AnnaJ007
Fanka BB :)
aniahaven a co tak dziś świetujecie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aniahaven a co tak dziś świetujecie???
W koncu po 4 tygodniach doczekalismy sie...sciagniecia gipsu u Victorka;-);-);-)!

Moj M. powiedzial ze na pewno sie to stalo jak wracali na rowerze z hotelu wiec ja na rower (rower mojego M. ktory chodzi jak stara kobyla) i ta sama droga do hotelu i z powrotem oczywiscie nie znalazlam.....wiec mowie trudno moze jakos zasnie, i w sumie zasnal bo bylo juz pozno jak wrocilismy. A przed chwila moj M. zadzwonil ze misiu sie znalazl okazalo sie ze jak byli w hotelu to on sobie poszedl do magazynu i znalazl czekolade i zajal sie jedzeniem a misia polozyl obok 
i zapomnial go wziasc a tata tez nie zauwazyl. Sama sie ucieszylam jak nie wiem bo nawet mi go brakowalo bo on juz taki sfatygowany ale tak ladnie pachnie Daantje'm 
mniam chodza za mna od kilku dni!!A juz nie pamietam kiedy jadlam ostatnio.