reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Niesamowite, kogo można spotkać na forum babyboom :-). Czy ty masz na imię Karolina i jesteś z Puław? Bo ja tak. Urodziłam się w Puławach i spędziłam tam 19lat, a teraz jeżdżę tam do rodziców. A urodziłam się 21czerwca :). Powodzenia i trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze :tak:

Ja tez urodzilam sie w Pulawach - tyle, ze wyprowadzilam sie majac 11 lat :)

reklama
Muńka ale jestem ciekawa co dzisiaj zobaczysz na usg, bo pewnie ja bym zobaczyła to samo, jakbym dzisiaj poszła, a tak muszę czekać do poniedziałku.
Dzisiaj przeszłam samą siebie i już zdążyłam oprócz śniadania zjeść dwa rządki czekolady i ciągle mam niedosyt, na całe szczęście ok. 13 wychodzę się dotlenić, to znaczy nas dotlenić;) Mam nadzieję, że mi ochota na jedzenie trochę zmaleje... :happy2:

Witam Was mamuski :-)
No juz po badaniach :)
Troszke sie zle czuje bo mi krwi nabrali ze masakra, jakies dziwne helikopterki mam w glowie jakbym sie napila alkoholu :)
Do tego nie moge spac !!! nie dosc ze moj partner chrapie niemilosiernie to jeszcze sama z siebie nie moge zasnac !!!
Co do ciuchow i innych gadzetow to mam o tyle dobrze ze wszystko po siostrze odziedzicze :-), urodzila coreczke 15 miesiecy temu ;-)

ja też nie mogę spać, mnie bolą niemiłosiernie plecy i jeszcze do tego skóra swędzi, mąż chrapie, syn ma koszmary i mnie woła albo chce mu się pić albo siusiu, dziś o 3.00 sobie tak leżałam i czekałam kiedy mężowi budzik zadzwoni, żeby już wstać bo miałam dość tej nocy, a jak nad ranem zasnęłam w końcu twardym snem, obudził mnie mój syn krzycząc ze swojego pokoju, że już się obudził i teraz będziemy się bawić :wściekła/y:

fajnie masz, że odziedziczysz dobytek po siostrze ale pewnie ma dużo różowego a jeśli u ciebie będzie chłopczyk?

Dzięki dziewczyny :-)

Ja też jeśli wsio się szczęśliwie rozwiąże będę miała ciuszki po synku siostry, bo ona urodzi w połowie stycznia i już wiemy, że będziemy małemu kupować neutralne kolory ciuszków, żeby moja dzidzia mogła je nosić ;-)

Ja była miesiąc temu u siostrzenicy i ona do mnie abym się spieszyła, bo trzyma dla mnie ciuszki po córci (5mies);-)więc się pospieszyłam :) tylko będzie problem jak będzie to chłopak. Kurcze jak mnie korci mamuśce powiedzieć, ale za tydzien jadę do niej i chcę zobaczyć jej mine osobiście :)

powiem tak moja siostra ma rozne ciuszki nie skupiala sie na rozowym kolorze :-), nie nalezymy do takich osob gdzie jak jest dziewczynka musi byc wszystko rozowe a jak chlopczyk to niebieskie !!!
sama zreszta jej kupowalam roznokolorowe rzeczy :-) bo to akuratnie moja chrzesnica jest :)

reklama
Do góry