi ciuksami do ozdabiania ciast.

ViKamcia, phhhhi "tylko" +1 :sorry2::-p to przy mojej wadzie wzroku pewnie byś się pod tira rzuciła :-D:-D

Ania, daj znać jak kurak wyszedł, bom ciekawa :tak:

Ostatnia edycja:
ja robilam na piwie,ale kaczke...nawet niezla:)
a kuraka kiedys nabilam na butelke z piwem i wstawilam do piekarnika,ale jakos slabo to wyszlo...mialo niby piwo kipiec i oblewac kuraka,ale nic podobnego ....:no:

Vikamcia +1 to nic strasznego,ludzie maja gorsze wady wzroku...moja kolezanka jak zdejmie okulary i ja obok siedze to mnie nie widzi:(to jest dopiero wada.\
Ja tez mam wade,ale ja mam na -.. okulary leza i sie kurza:sorry2::dry:...mialam zrobic nowe,ale sie tak zbieram do tego:no::sorry2:

Jeszcze raz dziekuje wszystkim:-)

Nie swietowalam specjalnie bo mielismy urzadzic wieczorek sobie z okazji urodzin ale jestem tak zryta ze przelozylam to na jutro.
Dziewczynki chodza wszedzie, rozwalaja, wciskaja sie w kazda dziure a ja tylko latam za nimi.Tylko czemu od tego latania nie chudne hehe
Dopiero skonczylam wieszac calodzienne pranie(7 wsadow) W dzien nie mam mozliwosci bo pranie wieszam na gorze a dziewczyn nie zostawie.Prasowanie to samo.Koszmar.. Ale pocieszam sie ze sa coraz fajniejsze i niedlugo wszystko wroci do normy.Malo tego maja siebie nawzajem i juz sie slicznie bawia.Laza za soba wszedzie razem.Slodki widom, dwa kaczorki krzywonozki takie hihih
Poza tym strasznie sie rozgadaly.Hanka powtarza co uslyszy i chodzi caly dzien i gada.
Mowia ladnie baba, dziadzia, mama, tata, tak, nie,tam, to, tu,cio to,cio tam, i wiele innych slow.Zoska do tego strasznie rekami gestykuluje.Ciesze sie bo Max pozno mowil a dziewczyny jak na 14 mies leca szybciej.
Max w szkole jak aniol odpukac.Nie bede sie chwalic szczegolami ale jestem z niego dumna i kamien z serca.Moje dziecko oprocz angielskiego jest w grupie dzieci najszybciej uczacych sie po irlandzku.Dziwi mnie to bo ma ciezka mowe a tu leci jak burza.Duma mnie rozpiera po do tej pory byl nieporadny.No tyle u mnie.Post dlugi ale nie mam czasu sie rozdrabniac codziennie.Czytam was, dobrze ze jest jeszcze i phone bo bym nie zagladala wogole.A tak usypiam dzieci czy leze w lozku moge zerknac.
Pozdrowionka.

reklama
Do góry