reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja bylam na usg w piatek, wtedy od OM wychodziło mi 5 tyg i 6 dni i dr widział pęcherzyk ciazowy. Kazał przyjsc za 2 tyg. ale juz kombinuje zeby w tym tyg isc do innego i na innym sprzęcie zerknąc.

reklama
Addiena witaj i gratulacje:-)

A co do wieku to też mam 35 lat i córę już 15 lat także jest nas trochę po 30;-)

A do Wrocka też mam sporo bo z Torunia jestem:(

karamija- a jak wysoka masz bete?
ViolaPop- dziekuje i nawzajem:-)
Myślałam, ze tylko ja na "starość" hahah bede miala dzidzi, ale miło, ze jest nas wiecej. Uwazam, ze to cudowny wiek na dziecko, ja się czuję młodo i bardzo się cieszę.

Viola- a ty już widziałas zarodek i serduszko?
macie mdłości? Bo ja nie bardzo i wszyscy mi gadaja, że dobrze miec mdłości, bo to świadczy dobrze o rozwoju. według mnie to jakiś przesad...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Addiena to na pewno jakis przesad :) ja nie mam mdlosci w ogole, zreszta moja kolezanka w ciagu calej ciazy miala 2 razy mdlosci tylko i urodzila zdrowe dziecko:)

addiena
nie wiem jaka wartość bo mi nie dali do ręki tylko kobieta mi powiedziała, że ciąża 5/6 tydzień
mdłości w poprzedniej ciąży nie miałam właściwie wcale, może przez tydzień tak mi z rana było dziwnie tylko

Dzieewczyny czyli wychodzi na to ze jak bede miala skierowanie to nic nie place czy poprostu czy mam to skierowanie czy nie mam to i tak place. (a skierowanie na bhcg od lekarza ogolnego czy ginekologa?) Przepraszam Was bardzo ale naprawdę dzis do niczego gllowy nie mam.

Ja bylam na usg w piatek, wtedy od OM wychodziło mi 5 tyg i 6 dni i dr widział pęcherzyk ciazowy. Kazał przyjsc za 2 tyg. ale juz kombinuje zeby w tym tyg isc do innego i na innym sprzęcie zerknąc.
Ja byłam na usg w sobotę rano...z Om i wielkości pęcherzyka też 5tyg i 6dni...kolejne usg również za 2 tygodnie :)

Moje hcg w dniu spodziewanej @-607 a po ok 80godz-2932.

Ostatnia edycja:
Lena- skierowanie od gina majacego umowe z nfz, inaczej placisz. ja w diagnostyce place 33 zl. Wynik za 3 godzinki w necie.

ufff....kamień z serca z tymi mdłościami. Ja w to nie wierzyłam, ale wiecie jak to jest jak sie z każdej strony głupoty słyszy. Nie dośc , ze poczatki i czlowiek sie martwi o wszystko, to jeszcze powinien sie o mdłości modlić hahaha

Ja byłam na usg w sobotę rano...z Om i wielkości pęcherzyka też 5tyg i 6dni...kolejne usg również za 2 tygodnie :)

Carla i co, też nie widziałas zarodka? Ja już tak schizuje, ze zapisalam sie na piatek do innego, który ma wypasione usg. Nie dam rady czekac 2 tyg. :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
addiena miałam usg w 5 tygodniu i widziałam pęcherzyk teraz idę 25.10 do lekarza mam nadzieję zobaczyć bijące serduszko:)

A co do objawów to oprócz bolących piersi i to że się szybciej męczę to nic po za tym.

Do góry