reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
Małgorzatko jaka ty dżaga na tym weselu no no:) I sprawdzałaś czy masz aparat?:)
Byłam z Olim u lekarza bo w nocy sie obudził i sie dusił nie mógł oddychać biedaczek, ale miałam stresa. Dostał sterydy na wieczór ma wziąść coś z tchawicą czy krtanią:/ Ale poza tym dobrze się czuje więc do szkoły chodzi.
Pogoda jest okropna ble , jutro mam wolne mam nadzieje że coś się poprawi....

reklama
Gliwa-tylko bagaz inny;)musisz nadrobić;))))000
Kamcia-a od czego to/powiedział coś lekarz?drowka Oliemu:)a do cashel się nie wybierasz-skoro masz wolny dzień?
Tichonek-a nie ma jakichś specialnych gołąbków na tej dieciE?

widze temety ślubne:-)
margaritko wyglądasz bosko!!!!:-)
lubiczanka no kto jak kto ale ty to dopiero na małolate wyglądasz!!!szczególnie w swoich warkoczykach:-Ddzięki serdeczne za opieke nad Szymciem:*:*:*:*:*
kamcia mój Szymek ma takie napady i juz 4 raz dostał sterydy ale mi sie wydaje ze to od alergii:/:/zdrówka dla Oliwieraa właśnie wybierasz sie do Cashel bo ja tez cały tydzień sama:-)

co do ślubów to coś mój K zaczął bąkać,że czy bym chciała,czy myślałam,chyba go coś bierze:-D

Hej!

Dzięki w imieniu Wikty za życzenia! :-*
Gastone-spóźnione,ale szczere,najlepsze zyczonka Tobie kobietko ;-)

Ja dzis leniu****e. Na obiad zupa i tyle. Pogoda działa na mnie zdecydowanie nieodpowiednio,no ale jesień już,trza sie z tym pogodzić :| To popisalam,juz Wika przybiegła..

reklama
Do góry