reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Dziewczyny moze ktoras z Was wie jaka jest roznica pomiedzy pampersem New Baby roz.2 a pampersem Baby Dry roz.2 ? Zastanawiam sie czy nie przejsc teraz z New Baby na Baby Dry tylko nigdzie nie moge znalezc informacji o tym jaka jest miedzy nimi roznica oprocz tego ze New Baby sa dla noworodka. Tylko od kiedy noworodek jest juz niemowlakiem? :eek:

reklama
noworodek jest przez pierwszy miesiąc życia (4 tygodnie), później już niemowlę:tak: a co do pampersów, to nie pomogę, bo ich nie używam. Wiem, że huggisy są newborn 1 i newborn 2 i nam póki co 2 przeciekają, niby od 3 kg, ale są za duże. Jedynki póki co są ok

nam huggisy 2 tez przeciekają. to samo było z 1. dopiero jak mała była większa były dobre. więc narazie u nas dada. ale spróbuje chyba pampersów może wytrzymają nam całą noc z sucha pieluchą bo dady nad ranem już są pełne po brzegi, a jak zmieniam w nocy to mała się wybudza i nici ze spania.

magda a dlaczego wolisz te baby dry jesli new baby chlona lepiej kupke?
hmmm po nazwie to bym raczej pomyslala ze te baby dry maja bardziej chlonac niz new baby :eek:
Kupilam 2 paczki baby dry bo dzieki temu mialam rabat na kupony z pampersa. Wypije kawe i sie nim przyjrze :-)

a u nas sa w sprzedarzy te baby dry? boj a chyba tylko active baby widziałam. a chętnie bym wypróbowała te pierwsze na noc bo pisza że są super chłonne

nam huggisy 2 tez przeciekają. to samo było z 1. dopiero jak mała była większa były dobre. więc narazie u nas dada. ale spróbuje chyba pampersów może wytrzymają nam całą noc z sucha pieluchą bo dady nad ranem już są pełne po brzegi, a jak zmieniam w nocy to mała się wybudza i nici ze spania.

Ja teraz używam na zmianę Dady i Pampersy i wydaje mi się, że Pampersy gorzej chłoną.

asia z tego co widzialam w necie to sa baby dry w sprzedazy rowniez w PL. Obejrzalam jedna pieluche teraz dokladnie i oprocz koloru wedlug mnie nie rozni sie niczym od new baby wiec zobaczymy jak sie sprawdzi w noszeniu.

reklama
ja huggisy 1 kupiłam ze wzgl na cenę (komplet pieluchy+chusteczki+czapeczka), a 2 dostaliśmy dwie paki, ale czekają aż pupa urośnie. Normalnie królują u nas babydream z rossmanna:tak: Na razie jedynki. Ogólnie jakieś zboczenie mam na punkcie babydream:-D kosmetyki, chusteczki... młody w Niemczech nawet na ich mleku i słoiczkach jechał;-) teraz widziałam, że i u nas są. I dobrze:tak: (choć zastanawiam się nad BLW, ale to nie na ten wątek)

Do góry