reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

Patrycja u mnie koszmar. Jem bez przerwy na szczęście nie tyję.... Właśnie kończę kolacje.... Myślę że zabiorę się za zrzucanie wagi jak odstawię młodego od piersi. I coś mi się widzi że nastąpi to dość szybko bo raz zaczął słabo przybierać na wadze i nie chce jeść a dwa dalej brak @ co oznacza że we wrześniu pewni będę musiała zacząć brać hormony...

reklama
Pati toć 75% już osiągnełaś!!!! a najgorzej ostatnie kg zrzucić!!! i nie zapomnij że dopiero co urodziłaś czarownico

Marma ale przy karmieniu możesz nie mieć @ więc czym się przejmujesz???? a małemu niedługo wprowadzisz kaszeczki zupeczki i zacznie przybierać

A ja muszę wagę kupić bo mi się zapsuła bo może i ja muszę znów zacząć Panią ....d????

Marma ale czemu masz brac jakies hormony? Na wywołanie @?? Ja po Rafale dostałam @ dopiero po 8 miesiacach. Przy karmieniu piersią możesz jej nie miec w ogóle.

Ja jakos średnio jem ostatnio, ale tez jakos nie chudne... Ehh musze sie wziasc za siebie, tylko jakos siły i czasu mi brak...

Czarna a Ty z czego sie chcesz odchudzic?? Z ości na wiór??

ja chce się jeszcze 5 pozbyć, a raczej musze bo w przedciażowe spodnie i spódnice się nie mieszcze, najgorszy jest ten brzuch i ta luźna skóra z tłuszczykiem

Kochane dlatego że mam takie g.... co się nazywa zespół policystycznych jajników+ obniżoną macice i wyłażącą na zewnątrz jej szyjkę...I generalną rozchwianą na maksa gospodarkę hormonalną. Jeżeli do 6 miesięcy po porodzie wszystko samo w miarę się nie unormuje i @ nie przyjdzie muszę to zrobić lekami bo później mogę się już tak łatwo nie pozbierać do kupy... :( Generalnie czuję się teraz tak jak bym miała wieczny stan napięcia przedmiesiączkowego. Tyle dobrze że nie tyję tak jak po Kacprze.

No ale później ...ostra dieta i ćwiczenia...jak znajdę siłę i czas :p

Mam plan zabrać się za siebie w tym tygodniu puki Kacperka nie ma bo mam więcej czasu. Może jak mi wejdzie w nawyk to później będę ćwiczyć regularnie. Najgorzej jest zacząć....

No to ja dolanczam do dietkujacych:tak: szlaban na slodycze i smieciowe zarcie mam od 1 sierpnia...trzeba bylo sie wziasc za siebie bo moj nowy rozm. to 42....masakra jak moglam sie tak zapuscic...wstyd;-)no ale do pazdziernika chce znowu zaczac wygladac jak czlowiek. Oby sie udalo:tak:

Odświeżam temat:-)

Po porodzie chcę schudnąć przynajmniej 15 kg:szok::szok::szok:

A więc od prawie 3 tygodni unikam słodyczy, śmieciowego jedzenia, tłustego, jem mniejsze porcje i już są efekty : prawie 2 kg mniej:tak:
Oby tak dalej:-(

reklama
Do góry