reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

kasis, dużo zdrówka dla Błażejka!

mamaagusi, dobrze, że po szczepieniu wszystko ok :tak: no a wymiary jak na modelke przystało ;-)

nat, oby kaszelek przeszedł całkowicie i na wizycie wyszło że wszystko już ok :-)

paolcia, dużo zdrówka dla Julci! My dzisiaj skończyliśmy antybiotyk, więc cie rozumiem doskonale :sorry2:

U nas już wszystko ok (odpukać w niemalowane ;-)) Patryk zdrowy, żadnych objawów choroby nie ma :-) Dzisiaj rano poszła ostatnia dawka lekarstw :-)

kania, dzięki że pytałaś :*

Od dawidowe narazie nie mam nowych wieści, jak coś to oczywiście od razu przekaże :tak:

reklama
Dziś byliśmy na bilansie roczniaka,Karolek waży 10 kg i mierzy 78 cm
Dostał zabawki i Pani go obserwowała jak się bawi:tak: cieszyło ją że tak ładnie chodzi i mówi!
Kazała dawać mu już normalne mleko i nie dawać mu jeść w nocy-mleka jak już to tylko wodę:szok:
Obiad mówiła aby podawać mu ok godzi 15-17 aby sporo zjadł przed snem i nie budził się w nocy.
Powiedziała swoje ale ja i tak jeszcze nie będę dawać mu zwykłego mleka.
W nocy nam się już nie budzi i nie woła amu ale jak by chciał jeść to mu zrobię mleczko bo wiem że lubi;-)

Cambria pięknie Karol waży i mierzy :-)
Zwykłe mleko już???
U Nas obiad w takich godzinach nawet by nie przeszedł, chyba że drugie danie w weekend.

bilans u Cambrii przypomniał mi, że chyba padło mi na wzrok, bo ja w książeczce nie widzę miejsca na bilans roczniaka i nic nasza pediatra o takim nie mówiła.
a my byliśmy na kontroli. Jest OK. Mamy przez dwa dni stopniowo odstawiać leki.

Natolin super, że z Piotrusiem jest wszystko ok.
Nasza dr też nam mówiła, że nie ma czegoś takiego ale jak chcemy z tej okazji pomierzyć i poważyć córcię to możemy w każdej chwili przyjść.

reklama
Kania u nas na mierzenie i ważenie to można przyjść niezależnie od dr, bo to u nas oddzielny pokój pielęgniarek. Muszę się tam wybrać jak odstawię leki małemu :-)

Do góry