Patrycja u mnie koszmar. Jem bez przerwy na szczęście nie tyję.... Właśnie kończę kolacje.... Myślę że zabiorę się za zrzucanie wagi jak odstawię młodego od piersi. I coś mi się widzi że nastąpi to dość szybko bo raz zaczął słabo przybierać na wadze i nie chce jeść a dwa dalej brak @ co oznacza że we wrześniu pewni będę musiała zacząć brać hormony...
reklama
Pati toć 75% już osiągnełaś!!!! a najgorzej ostatnie kg zrzucić!!! i nie zapomnij że dopiero co urodziłaś czarownico
Marma ale przy karmieniu możesz nie mieć @ więc czym się przejmujesz???? a małemu niedługo wprowadzisz kaszeczki zupeczki i zacznie przybierać
A ja muszę wagę kupić bo mi się zapsuła bo może i ja muszę znów zacząć Panią ....d????
Marma ale przy karmieniu możesz nie mieć @ więc czym się przejmujesz???? a małemu niedługo wprowadzisz kaszeczki zupeczki i zacznie przybierać
A ja muszę wagę kupić bo mi się zapsuła bo może i ja muszę znów zacząć Panią ....d????
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Marma ale czemu masz brac jakies hormony? Na wywołanie @?? Ja po Rafale dostałam @ dopiero po 8 miesiacach. Przy karmieniu piersią możesz jej nie miec w ogóle.
Ja jakos średnio jem ostatnio, ale tez jakos nie chudne... Ehh musze sie wziasc za siebie, tylko jakos siły i czasu mi brak...
Czarna a Ty z czego sie chcesz odchudzic?? Z ości na wiór??
Ja jakos średnio jem ostatnio, ale tez jakos nie chudne... Ehh musze sie wziasc za siebie, tylko jakos siły i czasu mi brak...
Czarna a Ty z czego sie chcesz odchudzic?? Z ości na wiór??
Kochane dlatego że mam takie g.... co się nazywa zespół policystycznych jajników+ obniżoną macice i wyłażącą na zewnątrz jej szyjkę...I generalną rozchwianą na maksa gospodarkę hormonalną. Jeżeli do 6 miesięcy po porodzie wszystko samo w miarę się nie unormuje i @ nie przyjdzie muszę to zrobić lekami bo później mogę się już tak łatwo nie pozbierać do kupy...
Generalnie czuję się teraz tak jak bym miała wieczny stan napięcia przedmiesiączkowego. Tyle dobrze że nie tyję tak jak po Kacprze.
No ale później ...ostra dieta i ćwiczenia...jak znajdę siłę i czas
Mam plan zabrać się za siebie w tym tygodniu puki Kacperka nie ma bo mam więcej czasu. Może jak mi wejdzie w nawyk to później będę ćwiczyć regularnie. Najgorzej jest zacząć....
No ale później ...ostra dieta i ćwiczenia...jak znajdę siłę i czas
Mam plan zabrać się za siebie w tym tygodniu puki Kacperka nie ma bo mam więcej czasu. Może jak mi wejdzie w nawyk to później będę ćwiczyć regularnie. Najgorzej jest zacząć....
No to ja dolanczam do dietkujacych
szlaban na slodycze i smieciowe zarcie mam od 1 sierpnia...trzeba bylo sie wziasc za siebie bo moj nowy rozm. to 42....masakra jak moglam sie tak zapuscic...wstyd;-)no ale do pazdziernika chce znowu zaczac wygladac jak czlowiek. Oby sie udalo

Odświeżam temat:-)
Po porodzie chcę schudnąć przynajmniej 15 kg

A więc od prawie 3 tygodni unikam słodyczy, śmieciowego jedzenia, tłustego, jem mniejsze porcje i już są efekty : prawie 2 kg mniej
Oby tak dalej:-(
Po porodzie chcę schudnąć przynajmniej 15 kg

A więc od prawie 3 tygodni unikam słodyczy, śmieciowego jedzenia, tłustego, jem mniejsze porcje i już są efekty : prawie 2 kg mniej

Oby tak dalej:-(
reklama